Skocz do zawartości

[Zlot] V zlot forumowiczów-osoby chętne i jadące Warszawa i okolice

venom2000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trochę wcześnie na ustalenia kto z kim i jak jedzie :confused: Zostało ponad pół roku, większość będzie się decydowała na wyjazd ze 2 tygodnie przed zlotem.

Zamierzam być dłużej niż 3 dni. Będę chciał tak jak w zeszłym roku przedłużyć pobyt o dzień lub dwa, aby lepiej poznać okolice :yes:

Napisano

Generalnie z Warszawy zbyt dużo osób nie dociera na zlot :( W zeszłym roku pociągiem przyjechała jedna ekipa i jedna samochodem z tego co pamiętam. Teraz może być też kiepsko bo zlot jest wyjątkowo daleko.

Napisano

Ja będę z ojcem może jechał-zobaczymy na ile...

Jak coś VAN 7 osobowy z relingami na dachu,wiec jak ktoś chce zaoszczędzic to albo do środka z rowerem albo rower na dach....W każdym badźrazie wzieli byśmy 2 osoby i 2 rowery do środka lub 3 :) Pozdrawiam...

• Mod Team
Napisano
Generalnie z Warszawy zbyt dużo osób nie dociera na zlot

Czy ja wiem, czy tak niedużo - ostatnio pociągiem jechaliśmy we 4, kolejne 4 osoby nocowały oddzielnie i nie wiem ile jeszcze osób było, w każdym razie przynajmniej 8 osób to nie jest tak mało :)

Napisano

Nie kojarzę 2. ekipy "pociągowej". Was pamiętam, bo zbieraliście się na pociąg jak wyjeżdżałem :) Ze mną samochodem chciały jechać 3 czy 4 osoby, które się wykruszyły, ostatecznie zabrałem jedną osobę w dodatku z Radomia, a nie Warszawy :blink:

Napisano

Jak dożyje to będe(-:

Nie śledze wątku głównego ale podejrzewam po tym temacie że już termin i miejsce zostało ustalone?

Deklaruję się na skorzystanie z czyjegoś pojazdu celem dojechania. Można też poszukać na własną ręke jakiejś kwatery jak ostatnio. Nie było żle(-:

Napisano

Przeglądałem ostatnio stronkę Świeradowa i znalazłem tam mnóstwo kwater prywatnych jak i domów wypoczynkowych więc z zakwaterowaniem nie powinno być chyba problemu

Sola nie bierzemy bo on jeździ na nieprzepisowym ogumieniu od Durexa :laugh:

Napisano

Co ja mogę napisać-Durex jest przereklamowany(-:

W tamtym roku znalezlismy co prawda z ciemno pokoik,a własciwie cały obiekt sportowy niemalze do naszej dyspozycji(-:

Napisano

Ja pojawię się na 90% mam samochód i 2 może 3 wolne miejsca tylko problem w tym że brak bagażnika na rowery więc jak ktoś załatwi to mogę jechać furą a jak nie to lecę pociągiem:)

Napisano

Ale macie dalekosiężne plany panowie, huhu. Ja tam w zeszłym roku przed zlotem zdążyłem złamać żebro, więc nie planuję tylko carpe diem.

Tak czy inaczej z noclegiem na pewno nie będzie problemu. Transportem też pewnie nie.

A Durex to świetne gumy, byle snake ich nie przebija.

Napisano

rzeczywiście dalekosiężne plany, rok temu o zlocie dowiedziałem się pod koniec maja a w połowie czerwca postanowiłem wziąć udział, nie było czasu na takie "planowanie" :devil:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie mniej jednak ja bym na zaś zaklepał jakąś hacjendę, nooo i byłoby dobrze by łóżka pomieściły Twój gabaryt Panie S. :rolleyes:

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Nie mniej jednak ja bym na zaś zaklepał jakąś hacjendę, nooo i byłoby dobrze by łóżka pomieściły Twój gabaryt Panie S. :rolleyes:

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Azaliż mówisz o wzroście mam nadzieję ;)

Zaklepiemy na pewno, tylko teraz nie robię deklaracji bo pół roku to taki szmat czasu, że HGW co tam wyskoczy po drodze. Oby nic.

Napisano
:woot: :woot: hehehe spokojnie wodzu to tylko żarty w najczystszej postaci są,mam wesołe nastawienie do świata i ludzi więc daję upust gdzie tylko mogę a z mojej strony może was czekać tylko przyjacielska rozmowa i dobra zabawa :laugh: :laugh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...