Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Jeśli nie przeszkadza Ci taka kombinacja z hamulcami tarczowymi i dodatkowymi klamkami do hamowania to jest to opcja ciekawa.

Napisano

chociaż jest opcja odbioru osobistego - i tylko taki bym proponował. Gdybym był pewien, że to jest ten rower i cena jest prawidłowa, to już bym jechał po niego. No, ale mam jedyne 300km, żeby to sprawdzić :)

Napisano

Kupujemy? :)

@premier2, dokładnie.Mam tam bardzo daleko od siebie ale i tak by się opłacało ;P

Tylko żeby nie było, że zajedziesz a Cię gość w bambuko zrobi...I kilka stówek na paliwo stracone :(

600zł...jedno zero chyba za mało a nie wiem  czy coś jeszcze czasem nie :P

Na Ebayu:http://www.ebay.pl/itm/CANNONDALE-Rennrad-SuperSix-EVO-Ultimate-5-KG-Carbon-Grose-56-cm-NEU-/270973780561?pt=Sport_Radsport_Fahrr%C3%A4der&hash=item3f174bc251#ht_2088wt_1065 <facepalm> :)

Napisano

To to ja rozumiem.Gural o rozmiarze kul 26 tarczuwki sprzodu.Mam nadzieję, ze sprzedający za pieniądze z ewentualnej sprzedaży roweru kupi słownik ortograficzny :)

Czasem to aż szkoda czytać takie rzeczy, jednak ten gUral mnie rozbawił nieźle :) I ta cena :D rulez !

Wysłane z mojego Galaxy S3 za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...