Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co z tego że widelec by sie ugiął? To normalne dla amortyzatora ....

Nie tak jak myslisz. A tak apropo widelca, to ciekawe czy sie w ogole ugina :D

• Mod Team
Napisano

Mógłby ktoś mnie oświecić, do czego ten rower służy, oprócz lansu.

Ten rower służy...i tu Cię może zaskoczę - do jazdy na nim! :) Co do samego lansowania się, to musisz sam przyznać, że trudno się lansować na takiej pokrace. No chyba, że przed kimś, kto nie jest totalnym, rowerowym ignorantem i wie jak te rowery powstają. Taka moja dygresja. :)

Dla osób niepełnosprawnych, tak?

Dla niepełnosprawnych są inne rowery. Na tych, w większości przypadków by sobie nie poradzili.
Napisano

Ten rower służy...i tu Cię może zaskoczę - do jazdy na nim! :) Co do samego lansowania się, to musisz sam przyznać, że trudno się lansować na takiej pokrace. No chyba, że przed kimś, kto nie jest totalnym, rowerowym ignorantem i wie jak te rowery powstają. Taka moja dygresja. :)

Dla niepełnosprawnych są inne rowery. Na tych, w większości przypadków by sobie nie poradzili.

wg. mnie taki rower na ulicy zrobie wieksze poruszenie niz full za 7 tys na pelnym xt, ktos kto sie zna dostrzeze komponenty dura-ace...na pewno taki rower ma prawo istnienia i w niektorych przypadkach bedzie szybszy np. na trasie warszawa berlin :)

Napisano

wg. mnie taki rower na ulicy zrobie wieksze poruszenie niz full za 7 tys na pelnym xt, ktos kto sie zna dostrzeze komponenty dura-ace...

Znawców wciąż nie jest wiele. Ja bym liczył raczej na efekt Citroena XM/Renault Avantime. Tak nietypowy, tak brzydki, że aż piękny, wszyscy się oglądają. Także lans:)

• Mod Team
Napisano

Tyle, że w Lidlu te stojaki były po 129zł, a tu koleś się objawił i czyha na niezły interesik ;-)

Tyle, że w Lidlu te stojaki były po 129zł, a tu koleś się obłowił i czyha na niezły interesik ;-)

• Mod Team
Napisano

też czasem widzę taką maszynę że się zastanawiam czy bym nie dał :devil:

Każdy ma (a jak nie ma, to powinien mieć) swój fap folder z rowerami :002:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...