OjciecMajster42 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Witajcie, zdecydowałem się na model marzocchiego dokładniej słynne piątki, co powiecie o nich i jaki najlepszy model do lekkiego freeride'u bo u mnie za bardzo terenów nie ma, ale sie rozwijamy z góry dzięęęęęki za pooomoc
tobo Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 No to nie wiadomo na co się zdecydowałeś czy na kaszane czy na wypas, bo 55 to temat szeroki jak Wisła.
lyndowss Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Tak właściwie to co my mamy Ci powiedzieć? Czego Ty chcesz? u mnie za bardzo terenów nie ma, ale sie rozwijamy Aha!!! To super! Terenów u Ciebie nie ma ale mam rozumieć, że się rozwijacie i niedługo wybudują wam jakieś góry albo coś? Może jakąś Śnieżkę...
stpman Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Unikaj wersji R ze starszych roczników. Ogólnie unikaj starszych roczników.
sutil50 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja mam w swoim NS'ie 55RS 140mm skoku i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie miałem styczności z innymi wersjami ale tą szczerze mogę polecić
stpman Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Mój kolega ma 55 R, rocznik 2008 . Pomijając fakt, że w środku ma plastikowe tłumiki Suntour'a, to moim zdaniem rewelacji nie ma. Kolega zaś twierdzi, że to dobry amor, świetnie pracuje itp. Twierdzi, też że RS Pike to w porównaniu do 55 mają kiepską pracę i małą sztywność. Unikałbym też starszych tłumików TST i sysytemu ATA, za wiele dobrego o nich nie słyszałem. Nowsze ponoć są już ok. Zresztą co tu gdybać jak nie znamy budżetu.
OjciecMajster42 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Napisano 11 Kwietnia 2012 Aha!!! To super! Terenów u Ciebie nie ma ale mam rozumieć, że się rozwijacie i niedługo wybudują wam jakieś góry albo coś? Może jakąś Śnieżkę... Człowieku, uspokój się, w tym sensie że budujemy ciągle nowe trasy teraz. dobra, wybór padł na marzocchi 55RS DZIEKI ZA POMOC
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.