knocker Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Od 10 lat jeżdżę w spd shimano... czasami jednak zdarza mi się wyskoczyć na rowerze w trampkach, gdyż ludzie się dziwnie patrzą jak stukam butami sidi w markecie gdy kupuję wodę. Szukam wpinanych pedałów z niedużą platformą aby jakoś w miarę wygodnie podróżowało się też w trampkach bo jazda na spd w normalnym obuwiu to masakra. Zastanawiam się nad Crank Brothers Candy ale sam nie wiem czy odczuję różnicę. Co polecacie w cenie do 320zł ?
Poochaty Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Od 10 lat jeżdżę w spd shimano... czasami jednak zdarza mi się wyskoczyć na rowerze w trampkach, gdyż ludzie się dziwnie patrzą jak stukam butami sidi w markecie gdy kupuję wodę. Szukam wpinanych pedałów z niedużą platformą aby jakoś w miarę wygodnie podróżowało się też w trampkach bo jazda na spd w normalnym obuwiu to masakra. Zastanawiam się nad Crank Brothers Candy ale sam nie wiem czy odczuję różnicę. Co polecacie w cenie do 320zł ? Tak jak Ty jeździłem kilka lat w spd i potem chcialem zmienić pedaly na inne. Długo się wahałem, w koncu padło na time z control. Już do spd nie wrocę....
knocker Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Napisano 23 Kwietnia 2012 O dzięki ciekawe te time z control jeszcze są te crank brothers mallet. Cena podobna pytanie do użytkowników co lepsze
rzezniol Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Po co kupować pedały ... Kup nakladki platformowe na spd od shimano ... Przy odrobinie wprawy operacja zdjęcia założenia to kilkanaście sekund. TapaTalk'nięte z Andka
mekp Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam. Shimano robiło kiedyś grupę DX pod BMX/FR grupy już nie ma ale bardzo fajny platformy zostały. Testowałem i jedyny minus to waga. Zaletą jest to że pedały są porównywalne do wysokich grup. Co do nakładek to fajna sprawa. Ja zawsze je na wyprawach stosuje kiedy "po bułki" trzeba pojechać. Tylko że miękkie są pod stopą. pozdrawiam xMekpx
rybciasum Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 gdyż ludzie się dziwnie patrzą jak stukam butami sidi w markecie gdy kupuję wodę. to się nazywa LANS kolego http://allegro.pl/pedaly-spd-shimano-xt-pd-t780-2012-od-xtrabike-i2273333122.html http://allegro.pl/pedaly-spd-shimano-pd-m785-od-bike-arena-i2243276542.html
knocker Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Napisano 26 Kwietnia 2012 Wybór padł na: Crank Brothers Mallet 2 teraz tylko trzeba na nie odłożyć kasę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.