Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na ich stronce pojawia się przeważnie koło piątku, z tym, że ja dostaje maila trochę wcześniej :P . Jak coś będę wiedział, to się odezwe. Coś czytałem, że w sobotę albo w niedziele są jakieś pokazy militariów pod Strzyżowem-dokładnie tunel pod górą Żarnowa i chyba sobie śmigne. W weekendowej prasie pewnie coś skrobną na ten temat.

Napisano

W niedziele jest wyjazd :) Spotkanie na rynku ok. godziny 11 . Bylem dzis na masie i gadalem z gosciami , zjawi sie byc moze spora grupka ludzi Do zobaczenia :D

Napisano

Nigdy nic nie wiadomo na temat powrotu :D ale przewaznie jest to 4-6 godzin :) Tymbardziej w takim upale jaki ma byc w nieddziele , moze byc wiecej przystanków :D

Napisano

niestety jutro mnie nie będzie na spotkaniu ;/

wywaliłem na rowerze

z bikiem wszystko OK, ja cały wyobdzierany i coś mam z biodrem, kurcze

jutro jade na prześwietlenie, mam nadzieje, że to nic groźnego

ledwo chodze :angry:

Napisano

No to jutro bedzie tylko jeden przedstawiciel forum :P

Szkoda , Piter zwaliłes sprawe :) Wez sobie faktycznie bloki wymien albo co ...

Napisano

Ja tez bede raczej na pewno . MIalem jechac na słowacje na 4 dni ale jednak w taka pogode to nie ma sensu ...

Traska jakzwykle nieznana ale zawsze sie cos ciekawego trafi :) tak jak ostatnio :)

Napisano

no więc ja chyba też wpadne :-)

miało być wesele, ale wesela nie będzie

gites B)

tylko kurde będę musiał pociągiem jechać, bo rodzice "zajęci" i nie ma mnie kto przywieźć

także jak będzie padać to ???

Napisano

Piter ja bede wiedzial w niedziele rano ... Nie wiem czy na speedway nie pojde ;) Wkoncu trzeba dopingowac druzyne . W przypadku fatalnej pogody ja sobie odpuszczam . CHyba sobie zrobie z 3-4 dni przerwy :)

Zobaczymy , duzo zalezy od pogody . Fajnie sie jezdzi w blotku ale mycie jest uciazliwe B)

Napisano

Trochę jestem spóźniony... Chętnie bym się gdzieś z Wami wybrał moim kaszlakiem... Może jakies propozycje? Witam serdecznie Piterpaka. Okazuje się, iż mieszkamy niezwykle blisko siebie... Bo tylko 5-10km. Cóż Sędziszów Małopolski... Może jakiś wspólny wypad? Różnica wieku niewygórowana...

Napisano

a jednak pada...

mnie niestety zabraknie, szkoda ale jakby mnie do pociągu nie wpuścili, to czarno widze moją drogę powrotną w strugach deszczu

Napisano

Mnie tez zabraknie :) Ide na zuzel , zreszta rano pogoda nieciekawa była i mi sie wstawac nie chcialo :D

Piter zgadamy sie i gdzies na tygodniu mozna wyskoczyc na jakas traske :)

Franek witamy :D Ty jezdzisz szose czy xc ? Bo rowerki PEugota to ja widzialem only szosa :P

MIeszkasz w fajnej miejscowosci :D Jeden z fajniejszych klubów w okolicy tam macie hehe :D

Napisano

Mnie tez zabraknie :P Ide na zuzel , zreszta rano pogoda nieciekawa była i mi sie wstawac nie chcialo :D

Piter zgadamy sie i gdzies na tygodniu mozna wyskoczyc na jakas traske :D

Franek witamy :) Ty jezdzisz szose czy xc ? Bo rowerki PEugota to ja widzialem only szosa :D

MIeszkasz w fajnej miejscowosci :) Jeden z fajniejszych klubów w okolicy tam macie hehe :D

Trekking. Rzadko spotykane te rowerki. Ale wykonanie dobre, a i cena niewygórowana... klubów powiadasz... Co Ty nie powiesz... To objaśnij gdzie i jaki, bo się nie orientuję... A tras to fakt, nie brakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...