Skocz do zawartości

[samochód] Pomysły, propozycje

mklos1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odniosę się do Peugeota 407 - jeśli założyciel tematu uważa że Laguna 2 i Cytryna C5 jest awaryjna, to 407 niech unika tym bardziej. Kolega ma takiego, nigdy jeszcze nie widziałem tylu żółtych i czerwonych kontrolek świecących na desce, no po prostu masakra, nie wiem od czego te czujniki tak mu wariują.

Napisano

Brt0555, tak, ale tylko Laguna II. Co do Octavii - sam o niej myślałem, ale do czasu jak w niej usiadłem:) superb jest super, ale tylko w topowych wersjach.

saggit - zgadzam sie, kupiłem sześcioletnią Avensis I przedlifingową, sprzedalem jako jedenastolatka, jeździ dalej i ma się dobrze. Wygodne, duże, warto jednak pomyśleć o poliftingowej z silnikiem VVTI.

P.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Napisano

Superb to juz inna liga, choc Octavia i tak bije w swoim segmencie Golfa i reszta za ta kase.

Avensis super autko tak samo corolla, zreszta widac po cenach bo trzymaja sie mocno.

Napisano

Kolega z Klubu Skody ma pewną Octavię I kombi, 2002rok, 1.9TDI, czarna, do sprzedania w cenie ok. 17-18.000pln. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Podrzucę szczegóły.

Napisano

BMW odpada. To droga marka, a samochody sprowadzane do Polski to praktycznie trupy, tym bardziej w tej cenie, którą dysponuję.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jesli jeszcze nie kupiles auta, polecam poczytac, obejrzec i przejechac sie Fiatem Stilo JTD

Za 15-20tys dostajesz duze wygodne kombi, trafic mozna swietne wyposazenie , no i w miare mlode rocznikowo co dla diesla silnikow ma znaczenie bo jest jakis cien szansy ze jest mniej zajezdzony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...