KaJeTaN Napisano 10 Czerwca 2006 Napisano 10 Czerwca 2006 a gdzie jest wogóle Maternówce moze jakas mapke ktos ma szukalem na necie ale nie znalazlem
miciu22 Napisano 10 Czerwca 2006 Napisano 10 Czerwca 2006 To taki przysiółek niedaleko Rzeszowa, dokładnie między Babicą, Lubenią, a Połomią namiary, jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest
TomekW Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Napisano 19 Czerwca 2006 Oczywiscie planowalem ten wypadzik , ale nie wstalem po imprezie... Miciu , jesli posiadasz fotki , zarzuc jakies
miciu22 Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 Kurcze, fotek jako takich z trasy nie posiadam. Inni robili, a mnie nie chciało się co chwile sięgać do plecaka. Ale moze kiedyś się dobłagam od ludzi co fotki robili. Mozna by się tam kiedyś wybrać, pokręcić trochę po lasach- na razie do soboty muszę oszczędzać nogę, bo właśnie w sobotę wyjazd z Nowinami- to tak dla przypomnienia
TomekW Napisano 20 Czerwca 2006 Autor Napisano 20 Czerwca 2006 A gdzie tymrazzem jest wyjazd ? Ostatnio jak obieecalem sobie , ze pojade to niewstalem z łozka Nigdy nie moge znalezc informacji o takich wypadach , wiec jak cos bedziecie wiedziec to tutaj info niech poleci . MOze wreszcie bedzie okaazja do poznania sie z forumowymi bikerami z Rzeszowa .
miciu22 Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 Wyjazd będzie, ale gdzie, to napiszą dopiero w piątkowych Nowinach. Jeśli pogoda bedzie, to ja będę na pewno.
miciu22 Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 http://www.opgk.rzeszow.pl/index1.htm Wydawnictwa---->mapy turystyczne--->okolice Rzeszowa
nazgi Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Witam wszystkich :-) Jako nowy myślę że warto się przedstawić. Jestem Michał i jest fanatykiem roweru... niestety jak to bywa w moim wieku praca nie pozwala mi na jazdę kiedy bym chciał ale jakoś trzeba sobie radzić. Żona też nie zawsze chce wypuścić. Może jakoś na forum z kimś się zgadam bo niestety najczęściej jeżdzę sam! Pozdrawiam PS. Z kumplem planujemy w tym roku od 22 do 30 lipca wypad na morze, oczywiscie jeśli pogoda dopisze. Może ktoś jest chetny.
miciu22 Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Witamy kolejnego "swojaka" Owszem można się kiedyś zgadać co do wspólnej jazdy-wszelkie info w tym właśnie wątku będzie zamieszczane
TomekW Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Napisano 22 Czerwca 2006 Najblizsza okazja to chyba ten wyjazd z "Nowinami" . Jesli pogoda dopisze i bedzie jakas fajna traska to sie pojawie . Piszcie jutro info , bo ja czytam niestety konkurencyjny dziennik
nazgi Napisano 23 Czerwca 2006 Napisano 23 Czerwca 2006 Doładnie... niech ktoś poda jakieś info związane z Nowinami, też tej gazety nie czytam.
miciu22 Napisano 23 Czerwca 2006 Napisano 23 Czerwca 2006 "Tym razem podczas sobotniej wyprawy rowerowej jedziemy do Turzy. Trasa licząca ok.60 km wiedzie przez Wysoką Głogowską i Stobierną. Powrót przez Bór i Zaczernie. Wszystkich chetnych zapraszamy w sobotę, o godz.9, przed redakcję Nowin, na ul. Kraszewskiego 2.Udział w wycieczce mogą wziąć wszyscy, którzy ukończyli 18 lat. Osoby niepełnoletnie, powyżej 15. roku życia muszą mieć pisemną zgodę rodziców lub opiekunów.. Każdy uczestnik będzie ubezpieczony od następstw nieszczęśliwych wypadków. (...)BG Dodam tylko, że trzeba mieć ze sobą numer PESEL
TomekW Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Napisano 23 Czerwca 2006 Pojade co mi szkodzi . Jak cos to mozemy sie zebrac w jakims miejscu obok , ewentualnie jakos sie rozpoznamy . Niestety nie posiadam nalepki XC-Zone . Kellys , czarne spodenki , czarnoczerwona koszulka ( lub biała mikomaxu ) , zołto-czarny plecak i takiz sam Shain na glowie do zobaczenia
TomekW Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Napisano 25 Czerwca 2006 Kto nie był niech załuje Ogolnie fajnie , miłe towarzystwo . Jedyny minus to zamieszanie organizacyjne i troche slimacze tempo. To drugie akurat mozna wybaczyc , wkoncu rozni ludzie jechali . Ponad 70 km w 3,5h , jakos to tak wygladało
miciu22 Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Zapraszamy na kolejny wyjazd rowerowy za miasto! Termin : 02.07 2006 tj. niedziela Start : godz. 11:02 - spotykamy się pod Tesco Trasa: okolice Mogielnicy, Lutoryża, Babicy, Przedmieście Czudeckie na pewno po drodze zdobędziemy górkę o pięknej nazwie – Grochowiczna (podjazd i zjazd pełne wrażeń ) Drogi szutrowe i leśne 80% Asfalt 20 % Tekst by Mayo -ludź od Masy K.
Piterpak Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 kto się wybiera? ja wybieram między maratonem w Pruchniku (za Rzeszowem) a tym właśnie wypadzikiem zobaczę jeszcze ;]
Mały Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 kto się wybiera? ja wybieram między maratonem w Pruchniku (za Rzeszowem) a tym właśnie wypadzikiem zobaczę jeszcze ;] Jak Ty byś jechał to ja też się moge wybrać .
miciu22 Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 Ja też mam dwie propozycje wyjazdu, ale powoli skłaniam się właśnie ku temu
Piterpak Napisano 30 Czerwca 2006 Napisano 30 Czerwca 2006 czy wyjazd odbędzie sie niezależnie od pogody? w niedziele jak i jutro ma lać ;/
miciu22 Napisano 2 Lipca 2006 Napisano 2 Lipca 2006 Kto nie był, niech żałuje-było super. Zjawiło się 13 osób, w tym 2 dziewczyny Ok60-70 % z 60km, to teren, błoto, zjazdy i podjazdy-jednym słowem hardkor. Jeździliśmy w ok. Mogielnicy, Czudca, Zaborowa. Roweru i mnie spod błota nie widać
TomekW Napisano 2 Lipca 2006 Autor Napisano 2 Lipca 2006 Załuje ... A jakies fajne te laski ? W sumie to nie bylem wstanie jechac... Ostro zabalangowalem wczoraj i dzis nie szlo nic robic ... dopiero o 17 poszedlem sie przejechac
miciu22 Napisano 2 Lipca 2006 Napisano 2 Lipca 2006 Laski nawet, nawet, tylko młodziutkie, a ja taki stary. Jak zwykle impreza przeszkodziła w wyjeździe Ale błotko było przednie- właśnie zasycha na maszynie, a jutro bedzie mnie szlag trafiał przy czyszczeniu.
TomekW Napisano 3 Lipca 2006 Autor Napisano 3 Lipca 2006 Młodziutkie tzn mniejwiecej ile ? hehe Akurat wypady są w sobote lub niedziele , akurat wtedy czesto gdzies ide sie pobawic Wiesz moze cos o wyjezdzie z nowinami ? Kiedy ma byc czy cos ? Moze pojade znowu , chociaz momentami mi sie nie podobało .
miciu22 Napisano 3 Lipca 2006 Napisano 3 Lipca 2006 Prawdopodobnie z Nowinami będzie w tą sobotę, tj. 8, mnie niestety nie będzie, bo będę w pracy A co do atmosfery i organizacji, to już się przyzwyczaiłem. http://www.rowery.rzeszow.pl/masakrytyczna/ i info o kolejnym wyjeździe, na którym oczywiście też mnie nie będzie- ehh co za weekend :angry:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.