Mod Team anarchy Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Mod Team Napisano 30 Czerwca 2013 Ostry - za kask masz plusa, za gleby dałbym dwa ale już system nie pozwala
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Autor Mod Team Napisano 1 Lipca 2013 ..z ciekawostek - znalezione wczoraj w "kamiennym uścisku" (trofeum dumnie zawiśnie w warsztacie)..a przy okazji - Tobike - moje chłopaki (6,8,10lat) zachwycone "szybkim wielkim zdradliwym" aka "fasttrak" lub po prostu zjazdem wzdłuż WąwozuXXL
kazafaza Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 ...zaczynam kojarzyć dlaczego miejscówka ochrzczona "Kamienny Uścisk" - jeśli czaszki stamtąd zwozisz Ja jestem w miarę wykurowany i jutro/środa/czwartek z chęcią bym się zerwał na małą popołudniową/podwieczorną pętelkę! Ktoś coś knuje lub planuje? POZDRo-:ver
tobike Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 No i elegancko Swypnięte Topatalkiem GT-I9100 anarhy już coś knuje ma zdaje się plany na bukowe Swypnięte Topatalkiem GT-I9100
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Autor Mod Team Napisano 1 Lipca 2013 ...o Bukowym nawet proszę nie wspominać..To co NIE ZDARZYŁO SIĘ w sobotę .... przemilczę...Wtorek lub czwartek jak najbardziej.
tobike Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 To gdzie wkrzańska? Swypnięte Topatalkiem GT-I9100
kolcichy Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Hehe - fajne znalezisko. Ja śmigam po Szklarskiej :-) Wczoraj 25km na 1058m n.p.m. (podjazd pion i zjazd kamienie itp - do dzisiaj dwóch palców nie mogę zginać od trzymania kiery- pierwszy raz zmęczyłem się bardziej zjeżdżając niż podjeżdżając). Dzisiaj na spokojnie z dziewczyną 40km po leśnych zakamarkach - CZAD. P.S. Anarchy - pozdrowienia od Artura z RunExpert - bo jeździmy razem :-)
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Autor Mod Team Napisano 1 Lipca 2013 P.S. Anarchy - pozdrowienia od Artura z RunExpert - bo jeździmy razem :-) ale świat jest mały pozdrów Kolegę
Mod Team anarchy Napisano 2 Lipca 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Lipca 2013 ..a różnie..W przeciwieństwie do "tłumów" spotykamy się jak partyzanty czyli w lesie: stare wejście do Arkonki lub Zwalone Dęby (zwane oficjalnie Dębami Bogusława z archiwum X)ps: widziałem nowego świeżego, pachnącego lakierem fula-gotowy do jazdy rozumiem
hassanbey Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ..a różnie.. W przeciwieństwie do "tłumów" spotykamy się jak partyzanty czyli w lesie: stare wejście do Arkonki lub Zwalone Dęby (zwane oficjalnie Dębami Bogusława z archiwum X) ps: widziałem nowego świeżego, pachnącego lakierem fula-gotowy do jazdy rozumiem Ano pachnie świeżością, tylko się muszę nauczyć jeździć na nim bo zwrotna bestia
ostry2407 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Czyżby kolejny wypad się szykował.? Jak coś to ja się piszę
hassanbey Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Czyżby kolejny wypad się szykował.? Jak coś to ja się piszę I jak ? coś w weekendzik ?
kolcichy Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Witam Szanowni!!! Już wróciłem i już śmigałem wczoraj po Wkrzańskiej drobne 40km :-) Czy ktoś w tygodniu chętny na wspólne wypady? Interesowałoby mnie coś dłuższego nie ukrywam :-) Pzdr, Piotrek
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Coś jest zastuj w temacie.? Zastój bo ludki pedałują Może jakas ustawka dzisiaj późnym popołudniem lub jutro?
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 kurde... Jutro akurat Miedwie objeżdżam... A dziś odpuszczam, bo wczoraj po Bukowej 40km zrobilem plus dojazdy... A co o sobocie myslicie? Na cos naprawdę dlugiegooooo... Jakies 5-6h? Co Wy na to?@
tobike Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 A gdzie chcesz jeździć? Można nad zalew po niemieckiej stronie pojechać Swypnięte Topatalkiem GT-I9100
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 spoko. Nie ma problemu. Nie mam pojecia jak tam sie jedzie, nigdy nie zwiedzalem niemieckich terenów, zatem można śmignąć. Ale w sobotę, tak? I o której tak mniej wiecej bysmy startowali?
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 spoko. Nie ma problemu. Nie mam pojecia jak tam sie jedzie, nigdy nie zwiedzalem niemieckich terenów, zatem można śmignąć. Ale w sobotę, tak? I o której tak mniej wiecej bysmy startowali? a ja na taki długi wypad się nie piszę. Myślałem coś o 2h po lesie poza tym w niedzielę gryf xc kurde... Jutro akurat Miedwie objeżdżam... A dziś odpuszczam, bo wczoraj po Bukowej 40km zrobilem plus dojazdy... A co o sobocie myslicie? Na cos naprawdę dlugiegooooo... Jakies 5-6h? Co Wy na to?@ o której i skąd startujesz na to Miedwie? z chęcia bym się wybrał ale od wczesnego ranka by na 14-14.30 być w domu
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 No wiem, wiem, że Gryf jest w niedzielę, ale niestety ja nie startuję - przygotowuję się bardziej na Miedwie... Odnośnie jutrzejszej objazdówki Miedwia, to startuję ok 18.00 dopiero, więc w Twoim przedziale czasowym do 14.30 się nie zmieszczę. A też jedziesz w Maratonie Miedwiańskim?
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 No wiem, wiem, że Gryf jest w niedzielę, ale niestety ja nie startuję - przygotowuję się bardziej na Miedwie... Odnośnie jutrzejszej objazdówki Miedwia, to startuję ok 18.00 dopiero, więc w Twoim przedziale czasowym do 14.30 się nie zmieszczę. A też jedziesz w Maratonie Miedwiańskim? A kiedy jest ten maraton? O 18tej powiadasz? Może udało by mi się pojechać z Tobą Napisz skąd będziesz ruszał i o której planujesz wrócić.
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 No ja ruszam ze Stargardu Szcz. - tam mnie jutro wywieje... Będę tam ok 17.00, coś zwęglę i pojadę - jak coś to się do Ciebie dostosuje...
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 No ja ruszam ze Stargardu Szcz. - tam mnie jutro wywieje... Będę tam ok 17.00, coś zwęglę i pojadę - jak coś to się do Ciebie dostosuje... A ze Stargardu , to ja odpadam Potrzebowałbym czasu na dojazd i powrót a nie jestem samobójcą by jeździć po zmroku po polskich drogach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.