dovectra Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 aluminiowy -gej... no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) dovectra - jeśli Twój umysł nie potrafi odróżnić "przykładu" od "porównania" to chyba masz lekki problem (?) Można też:wegetarianin - mięso wolu vs dróbdaltonista - kolorowy sweterek vs beżowa bluzkahumanista - rysunek techniczny wnętrza piasty planetarnej vs rysunek "ciekawego" układu scalonego itd itd itd...i ke? że alu to mięso wołowe? hehehe ps: a przy okazji "gejów" proponuję przyjrzeć się awatarowi Ivana Edytowane 1 Listopada 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 ja rozumieć. tylko metafora mnie urzekła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Oto mój Unibike Evo 29er. Wybaczcie jeśli będzie coś nie tak ze zdjęciami. Edytowane 2 Listopada 2013 przez jopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ściągnij proszę plastikowy rockring z korby, wywal nóżke, przełóż mostek na minus, daj ciut szerszą kierownicę i masz całkiem fajny rowerek Będzie lepiej się prowadził i na pewno lepiej podjeżdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ściągnij proszę plastikowy rockring z korby, wywal nóżke, przełóż mostek na minus, daj ciut szerszą kierownicę i masz całkiem fajny rowerek Będzie lepiej się prowadził i na pewno lepiej podjeżdzał. Nie słuchaj go.... Nóżka jest po to aby roweru nie kłaść albo za każdym razem nie szukać ściany do opierania, szersza kierownica może być problematyczna w przeciskaniu się przez korki a mostek na miunus sprawi, że twoja pozycja nie będzie komfortowa. Jeśli się go posłuchasz to faktycznie rower będziesz prowadził a przecież nie po to kupowałeś, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zgadzam się z Robertem! Jeżeli te rzeczy są Ci potrzebne i takie ustawienie jest dla Ciebie odpowiednie to tego nie zmieniaj najwyżej będą Twój rower wytykać, że nie jest cool i trendy.....albo że waży te kilka gramów za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie słuchaj go.... Nóżka jest po to aby roweru nie kłaść albo za każdym razem nie szukać ściany do opierania, szersza kierownica może być problematyczna w przeciskaniu się przez korki Może właściciel się wypowie czy kupił crossa na grubych kołach czy rower do maratonów. Nóżka i osłona blatu moim zdaniem trochę nie teges. No ale co kto lubi, palcami wytykać nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie słuchaj go.... Nóżka jest po to aby roweru nie kłaść albo za każdym razem nie szukać ściany do opierania, szersza kierownica może być problematyczna w przeciskaniu się przez korki a mostek na miunus sprawi, że twoja pozycja nie będzie komfortowa. Jeśli się go posłuchasz to faktycznie rower będziesz prowadził a przecież nie po to kupowałeś, nieprawdaż? mistrzowska porada, zapomniałeś tylko dodac że powinien zamontować stalowy bagażnik, pełne błotniki konieczne z chlapaczami, zapakować jak zniewieściały cygan w miliard sakw i pierdyknąć na wyprawę życia do Katowic szerokości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Unibike strasznie wysoki, u mnie od razu wywaliłem podkładki z pod mostka i mostek na minus, ale teraz po zmianie na płaską 710mm wreszcie mam prawie idealną wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ściągnij proszę plastikowy rockring z korby, wywal nóżke, przełóż mostek na minus, daj ciut szerszą kierownicę i masz całkiem fajny rowerek Będzie lepiej się prowadził i na pewno lepiej podjeżdzał. W przyszłym roku mam zamiar wystartować w mistrzostwach Wielkopolski więc będę musiał to uczynić. W tym roku dam sobie spokój. Dzięki za porady Teodoryk Robert, stopkę zostawię na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Romet 29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Robert, stopke zostawię na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Zaraz Nabiał wytknie co niektórym "zatwardziałą i bezmyślną miłośc"...... no ale jak tu nie napisac "Świetny ten Roman!" Najlepsze, że ten kolor (idealnie paprykarzowy) na każdym z Romanów wygląda inaczej.... Edytowane 3 Listopada 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tylko manetkę gdzieś zgubiłeś ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Kazik możesz mi powiedzieć co to za sztyca i jaką ma długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 a może tak dla odmiany wrzuci ktoś jakiegoś brzydkiego 29era na słabym osprzęcie wyrwanego gdzieś za psie pieniądze albo złożonego w cenie makrokeszu (no może troche pszesadziłem) bo tak się zastanawiam czy każdy (prawie) ma tutaj rower za kilka albo kilkanaście tyś. czy po prostu sporo osób się wstydzi swojego sprzętu.....jakkolwiek to brzmi Ja mam takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) jak dla mnie piękny ten romet wideł surly i bb7? Edytowane 4 Listopada 2013 przez malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja mam takiego To pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 To pokaż fotka w moim "garażu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) bez jaj i sztucznego pudrowania noska.....że niby który? i co prezentuje? Bo tak na moje oko ani jeden ani drugi nie piszę się na listę: "rower marzeń", a już na pewno nie na: "ze złomu wyrwany" (ZTRY? hehe). tak mi sorry... Edytowane 4 Listopada 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 fotka w moim "garażu" Co to, podróbka MoNdrakera? Czy to rower Rakujących Mod'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Obiecane lepsze zdjęcie: [sharedmedia=garage:vehicles:4360] Ciekawe jest że rama zamiast katalogowego dampera Fox Float Rp23 przyszła z nowym Fox Float Factory CTD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 zdjęcie powala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi