Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgodnie z planem nocny wypad z młodym. Przetestowane nowe oświetlenie w terenie i w ciemności, po twardych kamieniach, małych hopkach, na sporych wibracjach... nie odpadły i świecą ok. Dystans to nie całe 9 km, ale czasu było mało ;) 

Napisano

Serwis reby łatwo szybko i przyjemnie. Ciekawe tylko czy wykluczyłem usterkę. Jutro się dowiem.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Skromne 7km po mieście, przed chwilą także skromne 18km. Dawno nie jeździłem po ciemku, stwierdziłem że trzeba Solarforca odkurzyć :) świetnie sprawdza się na drogach o zerowym oświetleniu. W dodatku kawałek przez las, ale po deszczu także nie szalałem z prędkością. Ponadto na niektórych odcinkach okulary pokrywały się mgłą, ciekawy efekt. No a poza tym zakleiłem dwie małe dziurki w dętce, która się ich wczoraj dorobiła. Bez umywalki z wodą nie szło znaleźć, takie skubane małe. Pierwszy mój test Park Tool GP-2, jestem zadowolony efektem. Co prawda czy szczelne przekonam się jak założę, lecz wizualnie prawie ich nie widać. Drogi po godzinie 22, pięknie puste, że aż się wracać nie chce  :teehee:

Napisano

Dzisiaj pobyt w serwisie na centrowaniu koła i korzystając z okazji wymiana klocków hamulcowych oraz zakup nowej spinki do łańcucha. 

Oprócz tego wykręcone tylko 40 km bo burza nastała i trzeba było spie....

Napisano

Wymiana dętki na sklejoną, tak żeby nowa była zawsze jako druga. No i przejechane 61km z czego ok 1/3 las, reszta szosa. Temperatura 24-27 plus słońce na którym można byłoby smażyć jajka, jak dla mnie trochę za ciepło. 

Napisano

Wjechałem dzisiaj z kumplem na kilka kilometrów do lasu i trafiłem na ciężką trasę na skarpie przy rzece. Generalnie mały błąd i parę metrów w dół do rzeki. Ubaw był, adrenalina była, ale niestety w pewnym momencie połamane drzewa zmusiły nas do zawrócenia. 

Napisano

23km po szosie i parku. Temperatura jednak zaczyna dawać w kość. W słońcu pokazało 32stC. Powoli zbliżam się do 500km na Accencie :D

Napisano

Standardzik do i z pracy a wieczorkiem lekko rodzinnie 8 km, no i pierwsze w tym roku 500 km stukneło.... może by i jeszcze coś się dziś wykręciło, niestety młody w terenie mocno wyglebił i trzeba było wracać obmyć rany.... 

Napisano

45 km trasa rekreacyjna ale bardzo przyjemna no i szybka, na koniec kilka podjazdów i technicznych zjazdów:)

Napisano

A ja wlasnie zauwazylem ze po miesiacu od kupienia roweru stuknelo 511 kilometrow

A ja wlasnie zauwazylem ze po miesiacu od kupienia roweru stuknelo 511 kilometrow micha mi sie smieje od ucha do ucha niewiem czy dla kogos to duzo ale dla mnie tak

Napisano

25 km ze średnią ponad 24km/h ;) pogoda bajka tylko, że jeszcze nie kupiłem koszyka na bidon => oj suszyło :(

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...