Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

BLA BLA BLA...  żebyś miał trochę sprytu i pomysłu to byś zrobił z tego ostre np. tak jak ja, albo Adaśko no ale cóż... Wiedziałem, że szkoda tu to wrzucać bo znajdzie się taki jak ty.

Napisano

Ze wszystkiego co sprzedawałem w poprzednich postach pozostały tylko przerzutki, shimano 600. Wiem, że nie ostre ale trochę osób tu śmiga na klasykach więc mogą się przydać. Jeżeli by ktoś je chciał to tu są foty: http://imageshack.us/g/1/10161734 Stan: dobry albo nawet bardzo dobry, mechanicznie bez zarzutu. Jeżeli ktoś chętny to 35 zł z wysyłką. 

Napisano

witam.

ponawiam ogłoszenie o noskach 105.

rozmiary L i M.

do tego noski christopher, właściwie polnoski, metalowe.

i dwie korby shimano dura ace 7700 na octalink. stan tech super wizualnie średni.

pozdrawiam

xmekpx

Napisano

BLA BLA BLA...  żebyś miał trochę sprytu i pomysłu to byś zrobił z tego ostre np. tak jak ja, albo Adaśko no ale cóż... Wiedziałem, że szkoda tu to wrzucać bo znajdzie się taki jak ty.

Przepraszam

Napisano

link nie działa

Ze wszystkiego co sprzedawałem w poprzednich postach pozostały tylko przerzutki, shimano 600. Wiem, że nie ostre ale trochę osób tu śmiga na klasykach więc mogą się przydać. Jeżeli by ktoś je chciał to tu są foty: http://imageshack.us/g/1/10161734 Stan: dobry albo nawet bardzo dobry, mechanicznie bez zarzutu. Jeżeli ktoś chętny to 35 zł z wysyłką. 

Napisano

Kupię ramę z widelcem, rozmiar 57-60 (może nawet trochę większa być spokojnie), raczej z tanich (do 150zł), może być do odmalowania, byle prosta i cała).
Kontakt pw albo gorrezz@gmail.com

Napisano

z racji, że trochę fanów klasycznych szos też tu jest, ogłaszam, co mam ogłosić:

Sprzęt zbierany dosyć długo, miał trafić do przełaju po tym, jak padła mi klamkomanetka Srama. Na szczęście klamkomanetkę udało się naprawić, na nieszczęście zabrakło funduszy na skończenie projektu Campa. W związku z tym sprzęt się marnuje na półce.
Na sprzedaż leci więc wszystko, co do tej pory zebrałem:

klamkomanetki Campagnolo Chorus "Carbon BB System" alu 2x10 (dziś już nie lada gratka, a wciąż niezawodne)
przerzutka przednia Campagnolo Chorus CT
przerzutka tylna Campagnolo Veloce Black
piasta Formula z alu bębenkiem pod campę (leciutka, 320g, 4 łożyska maszynowe), nowa z paragonem

kontakt na PW lub gorrezz@gmail.com
Napisano

Mam piękną, faszystowską bottecchię na garze, limonkowo-jagodową, sajz 59. Lakier w stanie bdb.
Technicznie mint. Wideł w chromie, są lekkie kropy rdzy, ale jeszcze go porządnie nie umyłem, więc może będzie ich mniej.
Bym se zostawił, bo letka (+- 2800), ale wiadomo jak jest.
Jak kto ma chęć, to priv. Jak zwalczę wirusa, to zrobię foto, ale generalnie frejm wygląda tak jak na obrazku, tylko bez chromów na CS:
http://majortaylorcycling.org/bikes/walter_bottecchia_team-adr.jpg

Aha, w razie co, cena na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...