Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

halo halo kto jest chetny na jakis wyjazd w wekend ? śnieg spadł wiec trzeba wybrac sie na rower:) przyjme każda trase i kazda odległosc. start najlepiej z gliwic. pozdro i czekam na odwaznych :)

Napisano

Baksik22 -> Miałem kolizje z samochodoem... Złamałem rurę sterową i niestety ewentualna wymiana obejmuje koronę i golenie górne, tak więc moge śmiało schować sprzęt do piwnicy (RS Pilot XC). W przyszłym tygodniu założe nowy

Napisano

dzisiaj była fajna pogoda na bajka , trochę wiało ale dało sie wytrzymać . Ku mojemu zdziwieniu spotkałem wielu bajkerów w gliwicach, zabrzu i okolicach- wszystkich pozdrawiam :P

• 2 tygodnie później...
Napisano

W temacie Katowice wspólne śmiganie czy jakoś tak ;) zawsze sie dogadujemy co do MK ;) A czy ktoś jutro pojedzie z okolic, może ja z kumplem ;) z Zabrza ale to nie jest pewne ...bynajmniej co do mnie...

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Nie cisz, tylko stara bazy danych forum więc trochę postów brakuje. Zapewniam, że Gliwiczanie na rowerach jeżdżą :D

Swoją drogą może jakieś małe spotkanko w weekend? Rekreacyjne 50-60 km jeszcze nikomu nie zaszkodziło :)

Napisano

Ja mam czas przez całe święta, tylko, żeby nie było wiatru.

Może zrobimy taki zlot jak w ostatnim sezonie?? Jedna godzina, jedno miejsce i wszyscy bikerzy z Gliwic :)

Napisano

No i pięknie, bo jest odzew jakiś.

Dezerter, Raptor, jakoś mnie specjalnie nie dziwi, że to wlaśnie Wy odpowiedzieliście pierwsi :D

Zaproponujcie dzień, który by pasował. Ja postaram się dostosować, bo prawdopodobnie w weekend bede miał tylko jeden wolny dzień, ale za to do wyboru :)

Spotkanie pewnie jak zwykle na Miciewiczu, co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...