Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nom, bardzo fajny ten "klub". Mam do niego może z 50m. A i tak nie byłem ani razu. Nie ze względu na rodziców, ale na moją moralność. Tam chodzi głównie zdemoralizowane gimnazjum, pijacy, gówniarze i dziewczyny - czarodziejskie nimfy (nazwa mówi sama za siebie). I bez pardonu stwierdzam iż mi ta dyskoteka PRZESZKADZA w spokojnym śnie... Normalni ludzie tam nie chodzą... Serio mówię... A w nocy mój piesek się denerwuje razem ze mną... Kiedys nawet ochrzaniłem jakiegoś pijaka, bo siedział nam na murku... powiedziałem że zaraz otworzę bramkę... A Piesek szczekał na okrągło... Nie wiesz, jak szybko uciekał... POmimo plątających się nóg... Ale wróćmy do roweru... Czekam na manetkę Sram Spectro S7 Panowie, a później postaram się do Was doczepić, o ile nie będzie naturalnych przeszkód, bądź też przeszkód "pocztowych". Oraz jeżeli mnie zaakceptujecie :(

Napisano

Czyli ja jestem nienormalny :( Zdarzalo mi sie tam bywac ale ludzi w wieku gimazjalnym tam wielu nie widzialem . Mozliwe , ze byli ale ja sie bawilem ze starszymi :D

A dlaczego mielibysmy Cie nie zaakceptowac ? :D wpadaj na nastepne spotkanie ( chociaz na trekkingu w teren moze byc ciezko ) Ewentualnie na wyjazd z Nowinami ale to dopiero we wrzesniu

Napisano

W teren ja się nie piszę... Chyba że to "lekki lasek" Albo coś w tym stylu... Bo nie mam biegów typowo górskich... Poza tym koła 28'. Zabiłbym się prędzej... Wyjazd z nowinami ok. Tylko dajcie znać kiedy i gdzie... A na masie też jedziecie w teren??

Napisano

Na masie tylko po mieście śmigają. Co do Nowin, to w terenie też jest jazda, ale ludzie dają radę na szosówkach, to i Ty sobie poradzisz. Kolejny wyjazd po przerwie planowany jest na 2 września- info jest zawsze w czwartkowych i piątkowych Noiwnach.

Napisano

Fajny pomysl z tymi fortami ale moze lepiej w jakas sobote pojechac ? Trzeba bedzia wziac troche jedzenia i wody ( zalezy od pogody ) bo popołudniu sklepu otwartego nie uswiadczy . To nie jest 70 km , ktore mozna objechac na 3 bidony . Oczywiscie , dac rade damy ale po co sie zameczac i odwadniac . Trzeba przedyskutowac ten temat w srode , chociax godzina pozna ... o 20 chyba jest mecz z Dania :)

Napisano

dokładnie

jestem za

powiedzcie na tym spotkaniu, że jeszcze jeden taki leń co to mu sie przyjść nie chciało, będzie jechał i głosuje za sobotą :)

Napisano

Wyjaazd jest w niedziele . NIe chce mi sie streszczac całej dyskusji , dlatego powiem ze szczegółowe info pojawi sie na stronie :) No i do piątku kasa , bo zalatwiamy bilet grupowy . Bedzie taniej i wygodniej

Napisano

"W niedziele wybieramy się do Przemysla pojezdzic po fortach ,osoby które chca jechac zapraszamy w piatek o 17 na planty (scena).Koszt wyjazdu gropowego wynosi 21 zl od osoby (w dwie strony razem z rowerem) ,osoby które nie wplaca kasy bilet załatwiaja sobie we wlasnym zakresie. Wyjazd jest w niedziele o 6.29 (zbiorka na stacji o 6.00) a powrot w godzinach wieczornych .

W zwiazku z wyjazdem do Przemysla planowana jest trasa w sobote tradycyjnie o 11 na rynku.Pojedziemy na plasko w strone Boru (las za Jasionka) tak wiec przybywajcie"

:confused:

Napisano

no to pewnie sie zjawie jutro o 17

zalezy od pogody, jak będzie wiatr niemiłosierny, jak dzisiaj rano to kicha, ale może będzie spokojnie :-)

jeszcze sie zgadamy Tomek

Napisano

Ja będę jutro w robocie, no i nie wiem w dalszym ciągu co z niedzielą :) Najwyżej kupie bilet osobno, odpowiednio drożej i mówi się trudno.

Napisano

Piter jak chcesz to moge po Ciebie wyjechac nawet do Czarnej :D Tylko odpowiednio wczesniej , w sumie jak wieje to ciezko ale damy rade ;)

Napisano

Tylko nie wiem o ktorej hmm ... o 12 jade na uczelnie , pozniej chwile na zakupy to kolo 13 bede w domu .

Nie wiem w ktorym mcu sie spotkamy :) niepamietam jak tam w Czarnej jest :)

Napisano

Hehe wiemy , akurat sie pozniej glowilismy kogo byl zapisac ale doszlismy , ze chodzi o Ciebie :)

Jutro wypad do Boru . Mysle , ze pojade . Piter wpadaj do RZeszowa :D

Dalej nie wiem jak mozna nie znalezc sie na 20 km prostej drogi :lol: :P

Napisano

:D

ee dzisiaj to mnie raczej nie będzie...

wrzucam na luz chyba, żadnego basenu, nic ;] siły na jutro muszą być :twisted:

jeszcze kogoś trzeba wkrecić co by mnie przywiózł

tata coś marudził, zobaczymy :-)

spotkanie to na tej stacji za Europą jest?

Napisano

Jak widac tez nie pojechalem :D hehe moze pozniej jakas mała przejazdzka .

Tak , na tej stacji co wysiadalismy wracajac z Łancuta . Nakrecc mame , ona Cie na pewno przywiezie . Wkoncu Tesco 24/dobe :D hah

Napisano

Fajny ten wypadzik na forty ;) Miciu tylko tyle fotek zrobiles ? Spodziewalem sie ich znacznie wiecej , no ale moze reszta ludzi jakos podrzuci swoje . Za 2 tyg Wisniowa hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...