Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomyślimy jeszcze, ja w sobotę jadę na pewno i albo zrobimy do Skrzyczne z Ostrego, albo Mały, zadzwonię w piątek, a sam nie wiem na co się zdecydować, ale chyba raczej Mały, bo w tym roku jeszcze nie byłem w zachodniej części ;)

Napisano

Planuję w poniedziałek Bielsko (Kozia) autem, ewentualnie Skrzyczne w jakimś ciekawym wariancie. Na 100% będę wiedział w sobotę. Dwa miejsca miałbym wolne. 

Napisano

Czarny szlak rowerowy, który trawersuje Muńczoła. W Ujsołach odbijasz w prawo jak na zielony na Muńczoł i trochę dalej przez rzekę wbijasz się na szutrówkę ;)

Napisano

MartinH - ten żółty przez Cieńków na Gawlas jeszcze w zeszłym roku na odcinku powyżej stacji wyciągu do bodajże pierwszych zabudowań za lasem był normalnym "dzikim" szlakiem. Pamiętam jak w tym roku nim zjeżdżałem licząc na odrobinę zabawy... a tu moim oczom ukazała się jakaś szutrówka dla trekingów i filozoficzne pytanie... https://www.youtube.com/watch?v=-L2o5OHTgKU

Napisano

witam..moglby mi ktos powiedziec jak wyglada czerwony szlak z Przeleczy Kocierskiej w kierunku Lamanej skaly ,a potem zielony przez Gibasowke do Lysiny?? Jest on dosc przejezdny ?? Czy duzo jest pchania czy da sie w siodle przejechac??

Napisano

A chcesz zrobić tylko taką pętlę od Kocierskiej? Bo ten kawałek jedzie się bardzo szybko, lepiej dociągnąć do Leskowca (masz po drodze dosyć fajną stromą sekcję) i żółtym (świetny) dobić do zielonego :)

Napisano

dzieki MartinH ,zaczynalem z Zywca na Przelecz Kocierska potem czerwonym i na zielony i zmiescilem sie przed zachodem ,jakby bylo dluzej jasno smignalbym na ten Leskowiec. Ja duzo fotek pstrykam w jesiem wiec czas ucieka:)

Napisano

A więc kolego beskid, jechałem tym szlakiem kilka lat temu i był fajny, ale podobno w tamtym roku "wyschodkowali go  :teehee:

Jak już chyba wspólnie stwierdziliśmy, Gorce przestają być "przyjazne dla nas" 

Napisano

No właśnie o to "podobno" mi się rozchodzi. W zeszłym roku o tej porze "schodkowali" w stronę Turbaczyka i dalej krążą różne wersje. Cóż, trzeba będzie zaryzykować i samemu sprawdzić. I cenne info o tym dydaktycznym. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...