evo07 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Zuszki w tym tygodniu mam mase "zajec pozalekcyjnych" wiec nie dam rady popoludniami.. weekend tez odpada.. tak wiec do zobaczenia w nastepnym tygodniu raczej za dwa tygodnie bo w ten łikend mnie nie ma będę śmigał po Krakowie, planuje Ojców zaliczyć i może warto organizować tą drugą grupę trekingowo-rekreacyjną może sam bym się do niej podpiął
MixingHead Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Jak chociaz jedna osoba potwierdzi ze sie zjawi to tez jestem na bank. Grupa rekreacyjna na razie tylko gada i chyba sam bede musial forme zlapac zeby z wami posmigac weekendami. A co do jutrzejszej trasy to chodza mi po glowie pewne modyfikacje coby przejazdzka byla przyjemniejsza i ciekawsza krajobrazowo, ale to przed wyjazdem sie podziele.
XXXOOO Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 To organizujecie jutro jakiś wypad? Bo mógłbym być chętny
evo07 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 To organizujecie jutro jakiś wypad? Bo mógłbym być chętny to zapraszam o 16:30 na al wiśniowa pod wieżę ciśnień chyba że Kolega ma inną propozycję miejsca spotu
XXXOOO Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Może być wieża ciśnień - a jak wygląda planowana trasa?
evo07 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Może być wieża ciśnień - a jak wygląda planowana trasa? mnie wsio jedno:) po weekendowych 250km wisi mi gdzie pojedziemy;] kolega mixhead coś kombinuje - Jego Pytaj
under26 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Ja się piszę na czwartek jak by ktoś miał ochotę, bo póki co czasu nie ma. Jaki dystans planujecie na jutro, może uda mi się zebrać.
evo07 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Ja się piszę na czwartek jak by ktoś miał ochotę, bo póki co czasu nie ma. Jaki dystans planujecie na jutro, może uda mi się zebrać. czemu każdy się o to pyta?? jak będzie ktoś miał dość może zawrócić, myślę że w granicach 20-40km ciężko stwierdzić zobaczysz na koniec ile ci licznik wskazał
Szparek82 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Ja napisze jak kolega Thrawn'ik... Będę to będę, jak nie, też dobrze Coś w ten deseń Odnośnie trasy to się ustali na miejscu. Dystans? - odpowiedni
MixingHead Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Co tu sie musialo kiedys dziac ze ludzie tacy zesrani Zabiliscie kogos na trasie czy jak
gumi11111 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Nie nie nie;P Panowie, nie chodzi o Wasze towarzystwko, no skąd, ale po prostu wiem jak potraficie poszaleć, jakie tempo narzucić, ostrą trasę...nie czuję się na siłach, zwłaszcza, że w tym roku jeszcze sie dobrze nie rozruszałam z powodów wielu;P i nie chcę być maruderą;P Ale tak szczerze, to zadałam pytanie o grupę jeżdżących kobiet tak wogóle aby się zorientować czy jest u nas we Wro takie towarzystwo otwarte na nowych. Czasem miło dołączyć się i mieć stałą ekipę do jazdy po pracy. No ale z tego co widzę, a raczej nie widzę, chyba nie ma damskich grup, albo nie wchodzą na ten temat...;)A Wam życzę udanego dziś wypadu...i może na którąś jazde dołączę
evo07 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Co tu sie musialo kiedys dziac ze ludzie tacy zesrani Zabiliscie kogos na trasie czy jak własnie nie wiem wtf ponoć jakieś legendy krążą a zabijamy sami siebie dobrą zabawą w towarzystwie innych cyklistów, ja osobiście mam dość już jeździć samotnie przez jakieś 1,5roku i wolę porządnie w dupę dostać niż śmigać samemu Nie nie nie;P Panowie, nie chodzi o Wasze towarzystwko, no skąd, ale po prostu wiem jak potraficie poszaleć, jakie tempo narzucić, ostrą trasę...nie czuję się na siłach, zwłaszcza, że w tym roku jeszcze sie dobrze nie rozruszałam z powodów wielu;P i nie chcę być maruderą;P w towarzystwie kobiet pewnie nie było by ostrego tempa;) po za tym można się zawsze zmęczyć jadać na ustawkę i ew po niej
maciejos Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Co tu sie musialo kiedys dziac ze ludzie tacy zesrani Zabiliscie kogos na trasie czy jak Mysle, ze koledzy oceniani sa po wygladzie: - firmowe ciuchy - 90% a moze i nawet 100% w SPD - rowery ublocone, co swiadczy o tym, ze bagna im nie straszne:) - predkosc w okolicach 30m/h I Ty sie dziwisz, ze ludzie boja?
hm0 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Nie nie nie;P Panowie, nie chodzi o Wasze towarzystwko, no skąd, ale po prostu wiem jak potraficie poszaleć, jakie tempo narzucić, ostrą trasę...nie czuję się na siłach, zwłaszcza, że w tym roku jeszcze sie dobrze nie rozruszałam z powodów wielu;P i nie chcę być maruderą;P Ale tak szczerze, to zadałam pytanie o grupę jeżdżących kobiet tak wogóle aby się zorientować czy jest u nas we Wro takie towarzystwo otwarte na nowych. Czasem miło dołączyć się i mieć stałą ekipę do jazdy po pracy. No ale z tego co widzę, a raczej nie widzę, chyba nie ma damskich grup, albo nie wchodzą na ten temat...;)A Wam życzę udanego dziś wypadu...i może na którąś jazde dołączę Asia, ile masz lat? Moja żona (po 30-stce) poszukuje damskiego towarzystwa rowerowego we Wrocławiu (jeździ MTB, tempa się nie boi). Nie możemy razem jeździć, bo mamy małe dziecko, więc pozostaje jazda na zmianę. :>
maciejos Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 po za tym można się zawsze zmęczyć jadać na ustawkę i ew po niej To jest bardzo dobry pomysl. Mozemy sie spotkac na trasie, gdzie juz grupa poscigowa:) bedzie wykonczona i jazda 20km/h nie bedzie Was meczyc:)
MixingHead Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Niektorzy nie tylko nie maja spd ale nawet jezdza na sztywnym widelcu
evo07 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 To jest bardzo dobry pomysl. Mozemy sie spotkac na trasie, gdzie juz grupa poscigowa:) bedzie wykonczona i jazda 20km/h nie bedzie Was meczyc:) maciejos zbieraj ekipę możemy się znów ustawić pod citroenem tam gdzie kiedyś obiecuję że będzie wolniej niż poprzednio;) możesz ew tylko ze mną pod wieże ciśnień uderzyć poznać ekipę z forum;] Szparek jeśli się pojawi też nie będzie popierniczał bo ma żebro rozpier....nie wiem jak reszta ekipy która ma się stawić no chyba że zaśpią a ciuchy a'la progi mogą być mylące tak samo jak brak takich ciuchów, ja jestem niejako zmuszony do wentylowanych ciuszków bo mam ciut za szybką przemianę materii;] a że rowery w błocie to tylko z lenistwa pozdro ps moim zdaniem jednak im większa ekipa tym lepiej:thumbsup:
gumi11111 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Asia, ile masz lat? Moja żona (po 30-stce) poszukuje damskiego towarzystwa rowerowego we Wrocławiu (jeździ MTB, tempa się nie boi). Nie możemy razem jeździć, bo mamy małe dziecko, więc pozostaje jazda na zmianę. :> Lat idealnie 30:)
argusiol Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Zabiliscie kogos na trasie czy jak To to nie, ale nie ma ustawki bez gleby , taka mała tradycja się tworzy. Niektorzy nawet jezdza na sztywnym widelcu To akurat na szosę jak znalazł. Co robimy w czwartek, tradycyjnie pod wieżą?
evo07 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 To to nie, ale nie ma ustawki bez gleby , taka mała tradycja się tworzy. Co robimy w czwartek, tradycyjnie pod wieżą? tiaaa ostatnio znów dołożyłem się do tradycji a czw jak najbardziej tradycyjnie;] w pt odpadam za to teraz mnie strzela bo słoneczko pikne a trza siedzieć na dupie w robocie f u c k - jedyny plus jest taki że z nudów rower wyczyściłem i czekam na możliwość jego wybrudzenia znów
inhibitor Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Myślę, że rozwiązanie problemu "tempa, które zabija" jest tylko jedno: W którąś sobotę/niedzielę robimy ustawkę... Na niej z założenia tempo nie większe niż powiedzmy 15km/h... Teren płaski, bez przewyższeń... I zobaczycie, że chętni się znajdą... PS Mozna dolozyc dodatkowy warunek: zadnych "rowerowych markowych" ciuchów,a rowery lśniące i nawoskowane...
hm0 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Lat idealnie 30:) Wysłałem Ci na priv kontakt do mojej żony.
evo07 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Myślę, że rozwiązanie problemu "tempa, które zabija" jest tylko jedno: W którąś sobotę/niedzielę robimy ustawkę... Na niej z założenia tempo nie większe niż powiedzmy 15km/h... Teren płaski, bez przewyższeń... I zobaczycie, że chętni się znajdą... PS Mozna dolozyc dodatkowy warunek: zadnych "rowerowych markowych" ciuchów,a rowery lśniące i nawoskowane... to trzeba jeszcze dystans zaplanować no i jakiś cel podróży
MarcinGoluch Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Ahoy Wszystkim! Przypominam się w temacie Zlotowym http://www.forumrowe...ow-z-a-p-i-s-y/ Jakby ktoś był chętny to będzie jeszcze 1-2wolne miejsca w aucie na Zlot z Wrocka.
MixingHead Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Ja protestuje z tym blotem. Rower bez blota to jak kobieta bez makijazu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.