Skocz do zawartości

[suport] kwadrat isis przejściówka.

duszek38

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam czy istnieje takie coś jak podałem w temacie tzn. przejściówka z osi kwadrat na oś isis ? Jeśli tak to prosiłbym o podanie nazwy czegoś takiego, albo linku do jakiegoś sklepu z ta częścią.

Napisano

suport najczęściej kupuje się razem z korbą ;) więc i tak czeka Cię wymiana korby, poszukaj czegoś co Cie zainteresuje a zapewne suport będzie razem jeżeli nie to wtedy można sprawdzić co podejdzie, jak wymontujesz stary to możesz podać jego wymiary ;)

Napisano

A może po prostu padł mu suport i szuka taniej opcji? Inna sprawa, że jej nie ma. Musisz kupić suport ISIS.

Właśnie tka jak napisałeś, padł mi sam suport ;/ korby mam. Ale niestety funduszy nie ;/

Wymiarów niestety wam nie podam gdyż mam teraz zwykły suport na kwadrat taki na kulkowych ze starych marketówek. A jak by co rama to kross sfx 250 Jak byscie mogli to doradźcie . A i jeszcze doczepie jedno pytanie : do tej ramy co napisałem dało by sie kupić jakiś wahacz za nieduże pieniądze na mocowanie na chydraulike ?

Akurat ISIS w podstawowych modelach korb to nie jest szczęśliwe rozwiązanie dlatego pewniejszym rozwiązaniem jest octalink.

Właśnie spojrzałem na allegro na te octalink i wkład można dostac za około 40 zł a co z korbami ?

Napisano
2i

aha. TO dzięki za odpowiedź w najbliższym czasie podlece do sklepu rowerowego jeżeli tam czegos nie znajdę to poszukuję na allegro.

Napisano
2i

o suport miałem dokładnie ten co podałeś ! a korby to też Rpm najprawdopodobniej od tego suportu.

jeszcze pytanko jak sprawdzić czy te korby są proste ? bo gdy jeździłem wcześniej to suport już latał od początku gdy go dostałem od kumpla, wiec nie wiem czy to był tylko suport rozwalony czy i korby krzywe te na isis ?

Napisano

Właśnie spojrzałem na allegro na te octalink i wkład można dostac za około 40 zł a co z korbami ?

Polek odpowiedziałem tylko na zadane wyżej pytanie to raz. Dwa to przypadłość i nie twierdzę, że we wszystkich polegająca na "wyrabianiu" się połączenia samego suportu z ramieniem korby. Trzyma się to wtedy tylko na samej śrubie.
Napisano

ja nie widzialem wyrobionego isisa ot tak sobie;)

Nie zmieniałbym tych korb, kup jakąś używkę Truvativa jak nie masz kasy, kolo 40-50zł dostaniesz a wytrzyma dłużej niż rower:P

Napisano

Ja na supporcie Truvativa tylko, że z dwoma maszynami przelatałem 6lat dopiero pod koniec tego okresu dostał lekkich luzów:)

Czasem drożej znaczy taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...