Cosmoświder Napisano 23 Marca 2006 Napisano 23 Marca 2006 Jak masz dobre kontakty z rodzicami, to powinno być dobrze, ale prawda, najważniejszi są sprawdeni ludzie, aby nei było konfliktów, przydałaby się jakaś osoba pełnoletnia, no i nie zbyt liczna grupa Jeśli beziesz chcioał to bedizesz mógł się do nas dołaczyć, zamierzamy przekroczyć granice w chałupkach i potem prosto na wiedeń po 150 km dziennie Jak będa szczegółowe plany to napiszę tutaj
ralf Napisano 24 Marca 2006 Napisano 24 Marca 2006 a ja sobie troche poszukałem na http://www.de.map24.com/ Pszczyna - Wieden wyszło mi 376.91km, tylko ze to głównymi drogami, a trzeba by było chyba Autobahna jechac gdzies tam :lol: :lol: :lol: to mysle ze jakby jechac jakimis bocznymi to by wyszło pwnie z 500km moze bysmy sobie poprawili rekordzik jednego dnia na 500km :lol: :lol: :lol: a ja z rodzicami tez jeszcze nic nie gadałem, ale chyba nie beda miec nic przeciwko
Cosmoświder Napisano 24 Marca 2006 Napisano 24 Marca 2006 Z tego co się orientuje to jest jakaś ścieżka rowerowa EuroVelo do wiednia przez czechy a zaczyna sie prz polsko czeskiej granicy, chyba w jaseniku
ralf Napisano 24 Marca 2006 Napisano 24 Marca 2006 aha no mi ta trasetroche inne wyznaczył, przez Bratysławe gdzies tam. A to masz juz taka obmyslana trase czy taka na szybko ?
Marix Napisano 24 Marca 2006 Autor Napisano 24 Marca 2006 to jest trasa wskazana przez atlas samochodowy chyba jako najkrotsza
crazybiker Napisano 25 Marca 2006 Napisano 25 Marca 2006 Jako osoba pelnoletnia zglaszam sie na opiekuna! Mam juz doswiadczenie w takowych wycieczkach, caly czas jednak naciskam i nalegam na termin sierpniowy!
Marix Napisano 25 Marca 2006 Autor Napisano 25 Marca 2006 no wlasnie? wieden czy alpy? poza tym termin sierpniowy hmm :/ wolalbym wczesniej no ale dobra zobaczymy
Kroma Napisano 25 Marca 2006 Napisano 25 Marca 2006 ralf, jankowice to blisko mnie w pszczynie mam rodzinke, wiec pozdrawiam a co do wiednia, to ja raczej w tym roku niet... musze wymiec amortyzator (na to mi akurat raczej starczy) i naped (a z tym bedzie ciezko) bo na acerze mi sie nie chce tam jechac;) ciagle sie rozregulowuje ;/
crazybiker Napisano 25 Marca 2006 Napisano 25 Marca 2006 Hehe! Zglaszam sie do tej ktora bedzie w sierpniu :] A jesli wszyscy na goralach to proponuje slicznymi obrzezami, chyba ze zakladamy 1,5 i lecimy jak najkrocej Pzdr.
ralf Napisano 25 Marca 2006 Napisano 25 Marca 2006 ralf, jankowice to blisko mnie w pszczynie mam rodzinke, wiec pozdrawiam a co do wiednia, to ja raczej w tym roku niet... musze wymiec amortyzator (na to mi akurat raczej starczy) i naped (a z tym bedzie ciezko) bo na acerze mi sie nie chce tam jechac;) ciagle sie rozregulowuje ;/ no całkiem niedaleko, ja tez pozdrawiam Hehe! Zglaszam sie do tej ktora bedzie w sierpniu :] A jesli wszyscy na goralach to proponuje slicznymi obrzezami, chyba ze zakladamy 1,5 i lecimy jak najkrocej Pzdr. ja to jakbym jechał to najchetniej bym załozył nawet 1,25 i lece po tych autostradach i innych takich, zeby tam jak najszybciej dotrzec, a z powrotem jakimis bocznymi i cos pozwiedzac
Cosmoświder Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 Ja mam zamiar założyć na moją wyprawe od 1,5-1,75, jakies slicki z continentala, musza tez jakos utrzymac w rownowadze ze mna i sakwami z przodu i z tyłu:D
ralf Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 a no tak, troche taki rowerek bedzie obciążony, ja zawsze bez niczego, i chyba na szose sprawie sobie oponki 1,25, widziałem kiedys na allegro, ale teraz mi nie działa wiec nie podam linku
Cosmoświder Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Dzisiaj się doweidziałem, a racze przalizowalismy pewną propozycje:D Pomyśleliśmu ze przeceirz będziemy blisko Rzymu, iwec przedlużamy nas wyjazd o Wenecję i Rzym, a w drodze powrotenj Alpy:D To będą jedne z najwspanielszych wakacjiD
Marix Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 zazdroszcze:) Macie jakichś dorosłych na tej wyprawie? Może i by udalo mi sie skołować kase ale przekonać rodziców gorzej )
Cosmoświder Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 tak dwie osoby poza mna są dorosłe, a jedzie nas trójka
mzewa Napisano 29 Marca 2006 Napisano 29 Marca 2006 Ja na początku wakacji wraz ze dwójką osob jadę na wyprawe w alpy, wiec do wiednia moglibysmy jechac...tzn się dołączyc...jak cos to napiszcie blizej szczegóły...jestesmy z kędzierzyna-koźla Witam współmieszkańca, jaki to świat mały... ja niestey nie mogę wybrać się w tak daleką drogę, ale zapraszam ciebie i znajomych do KSA czyli Kędzierzyńskiej Strefy Aktywnej http://www.rock-n-bike.prv.pl/ oraz na strony serwisu KKOZLE.PL gdzie mamy nasze małe forum. Będziemy się cieszyć z wyjazdów w poszerzonym gronie !! Pozdrawiam E
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.