miciu22 Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Na ich stronce pojawia się przeważnie koło piątku, z tym, że ja dostaje maila trochę wcześniej . Jak coś będę wiedział, to się odezwe. Coś czytałem, że w sobotę albo w niedziele są jakieś pokazy militariów pod Strzyżowem-dokładnie tunel pod górą Żarnowa i chyba sobie śmigne. W weekendowej prasie pewnie coś skrobną na ten temat.
Piterpak Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Miciu mogę się dołączyć? którędy będziesz jechał do tego Strzyżowa?
TomekW Napisano 27 Lipca 2006 Autor Napisano 27 Lipca 2006 Moze tez sie wybiore ale na 100 % nie wiem
miciu22 Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Pewnie, że mozesz się dołączyć, tylko dokładnie czy pojade i którędy będę wiedział jutro.
TomekW Napisano 28 Lipca 2006 Autor Napisano 28 Lipca 2006 W niedziele jest wyjazd Spotkanie na rynku ok. godziny 11 . Bylem dzis na masie i gadalem z gosciami , zjawi sie byc moze spora grupka ludzi Do zobaczenia
Piterpak Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 też może i się zjawię zależy od tego kiedy wyjeżdżam nad morze... a o której jest planowany powrót?
TomekW Napisano 28 Lipca 2006 Autor Napisano 28 Lipca 2006 Nigdy nic nie wiadomo na temat powrotu ale przewaznie jest to 4-6 godzin Tymbardziej w takim upale jaki ma byc w nieddziele , moze byc wiecej przystanków
TomekW Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Napisano 3 Sierpnia 2006 W niedziele znowu wyjaazd kto sie zabiera ? MOze w sobote jadą nowiny?
miciu22 Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 Nowiny będą dopiero 2 września, a w niedzielę mnie nie będzie- jutro wyjeżdżam i nie wiem kiedy wrócę
Piterpak Napisano 5 Sierpnia 2006 Napisano 5 Sierpnia 2006 niestety jutro mnie nie będzie na spotkaniu ;/ wywaliłem na rowerze z bikiem wszystko OK, ja cały wyobdzierany i coś mam z biodrem, kurcze jutro jade na prześwietlenie, mam nadzieje, że to nic groźnego ledwo chodze :angry:
TomekW Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Napisano 5 Sierpnia 2006 No to jutro bedzie tylko jeden przedstawiciel forum Szkoda , Piter zwaliłes sprawe Wez sobie faktycznie bloki wymien albo co ...
Piterpak Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 na prześwietleniu nic nie wyszło :-) w następną niedzielę prawdopodobnie będe
miciu22 Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 W niedzielę 13 kolejny wypad za miasto, tylko nie wiadomo gdzie Zbiórka tradycyjnie pod Ratuszem o 11. Ja będę raczej na pewno.
TomekW Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja tez bede raczej na pewno . MIalem jechac na słowacje na 4 dni ale jednak w taka pogode to nie ma sensu ... Traska jakzwykle nieznana ale zawsze sie cos ciekawego trafi tak jak ostatnio
Piterpak Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 no więc ja chyba też wpadne :-) miało być wesele, ale wesela nie będzie gites tylko kurde będę musiał pociągiem jechać, bo rodzice "zajęci" i nie ma mnie kto przywieźć także jak będzie padać to ???
TomekW Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Napisano 11 Sierpnia 2006 Piter ja bede wiedzial w niedziele rano ... Nie wiem czy na speedway nie pojde Wkoncu trzeba dopingowac druzyne . W przypadku fatalnej pogody ja sobie odpuszczam . CHyba sobie zrobie z 3-4 dni przerwy Zobaczymy , duzo zalezy od pogody . Fajnie sie jezdzi w blotku ale mycie jest uciazliwe
TomekW Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Napisano 12 Sierpnia 2006 Mam na działce ale mi sie nie chce tam jechac nigdy Zobaczymy co sie da zrobic w niedziele
franek_dziupla Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 Trochę jestem spóźniony... Chętnie bym się gdzieś z Wami wybrał moim kaszlakiem... Może jakies propozycje? Witam serdecznie Piterpaka. Okazuje się, iż mieszkamy niezwykle blisko siebie... Bo tylko 5-10km. Cóż Sędziszów Małopolski... Może jakiś wspólny wypad? Różnica wieku niewygórowana...
Piterpak Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 odpisałem na PW jutro będę pod ratuszem na procent równych 95 ;]
Piterpak Napisano 13 Sierpnia 2006 Napisano 13 Sierpnia 2006 a jednak pada... mnie niestety zabraknie, szkoda ale jakby mnie do pociągu nie wpuścili, to czarno widze moją drogę powrotną w strugach deszczu
TomekW Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Napisano 13 Sierpnia 2006 Mnie tez zabraknie Ide na zuzel , zreszta rano pogoda nieciekawa była i mi sie wstawac nie chcialo Piter zgadamy sie i gdzies na tygodniu mozna wyskoczyc na jakas traske Franek witamy Ty jezdzisz szose czy xc ? Bo rowerki PEugota to ja widzialem only szosa MIeszkasz w fajnej miejscowosci Jeden z fajniejszych klubów w okolicy tam macie hehe
TomekW Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Napisano 13 Sierpnia 2006 Co Ty znowu chcesz ode mnie ? :D Poczekaj az bedziesz w Rzeszowie sie uczył . Poznasz uroki zycia hahaha
franek_dziupla Napisano 13 Sierpnia 2006 Napisano 13 Sierpnia 2006 Mnie tez zabraknie Ide na zuzel , zreszta rano pogoda nieciekawa była i mi sie wstawac nie chcialo Piter zgadamy sie i gdzies na tygodniu mozna wyskoczyc na jakas traske Franek witamy Ty jezdzisz szose czy xc ? Bo rowerki PEugota to ja widzialem only szosa MIeszkasz w fajnej miejscowosci Jeden z fajniejszych klubów w okolicy tam macie hehe Trekking. Rzadko spotykane te rowerki. Ale wykonanie dobre, a i cena niewygórowana... klubów powiadasz... Co Ty nie powiesz... To objaśnij gdzie i jaki, bo się nie orientuję... A tras to fakt, nie brakuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.