Skocz do zawartości

[kask] Czy FullFace będzie odpowiedni ?

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jestem nowyy tu na forum :) więc do rzeczy.

to mój rower : m7sn.jpg

Pyt nr1 : Czy kask full face nadaje sie do niego? Jesli tak to czy propnujecie jakiś w zakresie 1zł-350zł :D

Pyt nr2 :Jeśli nie to jaki :P ceny tak samo

Nie odpowiadajcie tak : SPRAWDZ FAQ itp bo Primo sprawdziłem Secundo bo tak! :P

Napisano
Czy kask full face nadaje sie do niego?

hahahaahaha ....przyznam sie ze mnie rozsmieszyles :P

czy kask ff sie nadaje do roweru ? hehehehehe co miales na mysli>?

kolor? hehehehe

Napisano

@Green, ale to zalezy od tego, jak Ty chcesz jezdzic. Powiedz do jakich rzeczy chcesz wykorzystywac rower, to dostaniesz sensowne odpowiedzi.

Bo teraz to chyba mozemy dopasowac cos kolorystycznie, ew. czy czlowiek w ff bedzie pasowal wygladem do roweru..

Napisano

Już jestem

rower do przełajów, troche po lesie troche po mieście no i hopki :D

Napisano

Jak już cos skaczesz czy cos to weź orzecha tańszy kaski xc :D full face to nie do tego bika bo też bike to połamiesz jak bedzieszz śmigał DH czy FR :D:D:D

Napisano

"Krawężniki i korzenie ,ostro" ta ramka wygląda mi na 18" lub 20".....poleciłbym Ci kask XC ,jak dla mnie fullface do takiego stylu jazdy i sprzętu to bzdura. Kup dobry kask XC np. Giro ,Uvex ,Cratoni ,Met...a resztę $ odłóż na nową ramkę ,bo taka merida w hardcore długo nie pociagnie :)

Napisano

jak tak to... :) pokarzcie jakieś do 300 zł pieniądze mi topnieją jak lód

EDIT : w tym jestem lajkonikem co to to xc :)?

Napisano

Kask po primo trzeba przymieżyć, nie ma po co kupować kasku który będzie się zsuwał na oczy itp. a za 300zł można kupić już bardzo pożądny kask. Ja osobiście zakupuje Giro Encinala za 250zł

Napisano

A kolejnym argumentem jest to ze jezdzac po miescie i w lesie strasznie sie upocisz, bo wentylacja jaka jest to jest ale do kaskow bez szczeki to nie ma polotu! Pzdr.

Napisano

dobra wielkie dzięki za odpowiedzi rozejrzałem sie , zamkne temat ewentualnie prosze o usuniećie topicu wcelu nie robienia bałaganu Edit jak sie tu zamyka topic? :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...