miciu22 Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Na dobry początek http://www.rowery.rzeszow.pl/masakrytyczna/ pozycja numer 2.
TomekW Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Napisano 7 Kwietnia 2006 Szkoda , ze nie bede mogl pojechac .... 9-12 siedze na angielskim Nie bede rezygnował z zajęc miesiac przed matura ... moze nastepnym razem sie uda....
szase Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Też nie dam rady do 13 w robocie ale dziś przejechałem podobną trese +chmielnik i niestety "pustki" mam nadzieje, że podczas weekendu będzie lepiej w okolicach Rzeszowa!!!
miciu22 Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 No i spoko było, trochę górek, harkoru, błotka, ładne widoki i spoko ziomale- coś słuchy chodzą, że ma być co tydzień taki wyjazd
szase Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 A frekwencja dopisała?? wielu miłośników dwóch kółek z rzeszowa?? Miciu22 daj znać jeżeli będą częściej takie wyjazdy.
miciu22 Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Oczywiście, że dam znać, będę pisał o wszelakich wyjazdach o których będę wiedział Było nas aż 9 osób To i tak nieźle jak na początek sezonu, zresztą info było chyba tylko na stronce masy.
miciu22 Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 http://www.rowery.rzeszow.pl/masakrytyczna/ kolejny sobotni wyjazd, tylko mam mały problem, bo dostałem zaproszenie na inny wyjazd z rańca, dłuższy, ale z lajtowym tempem. I co tu wybrać
TomekW Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Napisano 19 Kwietnia 2006 A mnie znowu nie ma .... NIestety matura sie zbliza i jazdy jest mniej niz normalnie Ale na wakacjach Bieszczady musza byc Hmm w sumie nie wazne gdzie , wazne z kim Wybierz ten wypad , na ktory jada fajniejsi ludzie A lajtowe tempo to tez jakis mały plus, po co sie "scigac" , to ma byc przyjemnosc
Piterpak Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 też o masie myślałem, ale z racji tego, że centralnie do Rzeszowa mam 1,5h jazdy więc no więc lato już tuż tuż, za kilka dni mam te egzaminy, potem będzie luzik i na rowerek więcej czasu planuję w najbliższym czasie wyjechać na Górę Chełm (Czarnorzecko-Strzyżowski Park Krajobrazowy) ktoś chętny?
TomekW Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja jak bede mial za soba mature to bede duzo jezdzil Gora o ktorej mowisz znajduje sie w bardzo ciekawym rowerowo miejscu . NIedaleko znajduje sie Stępina a tam te dawne fortyfiakcje itp. Ja sie moge na to pisac , ale po maturce tzn po 12 maja , bo pozniej mam 24 angielski ustny , ktory nie bedzie zadnym wiekszym problemem
Piterpak Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 to spoko ja tam byłem już 2 razy tyle, że na piechtę jest dużo ciężkich podjazdów ale za to i stromych zjazdów także może być fajnie ja też wiecej będę jeździł dopiero po tych egzaminach, które jakby nie było mam za 3 dni ;]
miciu22 Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 jeśli miałbym akurat czas to mogę się pisać na wypad na tą górkę. A wczoraj byłem niedaleko, bo w Brzezinach
Piterpak Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 oo, też wczoraj byłem w Brzezinach ;] ale żadnego kolarza nie spotkałem także chyba żeśmy się rozminęli
TomekW Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Napisano 23 Kwietnia 2006 Jesli pogoda jutro dopisze to odwiedzam Wilczą Wole JAkis płaski , asfatowy odcinek trzeba przejechac , bo cały czas po gorkach to nie mozna Jedziecie w nastepny piątek (albo sobote ? ) na mase ? bo ja chyba zaawitam na Rynek
miciu22 Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 No więc w Brzezinach byliśmy wczoraj koło południa w tym Kościele drewnianym i 0 13:20 pognałem do domu. Z tego co się dowiedziałem, góra Chełm to chyba ta na horyzoncie Jeśli pogoda dopisze, to w piątek na masie się objawie, a jutro dopiero koło 14 gdzieś śmigne, tylko nie wiem jeszcze gdzie
Mały Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 planuję w najbliższym czasie wyjechać na Górę Chełm (Czarnorzecko-Strzyżowski Park Krajobrazowy) ktoś chętny? Wiesz, że ja chętny .
TomekW Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja wlasnie wrocilem niedawno z Brzózy Królewskiej Bylem sie z kumplem przejechac , w sumie milo sie jechalo gdyby nie wiatr przez 50 % trasy . 104 km - pierwsza dłuzsza traska w tym roku W piątek pewnie na mase pojade , wezme moze jakis kumpli , bo oni podobnie jak ja nie jezdzili dotychczas na te zloty
miciu22 Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzisiaj oczywiście "masa krytyczna", jutro wyjazd do Wiśniowej- info na stronce masy, w środę wyjazd z Nowinami o 8.45, ok 60 km-info w Nowinach.
miciu22 Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Mała poprawka-jutro wyjazd na okoliczne górki z ludźmi z masy. Zbiórka o 11.00 pod głównym wejściem do Tesco
Piterpak Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 kurcze, czemu nie mieszkam bliżej tego Rzeszowa ;/ z chęcia bym z wami jutro pojeździł ale mam 1,5h, albo nawet 2 przy wietrze do TESCO ale może...
TomekW Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzis nie wybralem sie jeddnak na mase nie bylo szans zakonczenie roku musi byc i juz Jutro do Wisniowej ....hmm moze wstane
TomekW Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 BYł ktos dzis na tym wypadzie ?? i jak piątkowa masa ?
Piterpak Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 na Chełmie nie byłem jednak pojechałem z Małym do Strzyżowa szlakiem rowerowym, potem na Łętownie gdzie jest ten wyciąg narciarski w sumie wyszło mi 96km Ps. fajne trasy są w okolicach tej Wiśniowej? Prowadzi tam jakiś szlak rowerowy? Dajcie znać jak będziecie się TAM wybierać bo mam po drodze i mógłbym się podłączyć :-)
templariusz Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 No to ja tez sie dopisze, pomimo tego ze nie jestem z Rzeszowa, ale....z okolic , dokladniej Jasło, slyszal ktos ? Rowerek sie dopiero sklada , matura juz niedlugo, pogoda na bike'a super....ehh szkoda gadac...
Piterpak Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 dosyć często jestem w okolicach Jasła (babcie mam w Libuszy, koło Biecza) więc moglibyśmy pośmigać co ty na to?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.