Skocz do zawartości

[usunięcie tematów] Ciekawe aukcje na Allegro oraz [dzisiaj] co zrobiłeś(aś)?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dayus podsunął myśl w temacie "Ciekawe aukcje na Allegro" o aktualizacji tematu z przyczyn oczywistych, czyli okresowej widoczności aukcji - popieram jego uwagę. To samo myślę o temacie [dzisiaj] co zrobiłeś(aś)??

Proponuję skasowanie tematów i rozpoczęcie postowania od nowa.

Wiem, że to może was zaboleć - tych którym zależy na ilości postów - ale nie ilość napisanych postów jest ważna na tym forum.

Czekam na wasze uwagi

Napisano

Hmm jestem za, i tak starych postow nikt nie czyta[lub prawie nikt]. Na forum.battlenet.pl mamy topick samopoczuke, avatary rulz i pewwnie jeszcze jakis bys ie znalazl ktory sie kasuje od czasu do czasu i robi nowy ;]

Napisano

Proponuję ustawić na te (i im podobne) tematy widełki czasowe - po np. tygodniu-dwóch temat znika i kto ma ochotę, tworzy go od nowa.

Co wy na to :question:

Pozdrówko samoczyszczące :) .

Napisano

Proponuję ustawić na te (i im podobne) tematy widełki czasowe - po np. tygodniu-dwóch temat znika i kto ma ochotę, tworzy go od nowa.

jestem za tym pomysłem, szczególnie o aukcjach na allegro i zbiorowym pamiętnikiem hehe.

Napisano

Mi sie pomysł z tym czasowym temat niepodoba. Mysle, że najlepiej było by usunąc wszystkie strony i zostawic tylko jedną najnowszą i tyle.. ;)

Napisano

Temat o aukcjach bym zostawił i tylko kasował posty co jakiś czas co do drugiego tematu wogóle bym to skasował ......... o co komuś wiedzieć że dzisiaj pojechałem 2 kilosy lub zjedłem bułke ;) temat do nabijania postów

Napisano

Propozycja Eci wydaje sie najlepsza. Te tematy są o tyle fajne że tworzą taką "swoją" atmosferę na forum, ale strasznie zaśmiecają.

Podpisuję się obiema rękami pod kasowaniem w nich postów starszych niż dwa (czy nawet jeden) tygodnie.

Pozdrawiam

Jacunio

Napisano

Widzę, że do tej pory nie ma żadnych sprzeciwów więc tematy zostały zaktualizowane.

Temat [dzisiaj] co zrobiłeś(aś) ? jest na swoim miejscu, ale pozostał tylko pierwszy post (założyciela tematu) oraz posty z dnia dzisiejszego.

Podobnie jest z tematem [Ciekawe aukcje na Allegro].

Pozostaje tylko kwestia automatycznego czasowego usuwania z nich postów (np co 2-3tygodnie) - nie wiem czy w tej wersji forum jest to możliwe.

Napisano

aukcje trwają do 14 dni wiec proponuje usówanie po 3 tygodniach. hehehe Jak nie da sie automatycznie to zawsze mozna ręcznie :)

Pozdro dla usówacza

Napisano

Temat o aukcjach bym zostawił i tylko kasował posty co jakiś czas co do drugiego tematu wogóle bym to skasował ......... o co komuś wiedzieć że dzisiaj pojechałem 2 kilosy lub zjedłem bułke :) temat do nabijania postów

Czytasz w moich myślach :)

Jeśli możliwe jest automatyczne kasowanie starszych postów, to byłoby to chyba dobre rozwiązanie dla tematu [Ciekawe ...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...