Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To może zróbmy ciuchy na jesień ? Długie spodnie i bluzę. A w 2013 zaczniemy znowu letnie ale tak aby skończyć przez początkiem wiosny :P Tak było by najłatwiej chyba :)

edit:

Dzięki za Vip'a , tylko nie wiem komu podziękować :P

• Mod Team
Napisano
To może zróbmy ciuchy na jesień ? Długie spodnie i bluzę. A w 2013 zaczniemy znowu letnie ale tak aby skończyć przez początkiem wiosny Tak było by najłatwiej chyba

Popieram, też będę chętny, w sumie to chyba można już zaczynać interesować się tematem, bo miesiąc spokojnie zejdzie na to :)

Napisano

Pod koniec tyg. wracam do siebie i puknę do Top Printu w kwestii jesiennych ciuchów...

PS> Dzięki za zVipowanie cokolwiek to znaczy :036:

Napisano

Niestety z tego co pamiętam only szelki.... tak czy inaczej dowiem się i dam znać.

Właściwie dlaczego chcesz bez? Też kiedyś stawałem okoniem, teraz twierdzę że szelki świetna sprawa ;)

Napisano

Bez szelek nie ma jazdy :)

Ciuchy na jesień to świetny pomysł :) Jeśli nie będą za drogie,a i ja będę miał za co je kupić to na pewno się piszę. jakby były spodnie 3/4 to już w ogóle bomba,ale i długie fajnie ;)

Napisano

Ciężko się wysikać w spodniach z szelkami ;). No nie istotne :). Jakby była taka opcja, to proszę o info :)

Oj tam :P Daje radę naciągnąć szelki :D

No w sumie dobry pomysł żeby zacząć ogarniać ciuchy letnie podczas zimy, bo ostatnio dosyć długo to wszystko trwało.

• Mod Team
Napisano

Ciężko się wysikać w spodniach z szelkami ;). No nie istotne :). Jakby była taka opcja, to proszę o info :)

Ja tam wyjmuję przez nogawkę :P

Plakietka VIP - nagroda od zarządu za dobrą robotę :)

Napisano

Jak są chętni na jesienne ciuchy to nasze VIPy niech założą nowy temat i będziemy dalej dyskutować, bo tu robi się już zamęt.

Ja jestem chętny na bluzę ale myślę też o kurtce, takiej typowej wiatrówce bez zbytniego ocieplenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...