Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś może ma ochotę na jakąś wycieczkę w tempie raczej średnim bądź szybkim w niedzielę 21 lipca? Stawiałbym na Kampinos i takie tam okolice, można zacząć od Bielańskiego... Jednakowoż czas i miejsce do ustalenia, dostosuję się jako że osobiscie nie mam żadnego pomysła.... Ewentualnie jakiś szlak niekoniecznie oznaczony w północno zachodnim Kampinosie, może są jeszcze bikerzy którzy jeździli po tamtejszych górkach z Ecią? To kawał drogi ale podobno tereny super:)

Napisano

Cześć. Ja się wybieram w niedzielę do Kampinosu. Pojadę pewnie rano, koło 10. Planowałem trasę: Truskaw, czarny, czerwony, zielony potem powrót albo jeszcze jakaś mała pętelka. Wyjdzie zależnie od wersji około 45 albo 60 km.

Napisano

Żony szukasz?

Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4

A co? Chciałbyś złożyć swoją kandydaturę :D ?

No beef ^^

Kto szuka, ten znajdzie...

Lepiej tego nie ujmę :P

Napisano

CV

CV?

1. Kupujesz zarąbistą różową kokardeczkę, wstążeczkę

2. Owijasz raz od góry, dwa od boczków

3. Nie poczeba pakować, ewentualnie zawinąć w prochowiec

4. Nie używać za dużo wyobraźni na pierwszy raz w razie nacięcia się na osobnika ze słabym sercem...

5. Efekt murowany :laugh:

P.S. Może poza fejzbukowym klubikiem ktoś jeszcze się umawia to tu, to tam? Tak jakby ktoś chciał hopki potrenować na Kazurce...

Napisano

A gdzie... Ja tylko chcę linka, bo nie chcę szukać ;)

powiedziałbym Tobie gdzie alem dobrze wychowany albo mi się tak zdaje(-:
Napisano

Cześć.

Mam w planach jutro jakiś delikatny wypad do Kampinosu, trasa mniej więcej taka: Bielany, Łomianki, Sieraków, Truskaw, Bielany. Bez szaleństw, coś dla "niedzielnych rowerzystów" ;). Powiedzmy o 17 przy skrzyżowaniu Wólczyńska-Nocznickiego  http://goo.gl/maps/ZClUm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...