evo Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 no u mnie SKN jeżdzi, ale głównie przy mocowaniu na 1 śrube, na sztycy z 2-ma już prawie ok, ale i tak jest za szerokie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 jeśli chodzi o trzymanie sie siodla w jarzemku to u mnie trzyma sie dobrze, wogole sie nie przesuwał ani nie przesuwa No i mi o jarzemko nie chodzi tylko o samo siodło I to tak samo jakby nie był do sztycy przymocowany i jeździ sobie na tych prętach... I po prostu nie wiem czy tak ma być czy moze trzeba wymienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Jeżeli masz na myśli pracę płatów siodła na boki to jest to zupełnie normalne. A jeżeli chodzi o co innego to nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Nie Odi nie chodzi o prace na boki bo wiem że to normalne... Chodzi o prace siodełka przód i tył O dokładnie w tych miejscach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Widzialem, obejrzalem i dla mnie nie jest to normalna sprawa. Wyglada to tak, ze cala skorupa jezdzi przod / tyl, a prety pozostaja na swoim miejscu. Ja bym to oddal do reklamacji, bo ewidentnie cos jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 to samo powiedziałem wczoraj, reklamuj Kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Moje siodełko po zakupie też się minimalnie ruszało ale teraz jakoś wszystko jest normalnie. A napisy na SKN'ie są super, 5 wyjazdów i już się porządnie wycierają, jeszcze ~2 miesiące i ich wcale nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 @thomash ale czego oczekiwać od jednego z niższych modeli w serii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Myślałem że chociaż odrobinę więcej wytrzymają te napisy, bo po 2 wypadzie juz zaczęły się wycierać. Ale nie ma co wybrzydzać, w końcu kosztuje ~60zl, żeby chociaż równo się wytarły i siodełko było całe czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Rowna sie nie wytra:p Moje ma juz 2 lata i napisy sa dalej widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 U mnie tak samo , scierają się... Może nie w takim tempie , jednak widać ze niektóre białe linie już powoli znikają... A co do ruszania się to już się przyzwyczaiłem i nawet mi to nie przeszkadza, chociaż wolał bym zeby sie nie ruszało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 A próbowałeś w ogóle reklamować? Ja miałem to samo, skorupa była luźna na prętach, latała w przód, tył i na boki trochę. Nie było tego praktycznie czuć podczas jazdy, ale od razu pojechałem do sklepu i od ręki dostałem nowe (w którym, swoją drogą, jeden z tylnych płatów też ma lekki "luz", ale trzeciego siodełka nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Czyli utwierdza nas to w przekonaniu że SKN to tandetne siodełko dla ubogich 'light-bikerów' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 No niestety - z jakością wykonania nie najlepiej, ale dobrze że jest wygodne, przynajmniej dla mnie A napisy wycierają się, po glebie trochę się rozmazały, ale tym się nieszczególnie przejmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Miałem zamiar reklamować , lecz wybierałem sie jak sójka za morze i tak się skończyło ze nigdzie nie pojechałem Wiesz czego tu się spodziewać za 60zł , powinniśmy sie cieszyć ze mozna na nim ,,siedzieć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Zazdroszcze tym którzy są zadowoleni z siodełka. Ja nic złego nie mogę powiedzieć o wykonaniu - uważam że jest super, ale ewidentnie jego kształt nie pasuje do mojego tyłka :/ Jedyne z czym mi się kojarzy to siodło, to ból 4 liter, mimo jazdy z pampersem (przyzwyczajam się od 800km i nic...). Czas na zmianę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 W sumie nawet w tanim siodle nie powinno byc luzow na pretach. Co prawda ja mam troche wyzszy model SKN-a (PRO) ale ani gdy bylo nowe ani po ponad 15000 km takich luzow nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hehe ciekawe, luzy ustały i nie wiem czym to jest spowodowane... Ale siodełko jak na razie przestało mi się ruszać P.S I koniec nabijania i kręcenia filmików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert1993 Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Kupiłem dzisiaj to siodło i jestem zadowolony bardzo dobre wykonanie oraz fajny kształt na razie jezdziłem na nim trochę i nic mnie nie bolało zobaczymy co będzie na dłuższym dystansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 SKN `07 jest jeszcze lzejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 5g lżejsze od mojego ale za to to nowe jest wizualnie okropne, sam wygląd już odrzuca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mnie tam w sumie 07' sie podoba... P.S Taki SKN pasował by do Twojej Meridy Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Nie planuje zmieniac SLR-a na SKN-a Do GT kupilem San Marco Blaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Kupiłem sobie Skn'a Hmm po około 200 km teście długodystansowym (144.8 Moja pierwsza seta ) i w ogóle to powiem tak po długiej jeździe nie czułem krocza ale jechało się wygodnie dopiero jak zsiadłem miałem takie uczucie wykonanie jest ok ale te napisy z niego powoli schodzą cóż jak za tą kasę to siodło jest wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ooo ja też mieć v. '07, przesiadłam się na nie z bardziej 'półokrągłego' i ta zamiana była trafna. Szóstka z plusem za wygodę i design... trójeta za skrzypienie na pierwszej przejażdżce i ruszające się tylnie połówki siodełka... Po przesmarowaniu prętów przestało zgrzytać...... końcowa ocena: 7+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi