Prezes065 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Witajcie a więc mój problem jest dość nietypowy a mianowicie odkręciłem wszystkie śruby od mostka i widelca i co dalej?? Wykręciłem wszystko i nie wiem jak rozdzielić mostek od widelca walenie młotkiem nie wchodzi raczej w gre bo nie chcę sobie pognieść widelca ani nic innego ;/
Bartosz111 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 rozkręcasz śrubę top capa,wyjmujesz, potem śruby od mostka i już
Kowal1986 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Pewnie się zapiekło. Jedyne co mi przychodi do głowy to zdemontuj kierownicę, złap przednie koło miedzy nogami i walnij gumowym młotkiem w mostek od boku. Powinno puścić. Możesz psiknąc na to jakieś cudo typu WD40 może troche ułatwić sprawę.
Prezes065 Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 Nie mam pojęcia jak tam jest jak mówiłem wykręciłem każdą śrubkę miałem w mostku jedną w środku i na zewnątrz pod mostkiem śruba duża i nakrętka ale wykręciłem to tu zaczęły się schody zastawaia mnie jak to wyjać skoro jakoś ktoś to tam wsadził zobaczę z tym gumowym młotkiem
Fenthin Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Jaki mostek? http://4.bp.blogspot.com/-LTHBJTpR4XA/TqwzsBiChjI/AAAAAAAABP0/WT4dULtKLyM/s1600/Headsets.jpg Taki jak z lewej, czy prawej? Linką przechodzącą przez mostek się nie przejmuj, to pewnie jakaś przełajówka.
Prezes065 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 . Jaki mostek? http://4.bp.blogspot...00/Headsets.jpg Taki jak z lewej, czy prawej? Z lewej taki mam tylko ja mam rower górski dodam że gdy odkręcałem tą dużą śrubę była tak zapiczona że popękała i musze nową zdobyć ale nie wiem skąd czy można taką kupić w sklepie??
zekker Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Próbowałeś przytrzymać koło i skręcić kierownicę? Aha, tylko nie należy do końca wykręcać tej śruby, bo klin zostanie w rurze sterowej i będzie zabawa w wyciąganie jak nie wyleci dołem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.