Skocz do zawartości

[Wyprawa] Czechy 15-30 sierpnia z Krakowa

zenonowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Wraz z moją dziewczyną poszukujemy miłych, sympatycznych osób chętnych na rowerową przygodę w drugiej połowie sierpnia. Ja mam 30 lat, Agata 26.

Cel wyprawy: Czechy. Trasa obejmuje wyjazd z Krakowa, przez Cieszyn do Czeskiego Krumlova, następnie Pragę i powrót do Krakowa.

Dystans całkowity: 1200 km.

Limit km/dzień: 100 km.

Teren: droga asfaltowa.

Noclegi: namioty (przy złej pogodzie motele/hostele/hotele).

Mamy 14 dni urlopu, więc jeśli nam się spodoba jakieś miejsce, to planujemy tam odpocząć, lub może będziemy zwiedzać Pragę. Jesteśmy elastyczni :)

Jeśli ktoś w tym czasie wybiera się w jakiś inny rejon na rowerze, niekoniecznie do Czech, to chętnie dołączymy :) Jesteśmy otwarci na propozycje.

Pozdrawiamy i w razie pytań, proszę pisać.

Napisano

przejawiam zainteresowanie. 22 lata. jestem z Krzeszowic. 2 razy w tygodniu krece miedzy 50-100km w pojedynke i juz mi to zbrzydlo.. :)

Napisano

przejawiam zainteresowanie. 22 lata. jestem z Krzeszowic. 2 razy w tygodniu krece miedzy 50-100km w pojedynke i juz mi to zbrzydlo.. :)

Cieszę się i zapraszamy do wspólnego kręcenia km. Zainteresowanie jest całkiem niemałe z różnych portali, więc może będzie jechać więcej osób. Zawsze to bezpieczniej, no i można poznać wielu ludzi. Myślę, że przed wyprawą spotkamy się gdzieś wszyscy chętni i omówimy szczegóły, ustalimy trasę w szczegółach, doprecyzujemy wymagania :) Pozdrawiam,

Maciek

Napisano

witam was mam 22 lata dopiero zaczynam zabawe z rowerami i jezdże juz jakis czas sam fakt nie jest ciekawie ale co poradzić

ale do rzeczy szukam kilku osób na weekend 20-23 lipiec zeby spędzić miło czas na rowerze myślałem o Tarnowskich Górach tam jest to podzamcze ruiny zamku i jezioro checho-nakło na odpoczynek grill itp czechy to na razie nie na moje siły ale może kiedys na razie intensywnie trenuje

pozdrawiam Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...