Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To taki przysiółek niedaleko Rzeszowa, dokładnie między Babicą, Lubenią, a Połomią :D

mapa3wo.th.jpg

namiary, jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kurcze, fotek jako takich z trasy nie posiadam. Inni robili, a mnie nie chciało się co chwile sięgać do plecaka. Ale moze kiedyś się dobłagam od ludzi co fotki robili. Mozna by się tam kiedyś wybrać, pokręcić trochę po lasach- na razie do soboty muszę oszczędzać nogę, bo właśnie w sobotę wyjazd z Nowinami- to tak dla przypomnienia :)

Napisano

A gdzie tymrazzem jest wyjazd ? Ostatnio jak obieecalem sobie , ze pojade to niewstalem z łozka :) Nigdy nie moge znalezc informacji o takich wypadach , wiec jak cos bedziecie wiedziec to tutaj info niech poleci . MOze wreszcie bedzie okaazja do poznania sie z forumowymi bikerami z Rzeszowa .

Napisano

Witam wszystkich :-)

Jako nowy myślę że warto się przedstawić.

Jestem Michał i jest fanatykiem roweru...

niestety jak to bywa w moim wieku praca nie pozwala mi na jazdę kiedy bym chciał ale jakoś trzeba sobie radzić. Żona też nie zawsze chce wypuścić.

Może jakoś na forum z kimś się zgadam bo niestety najczęściej jeżdzę sam!

Pozdrawiam

PS. Z kumplem planujemy w tym roku od 22 do 30 lipca wypad na morze, oczywiscie jeśli pogoda dopisze. Może ktoś jest chetny.

Napisano

Witamy kolejnego "swojaka" ;) Owszem można się kiedyś zgadać co do wspólnej jazdy-wszelkie info w tym właśnie wątku będzie zamieszczane :)

Napisano

Najblizsza okazja to chyba ten wyjazd z "Nowinami" . Jesli pogoda dopisze i bedzie jakas fajna traska to sie pojawie . Piszcie jutro info , bo ja czytam niestety konkurencyjny dziennik :D

Napisano

"Tym razem podczas sobotniej wyprawy rowerowej jedziemy do Turzy. Trasa licząca ok.60 km wiedzie przez Wysoką Głogowską i Stobierną. Powrót przez Bór i Zaczernie. Wszystkich chetnych zapraszamy w sobotę, o godz.9, przed redakcję Nowin, na ul. Kraszewskiego 2.Udział w wycieczce mogą wziąć wszyscy, którzy ukończyli 18 lat. Osoby niepełnoletnie, powyżej 15. roku życia muszą mieć pisemną zgodę rodziców lub opiekunów.. Każdy uczestnik będzie ubezpieczony od następstw nieszczęśliwych wypadków. (...)BG

Dodam tylko, że trzeba mieć ze sobą numer PESEL

Napisano

Pojade :P co mi szkodzi . Jak cos to mozemy sie zebrac w jakims miejscu obok , ewentualnie jakos sie rozpoznamy . Niestety nie posiadam nalepki XC-Zone .

Kellys , czarne spodenki , czarnoczerwona koszulka ( lub biała mikomaxu ) , zołto-czarny plecak i takiz sam Shain na glowie :D do zobaczenia :)

Napisano

Kto nie był niech załuje :) Ogolnie fajnie , miłe towarzystwo . Jedyny minus to zamieszanie organizacyjne i troche slimacze tempo. To drugie akurat mozna wybaczyc , wkoncu rozni ludzie jechali . Ponad 70 km w 3,5h , jakos to tak wygladało :)

Napisano

Zapraszamy na kolejny wyjazd rowerowy za miasto!

Termin : 02.07 2006 tj. niedziela

Start : godz. 11:02 - spotykamy się pod Tesco

Trasa: okolice Mogielnicy, Lutoryża, Babicy, Przedmieście Czudeckie

na pewno po drodze zdobędziemy górkę o pięknej nazwie – Grochowiczna (podjazd i zjazd pełne wrażeń )

Drogi szutrowe i leśne 80%

Asfalt 20 %

Tekst by Mayo -ludź od Masy K.

Napisano

kto się wybiera?

ja wybieram między maratonem w Pruchniku (za Rzeszowem) a tym właśnie wypadzikiem

zobaczę jeszcze ;]

Jak Ty byś jechał to ja też się moge wybrać :).

Napisano

Kto nie był, niech żałuje-było super. Zjawiło się 13 osób, w tym 2 dziewczyny :) Ok60-70 % z 60km, to teren, błoto, zjazdy i podjazdy-jednym słowem hardkor. Jeździliśmy w ok. Mogielnicy, Czudca, Zaborowa. Roweru i mnie spod błota nie widać :D

Napisano

Załuje ... A jakies fajne te laski ?<_<

W sumie to nie bylem wstanie jechac... Ostro zabalangowalem wczoraj i dzis nie szlo nic robic ... dopiero o 17 poszedlem sie przejechac :)

Napisano

Laski nawet, nawet, tylko młodziutkie, a ja taki stary. Jak zwykle impreza przeszkodziła w wyjeździe <_<

Ale błotko było przednie- właśnie zasycha na maszynie, a jutro bedzie mnie szlag trafiał przy czyszczeniu.

Napisano

Młodziutkie tzn mniejwiecej ile ? :P hehe

Akurat wypady są w sobote lub niedziele , akurat wtedy czesto gdzies ide sie pobawic :P

Wiesz moze cos o wyjezdzie z nowinami ? Kiedy ma byc czy cos ? Moze pojade znowu , chociaz momentami mi sie nie podobało .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...