Oriens Napisano 17 Kwietnia 2023 Napisano 17 Kwietnia 2023 Bardzo szybka obsługa, części w przeciągu trzech dni były w moim posiadaniu. Jeśli chodzi o obsługę serwisową, bardzo szybka co w tych czasach jest luksusem. Polecam. Cytuj
Rumcajs. Napisano 5 Kwietnia 2024 Napisano 5 Kwietnia 2024 Ktoś coś ostatnio odsyłał do nich? Zwlekają mi już miesiąc z przelewem za odesłany towar. Cytuj
Roballinho Napisano 5 Kwietnia 2024 Napisano 5 Kwietnia 2024 To goń i strasz skargą do rzecznika praw konsumenta. Cytuj
koxbox1221 Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Dramat … oszukują i słabo traktują klientów … tyle w temacie Cytuj
Thomass13 Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Miałem tam zamawiac komplet kół. Kupiłem gdzie indziej ale widać że nie warto tam kupować. Cytuj
chudzinki Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja (edytowane) Kupiłem w Fitwheels (= Bikestacji) koła. Wzorowe podejście do klienta 🙂. @koxbox1221 tylko po to się zarejestrowałeś? Edytowane 27 Maja przez chudzinki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi