Piterpak Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 Miciu ty nie kręć tyle tylko raportuj jakie te laski były... bo już żałuje, że nie pojechałem
TomekW Napisano 4 Lipca 2006 Autor Napisano 4 Lipca 2006 Piter , takie ło hehehe a tak serio to sa na paru fotach z tego wypadu . Sciagnałem sobie i przegladalem , z tego co zobaczylem to załuje , ze nie wstalem I to nie dlatego , ze jakies panny były Traska przyjemna . http://www.rowery.rzeszow.pl/masakrytyczna/ na stronie głownej znajdziesz linki do rarów z fotami
Mały Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 na następnym się melduje ;]howgh! A nie jedziesz przypadkiem wtedy na maraton ?
TomekW Napisano 4 Lipca 2006 Autor Napisano 4 Lipca 2006 Ja sie byc moze zamelduje . Nie pojde na impreze w sobote to sie obudze i pojade haha 16 lipca ma byc jakas impreza rowerowa organizowana przez NSB i tam jakies chyba firmy . Bedzie jakis wyscig chyba , ogolnie dobra zabawa . Jutro i tak jade do nsb to sie wypytam dokladnie i dam znac co i jak Naraazie to takie wstepne info , ktore mi podali przelotem w sklepie hehe
TomekW Napisano 7 Lipca 2006 Autor Napisano 7 Lipca 2006 Jak ktos czyta Nowiny to nieech da znac co , gdzie i jak
miciu22 Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Jutro wyjazd z Nowinami:Rzeszów-Straszydle-Błażowa-Tyczyn-Rzeszów, więc niedaleko, a i stałych bywalców będzie mniej, bo większość jedzie właśnie na bajkach do Wilna.
Threekey Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 witam, tez jestem z rzeszowa i jak wiekszosc na tym forum " rower i ja to jednosc " =] moze wkrotce sie spotkamy na wyjezdzie z nowinami albo sobotnich wyjazdach spod Tesco tylko tam raczej przedstawiam sie jako 3K... ... a poki co mam pytanko zna ktos moze ciekawa trasa "offroad" do Jasła z Rzeszowa ? bo w sumie pochodze z Jasla ale jakos na rowerze do jasla nie jechalem a wybieram sie pojutrze ... wiem jak dojechac do lutoryza poza głownymi drogami dalej nie mam pojecia ...pozdrawiam
TomekW Napisano 7 Lipca 2006 Autor Napisano 7 Lipca 2006 Wybieram sie zarówno na jutrzejszy wyjazd z nowinami jak i "tescowe" spotkanie w niedziele Wiec to chyba dobra okazja zeby sie poznac . Jesli ktos bedzie to nieech do mnie podjedzie , ja do wstydliwych nie naleze wiec pogadamy Bede ubrany jak zawsze : Koszulka Czarno-czerwona ( lub biała Mikomax ) , czarne spodenki , zóltoczarny plecak i taki sam Shain na glowie Dosiadam Kellysa . Pozdrawiam
miciu22 Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 No to miłego kręcenia- ja się w robocie będę opierniczał :angry:
TomekW Napisano 8 Lipca 2006 Autor Napisano 8 Lipca 2006 Milego ... hehe chyyba sobie wstalem wlasnie Miciu a jutro jedziesz z tymi z Tesco czy tez w robocie siedzisz ? !
Piterpak Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 jestem właśnie w Zakopanem i jutro czeka mnie maratonik ;] wracam w niedziele nocą, więc mnie nie będzie w następnym tygodniu może...
miciu22 Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 W niedzielę najpierw idę na rocznice ślubu do brata, a później do pracy A tu mam coś ,co znalazłem w pracy- ktoś się pisze? to trochę mniejsze
TomekW Napisano 8 Lipca 2006 Autor Napisano 8 Lipca 2006 Ja bym pojechal na pielgrzymke , jakby jacys znajomi jechali . Samemu to tak niebardzo JEdzie ktos ? Miciu a Ty sie piszesz ?
miciu22 Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Oczywiście, że się pisze, bedzie sporo znajomych, którzy śmigają m.in. z Noiwnami Byłem na 26. to będę i teraz. Jest jeszcze jedna końcem sierpnia, ale na 27. mam opłacony maraton w Krakowie, więc szkoda rezygnować. Owszem jedzie się fajną trasą, ale jest drogo- 400 zł http://www.klubalpin.nazwa.pl/2006/czestoc...006/indexcz.htm Za 500 mogłem jechać do Wilna
Piterpak Napisano 10 Lipca 2006 Napisano 10 Lipca 2006 ja jeszcze jadę Tomku :-) czyli ja, Miciu, Tomek i pewnie Mały Ps. Miciu, też jadę do Kraka to się pewnie w pociągu spotkamy - pokażemy im kto tu rządzi hehe Ps2. zabójcze mają to tempo ;] potwierdzić mi tu szybko, bo do piątku zapisy i żeby się nie okazało, że sam będe pedałował ;p kurde jest sprawa wymyślili, że nie wystarczy zgoda rodziców z opiekunem trzeba jechać (<18) jak to jest naprawdę? nie mozna tego jakoś obejść czy coś? zgode rodziców mam na bank ale z rodziny nikt ze mna nie pojedzie, nawet mowy nie ma :-) gdzie ta osiemnastka :029: ... (ew jakiś numer do organizatorów)
miciu22 Napisano 10 Lipca 2006 Napisano 10 Lipca 2006 Numery masz na fotkach na poprzedniej stronie- małolacie Pogadaj, wyjaśnij jaka jest sytuacja i powinni przymknąć oko- w zeszłym roku kilka osób chyba tak jechało. Tempo- to jest takie orientacyjne, ja byłem w grupie 3, czasem jechaliśmy 25, a nawet więcej- później dłuższy postój na wyżere , ale jadą osoby w różnym wieku i nie każdy sobie pozwoli na takie tempo. Ja zapisuje się w piątek prawdopodobnie, chyba, że mi coś odwali, to wcześniej, bo wtedy wyjaśnią się bardzo ważne sprawy w pracy i będę wiedział na bank, że jade- na razie 98,8% Co do powrotu, to raczej nie wracam autkarem, bo szkoda mi roweru- jadą na lawecie jeden oparty o drugi- więc po przyjeździe można tylko siąść i płakać, chyba, że jakimś cudem oda się uniknąć masakry roweru. Kraków mam już zapłacony, więc jadę na pewno, ale będzie jazzzda
Piterpak Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 0-601-316-671 zadzwonie jutro ;] dzisiaj mi sie nie chce no będzie w Kraku jazda, będzie ale szczerze mówiąc nie chce już widzieć błota na maratonach byłem na trzech, w tym na dwóch było błoto Miciu, ty staruchu ;p
miciu22 Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 http://nsbsport.pl/ dzisiaj wypatrzyłem w sklepie. Oczywiście mnie nie będzie bo będę w pracy kiblował.
TomekW Napisano 11 Lipca 2006 Autor Napisano 11 Lipca 2006 Ja bede na pewno Gadalem z gosciami z NSB i mowili zebym przyjechal . Jade po wygrana :lol: Zartuje Liczy sie dobra zabawa i taka pewnie bedzie Jak ktos z Rzeszowa jedzie do Handzlowki rowerkiem to moze sie zabierzemy razem Taka mała rozgrzeweczka .
Piterpak Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 być moze ja pojade dojechalibyśmy razem - spotkanie pod Tesco tylko o której?
TomekW Napisano 11 Lipca 2006 Autor Napisano 11 Lipca 2006 "Zapisy zawodników prowadzone będą od godziny 10.00 " Czyli hmm z Rzeszowa to nie wiem ile tam km jest ... Szlakiem to sie bedzie chwile jechalo , ale asfaltem do lancuta to zadna przyjemnosc... Zorientuje sie co i jak ...
Piterpak Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 dzwoniłem do organizatorów tej pielgrzymki nie ma mowy o jeździe bez pełnoletniego opiekuna, ale nie musi to być rodzic koleś powiedział, że moge jechać jeśli ktoś weźmie mnie "pod opiekę" w celu uniknięcia jakiś odpukać nieprzyjenych rzeczy po odpukać nieprzyjemnym zdarzeniu :-) Miciu, Tomek? jakaś pisemna zgoda na opieke od rodziców i od Ciebie to mogę jechać oczywiście zrozumiem odmowe wiem, że to niebezpieczne, coś mi się stanie i opiekun odpowiada ;/ kurde...
Mały Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 Byłem na tych zawodach rok temu. Może pojade w sobote na jakąś dłuższą traske, a jak nie to pojade do tej Handzlówki popatrzeć jak zawodnicy się ścigają (ja bym nie stratował). Ja jechałem przez Chmielnik, Wole Rafałowską. Wyszło mi z tego co pamiętem ok. 30km.Możę tą trasą byłoby dobrze? A Wy jedziecie spod tesco? Dajcie znać o której w ogole co i jak to bym się może zabrał z Wami. A na pielgrzymke oczywiście chetnie bym pojechał, ale z powodu właśnie tego osobistego opiekuna nici :/. Trzeba poczekać do 18'tki :/.
TomekW Napisano 12 Lipca 2006 Autor Napisano 12 Lipca 2006 Mały a jaki tam poziom na tych zawodach ? Piter , ja jeszcze nie wiem czy pojade . Mam teraz zapiernicz ze studiami i nie wiem kiedy sie isc zapisac na to ... Wiesz , odpowiedzialnosc . Jesli nie bedzie zadnych wyglupów , nie przemyslanych odjazdów to moge Cie "pilnowac" Zreszta hm w jakiej sytuacji moge brac odpowiedzialnosc ? co by sie musialo stac ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.