franek_dziupla Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 Nom, bardzo fajny ten "klub". Mam do niego może z 50m. A i tak nie byłem ani razu. Nie ze względu na rodziców, ale na moją moralność. Tam chodzi głównie zdemoralizowane gimnazjum, pijacy, gówniarze i dziewczyny - czarodziejskie nimfy (nazwa mówi sama za siebie). I bez pardonu stwierdzam iż mi ta dyskoteka PRZESZKADZA w spokojnym śnie... Normalni ludzie tam nie chodzą... Serio mówię... A w nocy mój piesek się denerwuje razem ze mną... Kiedys nawet ochrzaniłem jakiegoś pijaka, bo siedział nam na murku... powiedziałem że zaraz otworzę bramkę... A Piesek szczekał na okrągło... Nie wiesz, jak szybko uciekał... POmimo plątających się nóg... Ale wróćmy do roweru... Czekam na manetkę Sram Spectro S7 Panowie, a później postaram się do Was doczepić, o ile nie będzie naturalnych przeszkód, bądź też przeszkód "pocztowych". Oraz jeżeli mnie zaakceptujecie
TomekW Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Napisano 14 Sierpnia 2006 Czyli ja jestem nienormalny Zdarzalo mi sie tam bywac ale ludzi w wieku gimazjalnym tam wielu nie widzialem . Mozliwe , ze byli ale ja sie bawilem ze starszymi A dlaczego mielibysmy Cie nie zaakceptowac ? wpadaj na nastepne spotkanie ( chociaz na trekkingu w teren moze byc ciezko ) Ewentualnie na wyjazd z Nowinami ale to dopiero we wrzesniu
miciu22 Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 Kroi się niezły wyjazd http://www.rowery.rzeszow.pl/masakrytyczna/ pasuje się zjawić na tym spotkaniu i dowiedzieć dokładnie co i jak. Ja nie wiem jak mi praca w niedzielę wypadnie, ale postaram się pojechać jak wszystko dojdzie do skutku.
Piterpak Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to się zjawie
franek_dziupla Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 W teren ja się nie piszę... Chyba że to "lekki lasek" Albo coś w tym stylu... Bo nie mam biegów typowo górskich... Poza tym koła 28'. Zabiłbym się prędzej... Wyjazd z nowinami ok. Tylko dajcie znać kiedy i gdzie... A na masie też jedziecie w teren??
miciu22 Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Na masie tylko po mieście śmigają. Co do Nowin, to w terenie też jest jazda, ale ludzie dają radę na szosówkach, to i Ty sobie poradzisz. Kolejny wyjazd po przerwie planowany jest na 2 września- info jest zawsze w czwartkowych i piątkowych Noiwnach.
TomekW Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Napisano 15 Sierpnia 2006 Fajny pomysl z tymi fortami ale moze lepiej w jakas sobote pojechac ? Trzeba bedzia wziac troche jedzenia i wody ( zalezy od pogody ) bo popołudniu sklepu otwartego nie uswiadczy . To nie jest 70 km , ktore mozna objechac na 3 bidony . Oczywiscie , dac rade damy ale po co sie zameczac i odwadniac . Trzeba przedyskutowac ten temat w srode , chociax godzina pozna ... o 20 chyba jest mecz z Dania
Piterpak Napisano 16 Sierpnia 2006 Napisano 16 Sierpnia 2006 dokładnie jestem za powiedzcie na tym spotkaniu, że jeszcze jeden taki leń co to mu sie przyjść nie chciało, będzie jechał i głosuje za sobotą
TomekW Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Napisano 16 Sierpnia 2006 Wyjaazd jest w niedziele . NIe chce mi sie streszczac całej dyskusji , dlatego powiem ze szczegółowe info pojawi sie na stronie No i do piątku kasa , bo zalatwiamy bilet grupowy . Bedzie taniej i wygodniej
Piterpak Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Tomek o której wyjazd? o której powrót? ile mniej więcej km do przejechania? dużo terenu? ile trzeba kasy wpłacić?
TomekW Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Napisano 17 Sierpnia 2006 "W niedziele wybieramy się do Przemysla pojezdzic po fortach ,osoby które chca jechac zapraszamy w piatek o 17 na planty (scena).Koszt wyjazdu gropowego wynosi 21 zl od osoby (w dwie strony razem z rowerem) ,osoby które nie wplaca kasy bilet załatwiaja sobie we wlasnym zakresie. Wyjazd jest w niedziele o 6.29 (zbiorka na stacji o 6.00) a powrot w godzinach wieczornych . W zwiazku z wyjazdem do Przemysla planowana jest trasa w sobote tradycyjnie o 11 na rynku.Pojedziemy na plasko w strone Boru (las za Jasionka) tak wiec przybywajcie"
Piterpak Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 no to pewnie sie zjawie jutro o 17 zalezy od pogody, jak będzie wiatr niemiłosierny, jak dzisiaj rano to kicha, ale może będzie spokojnie :-) jeszcze sie zgadamy Tomek
miciu22 Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja będę jutro w robocie, no i nie wiem w dalszym ciągu co z niedzielą Najwyżej kupie bilet osobno, odpowiednio drożej i mówi się trudno.
TomekW Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Napisano 17 Sierpnia 2006 Piter jak chcesz to moge po Ciebie wyjechac nawet do Czarnej Tylko odpowiednio wczesniej , w sumie jak wieje to ciezko ale damy rade
Piterpak Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 3mam za słowo :wink: wpadnij na gadulca, zgadamy sie jakoś ;]
TomekW Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Napisano 18 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem o ktorej hmm ... o 12 jade na uczelnie , pozniej chwile na zakupy to kolo 13 bede w domu . Nie wiem w ktorym mcu sie spotkamy niepamietam jak tam w Czarnej jest
miciu22 Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 Jednak jade na Przemyśl, brat mnie zapisał
TomekW Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Napisano 18 Sierpnia 2006 Hehe wiemy , akurat sie pozniej glowilismy kogo byl zapisac ale doszlismy , ze chodzi o Ciebie Jutro wypad do Boru . Mysle , ze pojade . Piter wpadaj do RZeszowa Dalej nie wiem jak mozna nie znalezc sie na 20 km prostej drogi :lol:
Piterpak Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 ee dzisiaj to mnie raczej nie będzie... wrzucam na luz chyba, żadnego basenu, nic ;] siły na jutro muszą być :twisted: jeszcze kogoś trzeba wkrecić co by mnie przywiózł tata coś marudził, zobaczymy :-) spotkanie to na tej stacji za Europą jest?
TomekW Napisano 19 Sierpnia 2006 Autor Napisano 19 Sierpnia 2006 Jak widac tez nie pojechalem hehe moze pozniej jakas mała przejazdzka . Tak , na tej stacji co wysiadalismy wracajac z Łancuta . Nakrecc mame , ona Cie na pewno przywiezie . Wkoncu Tesco 24/dobe hah
miciu22 Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzisiaj, to był lajcikowy przejazd przed dniem jutrzejszym, więcej info tu http://miciu22.bikestats.pl/
TomekW Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Napisano 21 Sierpnia 2006 Fajny ten wypadzik na forty Miciu tylko tyle fotek zrobiles ? Spodziewalem sie ich znacznie wiecej , no ale moze reszta ludzi jakos podrzuci swoje . Za 2 tyg Wisniowa hehe
miciu22 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Mam więcej, ale nie chciało mi się czekać, aż się załadują :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.