Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sie byc moze zamelduje . Nie pojde na impreze w sobote to sie obudze i pojade :) haha

16 lipca ma byc jakas impreza rowerowa organizowana przez NSB i tam jakies chyba firmy . Bedzie jakis wyscig chyba , ogolnie dobra zabawa . Jutro i tak jade do nsb to sie wypytam dokladnie i dam znac co i jak :)

Naraazie to takie wstepne info , ktore mi podali przelotem w sklepie :( hehe

Napisano

Jutro wyjazd z Nowinami:Rzeszów-Straszydle-Błażowa-Tyczyn-Rzeszów, więc niedaleko, a i stałych bywalców będzie mniej, bo większość jedzie właśnie na bajkach do Wilna.

Napisano

witam, tez jestem z rzeszowa i jak wiekszosc na tym forum " rower i ja to jednosc " =] moze wkrotce sie spotkamy na wyjezdzie z nowinami albo sobotnich wyjazdach spod Tesco tylko tam raczej przedstawiam sie jako 3K... :)

... a poki co mam pytanko zna ktos moze ciekawa trasa "offroad" do Jasła z Rzeszowa ? bo w sumie pochodze z Jasla ale jakos na rowerze do jasla nie jechalem a wybieram sie pojutrze ... wiem jak dojechac do lutoryza poza głownymi drogami dalej nie mam pojecia ...pozdrawiam

Napisano

Wybieram sie zarówno na jutrzejszy wyjazd z nowinami jak i "tescowe" spotkanie w niedziele :) Wiec to chyba dobra okazja zeby sie poznac . Jesli ktos bedzie to nieech do mnie podjedzie , ja do wstydliwych nie naleze wiec pogadamy :)

Bede ubrany jak zawsze : Koszulka Czarno-czerwona ( lub biała Mikomax ) , czarne spodenki , zóltoczarny plecak i taki sam Shain na glowie :) Dosiadam Kellysa .

Pozdrawiam

Napisano

jestem właśnie w Zakopanem i jutro czeka mnie maratonik ;]

wracam w niedziele nocą, więc mnie nie będzie

w następnym tygodniu może...

Napisano

W niedzielę najpierw idę na rocznice ślubu do brata, a później do pracy ;)

A tu mam coś ,co znalazłem w pracy- ktoś się pisze?

f8a45d458bcae909m.jpg

f8a45d458bcae909m.jpg

to trochę mniejsze ;)

Napisano

Ja bym pojechal na pielgrzymke , jakby jacys znajomi jechali . Samemu to tak niebardzo :)

JEdzie ktos ? Miciu a Ty sie piszesz ?:D

Napisano

ja jeszcze jadę Tomku :-)

czyli ja, Miciu, Tomek i pewnie Mały

Ps. Miciu, też jadę do Kraka to się pewnie w pociągu spotkamy - pokażemy im kto tu rządzi hehe

Ps2. zabójcze mają to tempo ;]

potwierdzić mi tu szybko, bo do piątku zapisy i żeby się nie okazało, że sam będe pedałował ;p

kurde jest sprawa

wymyślili, że nie wystarczy zgoda rodziców

z opiekunem trzeba jechać (<18)

jak to jest naprawdę?

nie mozna tego jakoś obejść czy coś?

zgode rodziców mam na bank ale z rodziny nikt ze mna nie pojedzie, nawet mowy nie ma :-)

gdzie ta osiemnastka :029: ...

(ew jakiś numer do organizatorów)

Napisano

Numery masz na fotkach na poprzedniej stronie- małolacie :D Pogadaj, wyjaśnij jaka jest sytuacja i powinni przymknąć oko- w zeszłym roku kilka osób chyba tak jechało. Tempo- to jest takie orientacyjne, ja byłem w grupie 3, czasem jechaliśmy 25, a nawet więcej- później dłuższy postój na wyżere :D , ale jadą osoby w różnym wieku i nie każdy sobie pozwoli na takie tempo. Ja zapisuje się w piątek prawdopodobnie, chyba, że mi coś odwali, to wcześniej, bo wtedy wyjaśnią się bardzo ważne sprawy w pracy i będę wiedział na bank, że jade- na razie 98,8%

Co do powrotu, to raczej nie wracam autkarem, bo szkoda mi roweru- jadą na lawecie jeden oparty o drugi- więc po przyjeździe można tylko siąść i płakać, chyba, że jakimś cudem oda się uniknąć masakry roweru.

Kraków mam już zapłacony, więc jadę na pewno, ale będzie jazzzda :D

Napisano

0-601-316-671

zadzwonie jutro ;] dzisiaj mi sie nie chce

no będzie w Kraku jazda, będzie

ale szczerze mówiąc nie chce już widzieć błota na maratonach ;)

byłem na trzech, w tym na dwóch było błoto

Miciu, ty staruchu ;p

Napisano

Ja bede na pewno :) Gadalem z gosciami z NSB i mowili zebym przyjechal .

Jade po wygrana :lol: Zartuje :) Liczy sie dobra zabawa i taka pewnie bedzie :)

Jak ktos z Rzeszowa jedzie do Handzlowki rowerkiem to moze sie zabierzemy razem :P Taka mała rozgrzeweczka .

Napisano

"Zapisy zawodników prowadzone będą od godziny 10.00 "

Czyli hmm z Rzeszowa to nie wiem ile tam km jest ... Szlakiem to sie bedzie chwile jechalo , ale asfaltem do lancuta to zadna przyjemnosc...

Zorientuje sie co i jak ...

Napisano

dzwoniłem do organizatorów tej pielgrzymki

nie ma mowy o jeździe bez pełnoletniego opiekuna, ale nie musi to być rodzic

koleś powiedział, że moge jechać jeśli ktoś weźmie mnie "pod opiekę" w celu uniknięcia jakiś odpukać nieprzyjenych rzeczy po odpukać nieprzyjemnym zdarzeniu :-)

Miciu, Tomek?

jakaś pisemna zgoda na opieke od rodziców i od Ciebie to mogę jechać

oczywiście zrozumiem odmowe

wiem, że to niebezpieczne, coś mi się stanie i opiekun odpowiada ;/

kurde...

Napisano

Byłem na tych zawodach rok temu. Może pojade w sobote na jakąś dłuższą traske, a jak nie to pojade do tej Handzlówki popatrzeć jak zawodnicy się ścigają (ja bym nie stratował). Ja jechałem przez Chmielnik, Wole Rafałowską. Wyszło mi z tego co pamiętem ok. 30km.Możę tą trasą byłoby dobrze? A Wy jedziecie spod tesco? Dajcie znać o której w ogole co i jak to bym się może zabrał z Wami.

A na pielgrzymke oczywiście chetnie bym pojechał, ale z powodu właśnie tego osobistego opiekuna nici :/. Trzeba poczekać do 18'tki :/.

Napisano

Mały a jaki tam poziom na tych zawodach ? :)

Piter , ja jeszcze nie wiem czy pojade . Mam teraz zapiernicz ze studiami i nie wiem kiedy sie isc zapisac na to ...

Wiesz , odpowiedzialnosc . Jesli nie bedzie zadnych wyglupów , nie przemyslanych odjazdów to moge Cie "pilnowac" :) Zreszta hm w jakiej sytuacji moge brac odpowiedzialnosc ? co by sie musialo stac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...