Gaco Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Hmm ja mam taki patent, że światełka z prądnicy świecą na zawołanie - da się na nich jechać po ciemku i coś widać (przyzwyczaiłem się). Dodatkowo zrobiłem im podtrzymanie, więc jak zatrzymam się na światłach to nadal świecą (do 30 minut). Do tego dodatkowa bateryjna na tył i dodatkowa mocno doświetlająca na przód. Mam do wyboru zresztą czy chcę ładować telefon podczas jazdy, czy chcę używać świateł z prądnicy. Najeździłem się już w tym roku po soli i powiem tyle: czyszczenia było tyle, że... Lepiej przemilczeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Haha, Gaco będzie teraz dziki straszył w lesie swoją lampką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris91 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 OTR Interkol serdecznie zaprasza na wspólne jazdy [treningi]. Każdego przyjmujemy z otwartymi ramionami Mowa oczywiście głównie o szosowcach Do tego serdecznie zapraszam na swój blog: http://kris91.bikestats.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mathiu przesadzasz Skoro mówisz, że będę straszył dziki, to najwyraźniej sprawdziłeś to już na własnej skórze i wiesz po sobie jak jest. Ale dzięki za info Tym tapczanem i tak bym nie uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Siedzicie w domu w tak słoneczny weekend? Wiem, że nie wszyscy, ale coś tu głucho na forum . Może jakaś rundka po okolicach Kalisza w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ja odpadam praca na 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mnie czeka cały tydzień nocek, ale muszę rozruszać kości przed wypadem do Zakopca, bo forma zerowa. No i siodełko musi się trochę uleżeć, bo jest trochę inne niż te sklepowe cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pogoda nas nie rozpieszcza. Żeby ten śnieg stopniał to moglibyśmy pojeździć wieczorami. Piątek zimny prognozują, 3*C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dziś był mocny wiatr, leżał śnieg i było naprawdę niefajnie. Mimo wszystko postanowiłem zaryzykować. Było warto! Łącznie około 55 kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pada śnieg, pada śnieg .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To, co się dzieje za oknem... Dawid, Twój rower przypomina teraz małą elektrownie Siedzenie też jest fest, ale na oko wygląda na o wiele twardsze, niż tamto poprzednie W każdym razie widać ostre zmiany na + I pomyśleć, że ja przez ten czas nawet nie zainwestowałem w dobry koszyk na bidon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 To wyjrzyj dzisiaj za okno... Rower? Hmm teraz to faktycznie mała elektrownia, ale jest dobrze, tak ma być. Siodełko - tak, jest spoooro twardsze, ale to skóra, musi się dopasować do mojego tyłka, a to zajmie trochę czasu. Kup sobie ten koszyk na bidon To nie majątek. Ja czekam na piątkowy wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Zastanawiam się, czy ktokolwiek z Was wybiera się jutro pod Teatr w Kaliszu o godzinie 16:45 Jak mam jechać sam, no to trochę słabo. Proszę o możliwie konkretne odpowiedzi . Wiem, że pogoda nie zachęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To może ja napisze w ten sposób że o ile zdążę pozałatwiać parę spraw w zusie to oczywiście się pojawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dla niepewnych - jutrzejszy rajd rowerowy odbędzie się zgodnie z planami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Udanego wypadu Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No i wszystko jasne O to chodziło, dzięki. Jak ktoś mnie pozna pod teatrem to podbijać, nie ugryzę, jestem po tygodniu nocek. Do zobaczenia jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Robię do 17. Jak nie będzie padał śnieg to postaram się wyrwać z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Żałujcie, że Was nie było . Bardzo przyjemna atmosfera, fajne upominki, zabawne komentarze . Na miejscu darmowy, gorący posiłek z kawką lub herbatką i powrót do domu po zmroku. Pewnie się jeszcze kiedyś wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 A fajne Dziewczyny były ? Bo jeśli nie, to lipaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jakbyś pojechał, to byś wiedział... Wysłane z mojego Galaxy Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Dla chętnych zaproszenie na 16:00 do Grabowa( okolice Profi ) Będę ja i Gaco Ruszać się Panowie wiosnę mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Komentarz zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jutro idę do pracy na 12 godzin, ale zamierzam się porządnie wyspać i w piątek pojechać po stroje FR do Bigosa. Ktoś z Was zamawiał stroje i chce się przejechać po swoje zakupy? 1,5 godzinki w jedną stronę wliczając przebijanie się przez Kalisz, chyba nie ma tragedii. Teraz jest o wiele cieplej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 1.5h do Wieruszowa? To chyba nie moje tępo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.