Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nigdy bym nie zostawiał roweru na klatce na dłużej w szczególności na noc nawet przypiętego u-lockiem, nie w Polsce. 

Napisano

Niedaleko mnie ktoś w bloku na balkonie na 2 piętrze trzyma speca s-works już ponad rok i dalej stoi ;) Przypięty grubą linką chyba. Ale podziwiam, że koleś się nie boi.

Wysłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team
Napisano

Zaraz ktoś namierzy Cię po IP i twój sąsiad najpóźniej po 3 dniach będzie miał już więcej miejsca na balkonie... :002:

Napisano

Kozacki Klein. Szczególnie przypadł mi w nim do gustu amor UpSideDown :) Gdybym tylko nie kupił roweru 2 miechy temu to bym się na niego czaił :D

• Mod Team
Napisano

po co kupować nową całą korbę, a później rozkręcać i sprzedawać blaty

Zapewne po to, aby jeździć na dwublacie.

@ukaniex - prawda, że ładne malowanko? :yes:

Napisano

Żaden carton nie robi takiego wrażenia jak stare Kleiny. Gdyby się dało w PL to bym zamówił ramę z takim malowaniem i wykończeniem spawów.

• Mod Team
Napisano

wszystkie 3 bo są potrzebne same ramiona

Więc może mu się bardziej opłacało kupić całą korbę w jakieś promocji, niż same ramiona i dodatkowo zarobić na blatach. Najlepiej to do niego napisz, skoro aż tak Cię to interesuje - może Ci odpowie i przestaniesz wtedy pisać bezsensowne posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...