Skocz do zawartości

[mostek] Kross Level A6

michcss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję mostka do mojego Kross Level A6 (poprzedni pękł :/). Oznaczenia mostka 5*A 110L 31,8C. Jedyne moje wymaganie to by był czarny. Oferta w necie jest dość duża i nie wiem co rozsądnego wybrać.

Napisano

Pękł? Mile widziane jakieś zdjęcia tego nieszczęsnego mostka, ponieważ nie jest to zbyt częsta a nawet bardziej znikoma usterka tego elementu, tym bardziej jeżeli był fabrycznie montowany. Proponuje spojrzeć na ofertę Accenta

Tutaj długość 105mm Velo | Wyprzedaż | Części i akcesoria | Accent | Tormenta Lady - jednak pomyłka, dostępny tylko 120mm...

110mm +/- 5* Velo | Części i akcesoria | Accent | Peak 29

podaj chociaż budżet.

Napisano

Dołączę się do pytania.

Jako, że przy optymalnym ustawieniu siodła w moim A6, kierownice mam na wysokości siodełka, chciałbym uzyskać bardziej sportową pozycję na rowerze.

Przełożyłem już te obręcze tak, że kierownica jest trochę niżej, ale czy mogę zastosować jakiś obniżany mostek?

I czy to nie wpłynie na gwarancję, bo rower ma 3 miesiące. Jaki polecacie, bo jest tego pełno.

Budżet też max 100 zł.

Napisano

Poszukuję mostka do mojego Kross Level A6 (poprzedni pękł :/). Oznaczenia mostka 5*A 110L 31,8C. Jedyne moje wymaganie to by był czarny. Oferta w necie jest dość duża i nie wiem co rozsądnego wybrać.

Mogę odsprzedać Ci oryginalny mostek z mojej A6, dokładnie taki jak opisujesz.

Mostek przejechał może z 800km, stan prawie jak nowy.

Napisano

Przełożyłem już te obręcze tak, że kierownica jest trochę niżej, ale czy mogę zastosować jakiś obniżany mostek?

moglbys zalozyc do gory nogami, ale z tym mostkiem tostrach, kup ktorego accenta i zaloz na minus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...