Skocz do zawartości

[900 zł] zakup roweru mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może się nie znam ale myśle, że jakbyś dołożył jeszcze z dwie stówki to kupiłbyś coś lepszego od Twoich propozycji. 

Napisano

Zastanów się dokładnie gdzie będziesz jeździł, piszesz że chcesz rower dobry w teren i na szosę. Jeśli będziesz więcej jeździł po szosach to kup sobie crossa a jeśli więcej w terenie go górala. Zastanów się.

Napisano

rower do jazdy szosowej jak i drogowej

Gdzie on pisze, że do terenu? Napisał, że do jazdy szosowej i drogowej (?) - czyli to samo - asfalt

Tylko pytanie - dlaczego chcesz kupić MTB jeśli jeździsz po szosie ?

Napisano

Smok3177, dnia 11 Kwie 2013 - 21:16, napisał: rower do jazdy szosowej jak i drogowej Gdzie on pisze, że do terenu? Napisał, że do jazdy szosowej i drogowej (?) - czyli to samo - asfalt Tylko pytanie - dlaczego chcesz kupić MTB jeśli jeździsz po szosie ?

Słuszne spostrzeżenie kolegi :)
Po co rower MTB do jazdy po szosie?
Za 1tys możesz upolować ciekawą szosówkę, która sprawi Ci naprawdę wiele przyjemności, no i będzie lepszym rozwiązaniem, jeśli myslisz tylko i wyłącznie o jeździe po asfalcie :)
Napisano
Napisano

To tak się zapytam: Czy nie wolisz crossa na większych kołach i cieńszych oponach? Da się nim jeździć również po lesie, a na asfalcie mknie dużo szybciej ;)

Napisano

Jakiego wzrostu jesteś? Bo jest dostępny tylko w rozmiarze 18 cali ;)

No właśnie nie wiem czy będzie dobra, ponieważ mam 160 cm wzrostu i nie wiem czy nie będzie za duża 

Napisano

Gdzie on pisze, że do terenu? Napisał, że do jazdy szosowej i drogowej (?) - czyli to samo - asfalt

Tylko pytanie - dlaczego chcesz kupić MTB jeśli jeździsz po szosie ?

Miałem rację że kolego się przejęzyczył i potrzebuje rower na asfalt i do lasu.  Nie ma to jak się mądrzyć. Teraz sam proponujesz mu crossa:) 

Będzie za duży. Potrzebujesz 15,5 . Idzi do sklepu i się przymierz do 15,5. Gdy stoisz na całej stopie nie powinieneś, powiem po męsku dotykać jajami ramy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...