Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wygląda jak nówka, zazwyczaj rowery na stojakach w sklepach nie mają pedałów - więc jeśli skradzione z takiego miejsca to stąd pewnie takie a nie inne dobierane na szybko, i ich brak w Cruz'ie...

Napisano

napisałem do niego dlaczego zdjecia takie same jak na e-bay, to nerwowo odpowiedział ze muszą od niego kopiować widocznie.

Śmieszny typ, ciekawe o co mu chodzi

Napisano

Jakoś trudno mi sobie wyobrazić akcje kradziezy roweru ze sklepu bez pedałów

Jaki problem? Mój rower najprawdopodobniej został wpakowany na samochód, a do miejsca gdzie zaczynały się ślady od miejsca, gdzie rower stał było z 5 metrów.

Napisano

przekrętem to śmierdziało z daleka :) kto za takie pieniądze oddawałby te rowery. Rozumiem jeden, ktoś mógłby nie wiedzieć co posiada, ale kilka...

• Mod Team
Napisano

To chyba wszyscy napisali to samo. Bo ja napisałem, że biorę tego fulla carbonowego i sztywniaka carbonowego do kolekcji. Czekam do dzisiaj :) Zastanawiam się nad zgłoszenie tego gościa na policję żeby może tam podjechała i z nim pogadała mi dała mu znać, że jego ruchy są śledzone :). Co prawda nic na niego nie ma, tylko podejrzenia.

Napisano

Boziu jaka padlina.Jest jakiś paragraf na takich typków?Pęknięta korona to nie jedyna wada tego widelca :) Chciałbym zobaczyć jak ziomuś wyrywa oś razem ze śrubami .Musiał być jakiś tęgi niedolot...

Napisano

Gościu oferujący kilka maszyn w super cenach usunął wszystkie swoje ogłoszenia. Jestem z Brzezin, przez kilka dni próbowałem się do niego dodzwonić, na początku nikt nie odbierał, a dziś jak ogłoszenia zniknęły to telefon został wyłączony. 

Na maile również nie odpowiadał. 

Niestety nie udało mi się z nim spotkać.

Będę obserwował jego konto na tablicy i jak coś innego się pojawi to spotkam się z nim.

• Mod Team
Napisano

będzie dobrze pracować z napędem 8 rzędowym

Jeżeli manetki są ze stajni Shimano to będzie pracować. A czy dobrze to zależy od stanu linek i pancerzy jak i umiejętności samego montera :)

Napisano

Czasami jak na aukcje patrzę to aż chce kupić ten złom, np: Tego 888 co był wcześniej podany, żeby nikomu nic się nie stało przez głupotę... Ot taki zryw. Brak rozumu niektórych co wystawiają.

Przepraszam za OT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...