Skocz do zawartości

[wyprawa] Wiedeń

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak masz dobre kontakty z rodzicami, to powinno być dobrze, ale prawda, najważniejszi są sprawdeni ludzie, aby nei było konfliktów, przydałaby się jakaś osoba pełnoletnia, no i nie zbyt liczna grupa

Jeśli beziesz chcioał to bedizesz mógł się do nas dołaczyć, zamierzamy przekroczyć granice w chałupkach i potem prosto na wiedeń po 150 km dziennie :D Jak będa szczegółowe plany to napiszę tutaj

Napisano

a ja sobie troche poszukałem na http://www.de.map24.com/

Pszczyna - Wieden wyszło mi 376.91km, tylko ze to głównymi drogami, a trzeba by było chyba Autobahna jechac gdzies tam :lol: :lol: :lol:

to mysle ze jakby jechac jakimis bocznymi to by wyszło pwnie z 500km :(

moze bysmy sobie poprawili rekordzik jednego dnia na 500km :lol: :lol: :lol:

a ja z rodzicami tez jeszcze nic nie gadałem, ale chyba nie beda miec nic przeciwko

Napisano

aha no mi ta trasetroche inne wyznaczył, przez Bratysławe gdzies tam.

A to masz juz taka obmyslana trase czy taka na szybko ?

Napisano

no wlasnie? wieden czy alpy?

poza tym termin sierpniowy hmm :/

wolalbym wczesniej no ale dobra zobaczymy

Napisano

ralf, jankowice to blisko mnie ;) w pszczynie mam rodzinke, wiec pozdrawiam :D a co do wiednia, to ja raczej w tym roku niet... musze wymiec amortyzator (na to mi akurat raczej starczy) i naped (a z tym bedzie ciezko) bo na acerze mi sie nie chce tam jechac;) ciagle sie rozregulowuje ;/

Napisano

Hehe! Zglaszam sie do tej ktora bedzie w sierpniu :] A jesli wszyscy na goralach to proponuje slicznymi obrzezami, chyba ze zakladamy 1,5 i lecimy jak najkrocej :) Pzdr.

Napisano

ralf, jankowice to blisko mnie :) w pszczynie mam rodzinke, wiec pozdrawiam :) a co do wiednia, to ja raczej w tym roku niet... musze wymiec amortyzator (na to mi akurat raczej starczy) i naped (a z tym bedzie ciezko) bo na acerze mi sie nie chce tam jechac;) ciagle sie rozregulowuje ;/

no całkiem niedaleko, ja tez pozdrawiam :D

Hehe! Zglaszam sie do tej ktora bedzie w sierpniu :] A jesli wszyscy na goralach to proponuje slicznymi obrzezami, chyba ze zakladamy 1,5 i lecimy jak najkrocej :) Pzdr.

ja to jakbym jechał to najchetniej bym załozył nawet 1,25 i lece po tych autostradach i innych takich, zeby tam jak najszybciej dotrzec, a z powrotem jakimis bocznymi i cos pozwiedzac :D

Napisano

a no tak, troche taki rowerek bedzie obciążony, ja zawsze bez niczego, i chyba na szose sprawie sobie oponki 1,25, widziałem kiedys na allegro, ale teraz mi nie działa wiec nie podam linku :D

Napisano

Dzisiaj się doweidziałem, a racze przalizowalismy pewną propozycje:D Pomyśleliśmu ze przeceirz będziemy blisko Rzymu, iwec przedlużamy nas wyjazd o Wenecję i Rzym, a w drodze powrotenj Alpy:D To będą jedne z najwspanielszych wakacjiD

Napisano

zazdroszcze:)

Macie jakichś dorosłych na tej wyprawie?

Może i by udalo mi sie skołować kase ale przekonać rodziców gorzej )

Napisano

Ja na początku wakacji wraz ze dwójką osob jadę na wyprawe w alpy, wiec do wiednia moglibysmy jechac...tzn się dołączyc...jak cos to napiszcie blizej szczegóły...jestesmy z kędzierzyna-koźla

Witam współmieszkańca, jaki to świat mały... :D

ja niestey nie mogę wybrać się w tak daleką drogę, ale zapraszam ciebie i znajomych do KSA czyli Kędzierzyńskiej Strefy Aktywnej :D

http://www.rock-n-bike.prv.pl/

oraz na strony serwisu KKOZLE.PL gdzie mamy nasze małe forum.

Będziemy się cieszyć z wyjazdów w poszerzonym gronie !!

Pozdrawiam

E

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...