blackiwan Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja będę gdzieś 15 po 15.00. Jednak nigdzie dzisiaj nie jadę. Mocno wieje, i w każdej chwili może padać,a nie mam ochoty jeździć w takich warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ja dzisiaj dopiero 19:30 jakby ktoś miał ochote, bo sam to ja sie opie....lam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ja byłem ok 15-16 ii nikogo nie było dziś naginałem dziesiatki razy ten podjazd pod mostek i wykrecilem fajny czas jestem ciekawy czy ktos pobije 27,6 sek sumiennie wlaczone jeszcze przy skreci na asfalcie ii wylaczone na samej gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Wjeżdżam przeszło 30 sekund dłużej dobrze, że nie startujesz w kategorii weteran LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Bylem po 17, nikogo nie bylo, troche sie pokrecilem i do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hehe ja w zadnej nie startuje bo po pierwsze mam licencjie a drugie mam inne zawody jutro atak na >25 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 idzie ktos dzis ? ja bede kolo 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wie ktoś jakie są dystanse oraz ile ma jedno okrążenie ? Byłbym wdzięczny bo jakoś nigdzie nie mogę doczytać tego Dobra teraz przypadkiem znalazłem.. Ale to teraz mam inne pytanie. Pamięta może ktoś w tamtym roku ile było okrążeń dla grupy F ? Jest napisane 20 do 30 km a to trochę rożbierzność jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Stawiam że bedzię gdzieś 10 rund jak w zeszłym roku... kazda ma okolo 2 km z hakiem ... w zeszłym roku było 10, trasa była dłuższa ale łatwiejsza. Pozdro P.S. Jutro bez względu na pogode bede o 18 na kilku rundach jak ktos chętny zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Siemka! Możecie powiedzieć, lub podać stronke ile będzie km do przejechania w grupie wiekowej 16lat. Wszędzie szukam i nie umiem znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 w regulaminie masz http://www.mosir.radzionkow.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No pisze, że jest od 15km - 20km. To ile się mam spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Juniorka w zeszlym roku miala 8 rund Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Panowie i panie ... trasa sie klaruje ... byłem dziś i widze zmiany ... Pierwsze przygotowania do wytyczenia trasy, gdzieniegdzie podsypane, gdzieniegdzie wykarczowane . Dla jednych dobre dla innych złe wiadomosci, podjazd "torem saneczkowym" nie jest od samego dołu. Skrócili go, rozpoczyna się gdzieś od połowy odcinka do mostku a szkoda bo mogło tam być ciekawiej ... szybciej na doł i wiecej odpadajacych na podjeździe. Klops . Cos mnie lekko kolano rypie więc jutro raczej pauza ... w piatek objade trase i dam znać co jeszcze pozmieniali. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja jutro jade na cidry to se zobacze, Rzezniol, a skąd wiesz, że podjazd będzie krótszy? Zaznaczone już jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja dziś byłem ii jechalem trase ii nic nie zauwazylem aby byl od środka fakt troche takjakby tam usypane ale chyba bedzieice mieli od samego dołu Ja dzis spotkalem tak jak wczoraj 2 bikerów trenujacych pojezdzilem troche z nimi po moim treningu ps. pobilem moj czas podjazdu do 25,7 sek hehe te wpisy moje tutaj mnie mobilizuja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 To "podsypane" to jest raczej wysprzatane /wykarczowane ... nie bez powodu to tam zrobili ... Z tego powodu sądze ze podjazd będzie właśnie od tego miejsca MOże się obawiają że zjazd do samego dołu będzie za szybki i na tym ostatnim uskoku słabsi / mniej doswiadczeni bajkerzy mogą się wyłożyć. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Jak Ja, amator biker się tam nie wyłożyłem, a ja nie mam ograniczeń prędkości, jade tyle ile sie da. To jest spoko, tylko fajnie bedzie ten podjazd od połowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Właśnie, że trochę do bani, bo się haczy suportem o ten pagórek. W tym miejscu może być wąskie gardło tej trasy. Trzeba pogadać z organizatorem, żeby puścili to do samego dołu, mimo iż mam nadwagę i preferuję średnie wzniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mi tez tam w sumie bardziej podobało sie z samego dołu ... teoretycznie na mapce jest całość, ciekawe czym była podyktowana decyzja o zmianie. Oby pogoda w sobote dopisała ... ja zamawiam 18 - 20 st bez deszczu z lekkim zachmurzeniem no i wiatr najlepiej bez ale jak już ma byc to tak w porywach do 10 km/h ;D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 NAjlepiej byłoby bez wiatru. Deszcz może być, mi osobiście tam nie przeszkadza. A to już pewne, że podjazd od połowy bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dzwoniłem do MOSIR`u ... Liczbę okrążeń wyznaczają sądziowie w dniu zawodów po oględzinach trasy ... Mają być 3 warianty trasy mała, średnia i duża pętla w zależnosci od grupu wiekowej ... 15 lat i starsi duża petla, młodzicy średnia, dzieci mała ... Średnia pętla jeszcze nie jest wyznaczona na mapce ... ma omijać podjazd "torem saneczkowym". Dziś wieczorem trasa ma być już wyznaczona jutro rano ostateczne poprawki ... Opłata startowa w biurze zawodów ... biuro zawodów czynne w dniu zawodów od 8:30 do 9:45 - jak zwykle prośba o jak najwcze sniejsze przybycie żeby nie było młynu Zapisy w dniu zawodów do 9:30. Start zawodów 10:00 Czipy pomiarowe bedą wydawane w zastawie za dowód torzsamości lub za kaucję - o kwote kaucji nie dopytałem. O oczywistych oczywistościach też wspomne ... obowiązkowo sprawny rower i kask. Na razie tyle myśle że najważniejsze info przekazałem ... Do zobaczenia w sobote. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam, Czy w zawodach można wystartować posiadając licencje PZKOL? Niby w regulaminie pisze że nie można ,ale czasem na takich zawodach dopuszczają licencjonowanych zawodników którzy nie są później klasyfikowani.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Z tego co pamiętam to w regulaminie jest wspomniane o takiej możliwości z zastrzeżeniem że wynik nie zostaje uwzględniony w klasyfikacji. Edit ... Sorki ... W family Cup jest mowa o dyskwalifikacji ... pomieszałem z innym regulaminem tylko nie pamietam z ktorym Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ja dziś jadę, jak ktoś chce dołączyć będe tam koło 16,30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.