gomez Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 chłopie kup najpierw pompkę która na pewno się przyda
Bajkowiec Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 no kupie dzisiaj ale i tak musi pojsc do serwisu amorek sprawdziłem dzisiaj na innym amorku powietrznym tą pompke i tam bylo bez problemu elegancko wszystko trzyma jakos udało mi się go troche podpompowac ale nadal jest do kitu ale poprawiło się
venom2000 Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Człeku zacny aczkolwiek z rozumowaniem lekkim na poziomie Kubusia Puchatka rada jest taka kup pompkę w pierwszej kolejności,użyj owej pompki do napompowania swego zacnego amorka a jeżeli to nie da rady to wiadome będzie dla ciebie i nas wszystkich że amor jest walnięty i trzeba zregenerować komorę/ry w serwisie bez obrazy oczywiście i pozdrawiam Pompka do amortyzatora a pompka rowerowa do dętek to dwie osobne sprawy i różne urządzenia wystarczy je porównać aby zauważyć różnicę w ich budowie
Bajkowiec Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 problem rozwiązany i **** wam w **** znawcy jedni koniec temtu -,- dziękuje ogarniętym osobom za pomoc-niestety w tym temacie bylo ich malo
venom2000 Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 No to teraz pokazałeś klasę,kiedy chcemy pomóc to nam ślesz w 4 litery żal misiu,żal
Mod Team Puklus Napisano 4 Marca 2013 Mod Team Napisano 4 Marca 2013 I tym samym dostał nominacje do opuszczenia domu wielkiego brata
MokryxD Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Żeby nie zakładać nowego tematu to spytam się tutaj. To normalne, że podczas spuszczania powietrza z Epicona z wentylka wychodzi troszkę oleju? Objętościowo to jakaś mała kropelka.
Fenthin Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Normalne może niekoniecznie, natomiast nie jest to powód do paniki. W komorze powietrznej znajduje się trochę oleju.
kubzys Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Z tego co mi wiadomo to tak. Olej przecież jest w komorze. A jakbyś jeszcze wcześniej miał rower odwrócony albo położony tak, że olej spłynąłby w stronę wentyla to wyleciałoby jeszcze więcej (wiem z doświadczenia). Dlatego spuszczam powietrze przez ręcznik papierowy żeby czegoś przypadkowo nie zasrać. Poza tym na filmikach suntoura powietrze spuszczają przez szmatkę, widocznie nie bez powodu.
Szymon90 Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 U mnie w foxie przy spuszczaniu powietrza też za każdym razem wydobywa się mała ilość oleju, także wydaje mi się to normalne.
MokryxD Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Dzięki za szybką odpowiedź. Bardzie spodziewałem się, że to od leżenia w pozycji poziomej. Ale skoro to nic poważnego to niedługo go montuję i pierwsza jazda
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.