Gaco Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja jestem chętny na wypad do Częstochowy z Kalisza Kto wie, może nawet wrócę rowerkiem . Ktoś jeszcze się wybierze z Kalisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 125km dziś stukło . Namiastka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No to Gaco ciśniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 125km dziś stukło . Namiastka zdjęć No to jechaliśmy razem. Szkoda, że nie napisałeś wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Miło wiedzieć, odrobine nie moje tempo dlatego jechałem bardzo z przodu ale wypad zaliczam do udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Faktycznie, robiłeś za harcownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Panie i Panowie, Lenie i Leniuszki... Dziś Gaco się troszeczkę wyciekał. Od rana wykorzystałem rower do pomocy przy załatwieniu pewnych spraw na mieście i palnąłem sobie ogólnie rzecz biorąc dobre 50km. Wróciłem, zjadłem kromkę chlebka i po dobranocce poleciałem jeszcze raz. Tym razem na wygłupy . Tak wygląda trasa z mojego domu na Szałe w pierwszą stronę: http://www.navime.pl/trasa/88068 A tak wyglądał mój powrót z Szałe do domciu: http://www.navime.pl/trasa/88123 Jak widać powrót całkiem lajtowy , ale za to wpadło kilka dodatkowych kilometrów, bo czułem spory niedosyt. Łącznie coś ~73km na dziś. Szkoda, że nie ma z kim jeździć. Szkoda, że większość trasy to slalomy między pieszymi i rowerzystami - poruszają się jakby byli naćpani Pozdrawiam też babcie chodzące od prawej do lewej i z powrotem całą szerokością ścieżki/chodnika i mamy z wózkami jadącymi we trzy obok siebie... Brakuje mi jeszcze tylko karabinka na kierownicy, ale mam wolne, więc... :icon_cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Na tapczanach siedzą lenie,Choć za oknem deszcz nie leje,Śniegu nie ma, ścieżki suche,Oni siedzą ze swym brzuchem,Podnoszenie wciąż trenują,Z talerzami się mocują,Wicher wieje, du...... rośnie,Kiepsko widzę Was w tej wiośnie!Nawet postów brak na forum,Choć nie wina to humorów,W zeszłym roku o tej porze,Wszyscy byliśmy na dworze!Co się stało z Wami lenie,Ledwo widać Wasze cienie,Mam już dosyć zachęcania,Wyciągania, zdjęć wklejania,Jak nikt du...... z Was nie ruszy,Ja zatykam sobie uszy,Na monitor rzucam szmatkę,Idę wyrwać swą sąsiadkę! PS: Ja na swoją obronę dodam, że wyszło mi dziś 53km, ale czułem, że mogę kręcić tak w nieskończoność. Już nawet tiry goniłem i latałem 50km/h po mieście... Nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gaco poeta ! Ja dzisiaj jedynie 30 km, przeszkodził mi deszcz Zachęcam na jakiś wyjazd, zjazd czy cokolwiek, w końcu mamy wiosnę ! Czas się rozruszać ! Czekamy z Gaco na propozycje jakiegoś wypadu Lenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Obiecuję poprawę, jak tylko złożę rower w całość zacznę jeździć Mam nadzieję, że do weekendu majowego będzie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jeździmy , przynajmniej ja , o dziś np zrobiłem 51.28km ze średnia 23.55km/h, a przed wczoraj 50.5km. Również namawiam na jakiś wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wyjazd Kalisz-Mikołajki. 374km w 2 dni jazdy. 1-2 dni na miejscu i powrót również o własnych siłach. Razem 5-6 dni poza domem. Spanie w namiotach, jedzenie na własną rękę, sakwy z ciuchami, dętkami itd - obowiązkowo. Wylot w poniedziałek wczesnym rankiem. Chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Chętnych brak, więc jutro o 9:00 wylatuję z Kalisza do Wrocławia bocznymi drogami (150km). Nocleg w miejscu docelowym, kilka fotek i powrót już następnego dnia. Oczywiście nie zabieram portfela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Gaco pewni już do Wro dojeżdża Tylko ta pogoda , musiało zacząć lać Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Czego się nie robi dla sweet foci A napis przy wchodzeniu się widziało ? A tak na serio, fajny widok zasłaniacie ostatni raz jak tam byłem, to sporo śniegu jeszcze leżało, a samo jeziorko było skute lodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Pogoda bez zmian tak samo problematyczna i nijaka jak wczęśniej. Stanowczo zniechęca do planowania dalekich wycieczek i zabiera całą radość z teoretycznie od dawna panującej już wiosny. Na forum jak zwykle głucha cisza, a mój rower płata mi figle, złośliwie nadgryzając każdą z nowych dętek. Zmieniłem już nawet opony, sytuacja podobna. Może ruszycie wreszcie tyłki, bo jest MAJ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ja czekam na konkretne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ja bym wpadł ale ja ana pogoda mi nie pozwala na takie wyjazdy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Czy jest ktoś chętny na wypad do Kobylej Góry dziś na godzine 15-16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nie ma to jak na 10 km przebić 3 dętki ... Mówię wam ludzie , Continental to złooo Na następne wypady chyba będe zabierał karton dętek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jeżdze na Conti i nie mam problemu95km stukło , na miejscu przejazd po okolicach zalewu z kolegą MokryxD . Bigos szkoda że nie dojechałeś.http://www.navime.pl/trasa/99032/04-05-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 https://www.dropbox.com/s/4mrprqqri9njbc7/2013-05-09%2012.16.40.png http://www.navime.pl/trasa/103629 Głupie sygnalizacje świetlne... Nigdy nie można się rozpędzić... Może chociaż zdążyłbym wrzucić 7 i 8 przerzutkę... (Nie, nie jechałem za tirem) . Wszędzie czerwone światło. Może chociaż wpadnie ktoś na grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Co tam słychać w wielkim świecie ?Jeździcie ? Temat Nam troszeczkę upadł, mam nadzieje, że niedługo będzie się troszeczkę więcej tutaj działo. Dla mnie ten rok jest o tyle nieciekawy, że ciężko mi znaleźć czas nawet na spontatniczne wypady, nie wspominając o jakiś bardziej ambitnych Ale mam cichą nadzieję, że lipiec będzie nieco bardziej obiecujący pod tym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.