Skocz do zawartości
  • 0

[Ankieta] Jaki posiadasz model roweru

pasqdny

Ankieta  

365 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki model roweru posiadasz?

2. 2. Jaki typ roweru posiadasz?

Pytanie

Napisano

Witam postanowiłem zrobic taka ankiete aby zobrazować czym jeżdzą nasi forumowicze :) mam nadziej ze te dane sie komus do czegos przydadzą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widać lenistwo Moderatorów skoro nie dają działać Autorowi tematu sami by się zabrali do roboty ,wychodzi słomiany zapał do prowadzenia forum tylko denary by się liczyło :)

Napisano

Z samej aktywności użytkowników na forum dostajecie kasę więc nie pytaj co my dajemy tylko co ty dajesz?. Za niedługo ja tak dalej pójdzie to będziesz moderował tylko własne posty . Użytkownicy tego forum to nie stado baranów którym trzeba pokazywać wszystko palcem , jak by się wam wydawało. Dajecie durne ograniczenia a potem zdziwienie że się ludzie denerwują.Bardzo dobrze wiesz że wiele jest do poprawienia na tym forum. Ludzie chcą się czuć swobodnie wyrażając swoje myśli, a nie wiecznie ban ! Tego nie wolno, tamtego nie. Nie miałem na celu obrażania Moderatorów tego form ale trzeba zacząć jakaś konkretną dyskusje o zrzuceniu kagańca z użytkownika bo zostaje zaburzona istota "forum" pozdrawiam

Napisano

bomber, z choinki sie urwales czlowieku....?

O czym Ty, za przeproszeniem, pierdzielisz (nie uzywajac dobitniejszych slow)?

Wbijasz sie na forum, z 12 postami, i pozwalasz sobie na stwierdzenia, ktore rowniez mnie dotycza, a sa totalna bzdura!!!

Chcesz pieniaczyc, to zmien forum. Bo jak na razie wyglada, ze przygode z tym forum zaczynasz od krytykanctwa:

1. tak na dzien dobry, nikt tego nie lubi;
  2. tak nie wypada.

Co do ankiety, to jest ona produktem jej autora, a nie modow! To, ze po pewnym czasie edytowanie postow jest niemozliwe, to chyba nie jest nowoscia. I tu rada dla podobnych przyszlych "przedsiewziec", jak juz cos sie robi to, z glowa.

Mnozenie klasyfikacji, jak sami wiecie, jest niemalze nieskonczone. Podazanie tym kierunkiem jest zupelnie bezowocne, skaplikowane i malo czytelne.

Niemniej, jak autor wyrazi chec modyfikacji, w jakimkolwiek kierunku, tej ankiety, prosze o kontakt z konkretnymi rozwiazaniami.

• Mod Team
Napisano

Chris zapomniał dodać - jaka kasa?

kwestia poziomu - Maniak, Bomber - jaki poziom? Poniżej zera nie da się zejść!

Jaka wypowiedź taki też poziom odpowiedzi.

Koniec OT

Napisano

Chris zapomniał dodać - jaka kasa?

Koniec OT

Tyś to jest prawdziwy chłop z mazur !

Napisano

Panowie ankieta jest sama w sobie ograniczona do 20 odpowiedzi wiec nie da sie dodac wszystkich marek dałem tylko takie moim zdaniem o których najczesciej sie mowi na forum przez ostatnie dni i jak ktos ma pomysł na jakas ankiete inna zapraszam do podłaczenia sie do tematu i prosze bez awantur !

Napisano

mrmorty po co ta agresja i nerwy? W obrażaniu innych jest Pan naprawdę dobry z drugiej jednak strony moja wypowiedz była delikatnie mówiąc nie fortunna za co przepraszam. Co nie zmienia faktu w jak czułą stronę uderzyłem. Ps. Na forum jestem od kwietnia 2009

• Mod Team
Napisano

Może i racja :P

Napisano

@UP Zastanawiałem się czemu taka ankieta poza chwaleniem się ma służyć i właśnie dostałem odpowiedz. Dziękuję :)

Skoro ludziska z forum czują potrzebę takiej ankiety a ta która istnieje jest lekko niedoskonała to może któryś z Adminów założy/przejmie/ulepszy tą tutaj i sprawi by była taka jak trzeba ? Nie chcę żeby wyszło że popieram tu któregoś z tych krzykaczy, ale skoro forum potrzebuje takiego badania to może warto się tym zająć od strony Administracyjnej? Proszę nie odbierać mnie źle...

Napisano

Hmm tak się zastanawiam co przemawia za zakupem Krossa, w ankiecie posiada go spora większość osób.

niska cena dobra jakosci i osprzet

Napisano

A moim zdaniem, dzięki tej ankiecie możemy się o sobie sporo dowiedzieć. Konkretnie na podstawie rodzaju roweru kto jaki rodzaj jazdy uprawia/preferuje. Dzięki temu może być łatwiej pytać o chętnych na ustawki, bo potem część jest na mtb a część na szosach i wspólny wypad staje się niekomfortowy. Takie moje skromne zdanie.

Pozdrófka,

skaecik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...