Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sądząc po tych zalanych telefonach i i-podach to złapała was ta sama nawałnica co mnie około południa. Wraz z 3 kumplami graliśmy w tym deszczu w siatke, jak po parudziesięciu minutach dojechałem do domu to nie było na mnie suchej nitki... xD

PS. Telefon też zalałem i go włączyłem po leciutkim suszeniu. Efekt: nie działający i nie dający się przestawić datownik i zegarek, dziwna usterka... :blush:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A dlaczego by nie? Mnie się tam podobało i z chęcią bym to powtórzył :P

Bo w deszczyk jade sam a jak ladniej to z kolezanka ktora deszczyku nie uznaje :P

Napisano

(wystawienie Twojego zdjęcia na shacku i wprowadzenie modyfikacji łamie prawo odnośnie praw autorskich? Bo jak tak to usunę:D) Pozdrawiam

Nie mam nic przeciwko o ile nie usunięty zostanie podpis autora, ani fota nie będzie używana w celach komercyjnych.

Galeria z ostatniej Masy

http://www.schwefel.livenet.pl/galeria/thu...ls.php?album=19

Był ktoś wogóle na niej? :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Nie mógłbym przecież nie pojechać :D

Wszak już od początku roku jeżdżę na WMK tylko po to aby być na Twoich zdjęciach Schwefel :D

No i poza tym, obowiązki mnie tam ciągną :P

Napisano

Ja podlecę pewnie też ale tylko do wiatraka bo legia gra i chcę zdążyć tak mniej więcej...Poza tym ostatnio mi się nie podobają te masy. No ale cóż może dzisiaj będzie fajniej. Pozdrawiam i do zobaczenia i Schwefel szukaj mojego kasku coby zmieścił się w Twoim obiektywie:)

Napisano

Wybacz nam, ale niestety akurat wczoraj platforma Masowej Mobilnej Sceny Rozrywkowo Kabaretowej była w remoncie, prowadzący złapał grypę a jedna z tancerek musiała zostać z dzieckiem w domu więc nie było występów :)

Napisano

Słuchaj to moja subiektywna ocena(przez większą część masy jechałem sam), może jakbym spotkał jakiegoś forumowicza to byłoby zdecydowanie ciekawiej :)

Pozdrower.

Napisano

Wiem że subiektywna, ale że mam dobry humor to musiałem specyficznie odpowiedzieć :)

A mnie i tak baardzo łatwo rozpoznać więc następnym razem liczę że się znajdziemy :)

Napisano

moim zdaniem też nudno. Jechałem ze znajomymi i chwała im za to że byli ze mną...:rolleyes: Potem było fajnie bo jak zwykle poszliśmy pod Gdański na browara to chociaż pogadaliśmy przy akompaniamencie przejeżdżających tramwajów i pociągów...A i złapałem gumę. Ale noszę teraz łatki to w 10 minut było po sprawie i to na szczęście na końcu już przy samej kolumnie. Obstawiam że za miesiąc już tak ciepło nie będzie także może nie starczyć mi entuzjazmu...ale will see...pozdrawiam!

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Legionowscy bikerzy proszą o wsparcie!!!!!

policja po ostatnich utarczkach z nami stwierdziła "że oni maja ważniejsze rzeczy niż pilnowanie JAKICHŚTAM rowerzystów" było mało przyjemnie i w tym miesiącu nie otrzymaliśmy zezwolenia na masę<_< a to peszek:) przedostatni piątek miesiąca odbyła by sie masa w czerwcu ale skoro zezwolenia nie ma masy nie ma (oficjalnie) jednak chetnie widziałbym zfrustrowanych LEGALNIE I NA TRZEŹWO jeżdżacych bikerów z Warszawy którzy wsparli by nas liczebnościowo! Przejechać sie główną drogą legalnie możemy mamy ku temu prawo! a jakże! a no i w koncu nie jesteśmy jakimiśtam rowerzystami ale PEŁNOPRAWNYMI UCZESTNIKAMI RUCHU....

aha jeszcze jedno każdny jedzie na własna odpowiedzialnośc... masy "nie ma" ale

rowerzystów się z Legionowa nie pozbędą;) licze na liczny odzew!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...