Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mogę jutro się przejechać tylko napisz gdzie i jak jeździsz (czy rekreacyjne czy coś więcej)? Jak coś to jakoś rano lepiej tak koło 9 albo 10.

Pozdrawiam i czekam na odp.

Napisano

Hmm raczej rekreacyjnie. Będzie ze mną zapewne kolega, który zbytnio kondycji nie ma na dłuższą jazdę.

Gdzie pojechać to jeszcze nie mam pojęcia xD

A ustawić się można pod mostem milenijnym... 15.30 na przykład :D

Pozdrawiam ;)

Edit:

Jestem zmuszony przez moje probloemy z uzębieniem podarować sobie dzisiaj wszelkie wycieczki :/ :D

Wiec jak coś to uprzedzam wczesniej ze się zjawić nie bede mogł :/

Napisano

Sleza zaliczona... Ludzi pelno, ale bylem rano i zdazylem sie wyszalec zanim zjawily sie tlumy... Mimo cieplego dnia szlaki sa mocno rozmiekczone i bagniste, gdyz z gory ciagle splywa woda... Na dodatek prowadzona jest wycinka drzew i czesc szlakow rozjezdzona jest przez ciagniki... Ale jak komus nie przeszkadza bloto na zebach to jest OK...

Jutro moze Gory Sowie...

Napisano

inhibitor jeśli masz czas i ochotę to można gdzieś śmignąć w sob/niedz inni tysh mile widziani, im więcej tym raźniej, Łódź, Świdnica, W-wa jakoś zawsze się ustawią a wrocek co?? pozdrower i być może do zobaczenia i gdzie to do ustalenia nr GG w profilu jak coś

Napisano

Bartmanin widziałem Cię dzisiaj na wałach o 18, no chyba że jest więcej czerwonych Canonów we Wrocku. Nie zagadałem bo jechałem w przeciwną stronę z dużą prędkością :)

A na weekend można by coś zaplanować, jestem otwarty na propozycje.

Napisano
inhibitor jeśli masz czas i ochotę to można gdzieś śmignąć w sob/niedz inni tysh mile widziani, im więcej tym raźniej,

Jestem otwarty na propzycje, aczkolwiek ten weekend mam zajety... Zreszta ostatnio krucho u mnie z czasem... Ale jak cos sie zorganizuje to postaram sie tak pozmieniac plany zyciowe aby czas wtedy miec...

Napisano

To jak panowie ew panie, robimy coś na weekend? Jak nic nie wyjdzie z ustawki to ja lecę do wojnowic a później w tamtejsze lasy, taka traska to ok 60-80km w zależności od tego ile lasu się objedzie, kiedyś nawet 100km mi wyszło jak ktoś coś wymyśli to lux jak nie trudno, pozdro

Gość Gość_kamileq_*
Napisano
To jak panowie ew panie, robimy coś na weekend? Jak nic nie wyjdzie z ustawki to ja lecę do wojnowic a później w tamtejsze lasy, taka traska to ok 60-80km w zależności od tego ile lasu się objedzie, kiedyś nawet 100km mi wyszło jak ktoś coś wymyśli to lux jak nie trudno, pozdro

Ja jestem chętny jako coś;-)

Godzina dowolna, im wcześniej tym lepiej, miejsce startu dowolne, im bliżej centrum tym lepiej.

Napisano

ja lecę z ND tak myślę ok 10 jak coś możemy się ustawić na BP na skrzyżowaniu Legnickiej i Milenijnej chyba że czekasz na inne propozycje ale widzę, że niby wszyscy chcą a zero chętnych, nic trudno pozdr

Gość m_dudzisz
Napisano

Ja jestem chętny do jazdy jutro obojętnie ile i gdzie. Dziś też mogę pojeździć ale po 14.00 jak ktoś jest chętny niech da znać najlepiej przed 14.00

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hejka

Jeśli ktoś lubi się porządnie ubłocić to polecam Ślężę. Dziś z evo07 i jeszcze jednym kolegą, który dopiero zaczyna śmigać, wybraliśmy się w te rejony. Warunki podobne do opisywanych przez Inhibitora 3 tygodnie temu, a może i lepsze. Na drogach płyną strumyczki wody, wszedzie pełno błota, ślisko i pełno kamyków. Tak więc zabawa przednia, zwłaszcza na zjeździe. Po drodze z góry na dół zwieźliśmy na sobie chyba po 2 kg błota. Piękna sprawa.

Nie polecam wybierać się w takie warunki na łysych larsenach, nie wiem jak Puchatek może śmigać na larsenowych slickach :)

Poniżej pare fotek z wyprawy, niestety tylko telefony mieliśmy:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0ca50b8df0.html - podjazd, najlepsze dopiero przed nami

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...da769de65f.html - kolega na górze, zmęczony, ale zadowolony

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...5d37603e8a.html - ja i evo07, posiłek regeneracyjny

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...333e96e42f.html - a to już efekt po zjeździe

Pozdrower

Napisano

To prawda, tłumów nie było. Był za to jakiś młody samobójec, może z 10 lat miał, który widząc że jadę z góry, wybiegł mi na droge i autentycznie chciał, żebym go przejechał. Nawet nawoływania mamusi nie pomogły. Jakbym miał dalej Vki w rowerze to bym go pewne rozjechał.

A tak to całkiem luźno na szlakach, ale żeby pojezdzić naprawde bez stresu to trzeba tam być chyba w poniedziałek o 6 rano ...

Pozdro

Napisano

Witam wszystkich w moim pierwszym poście i jednocześnie zapraszam chętnych:

GÓRY STOŁOWE LUB MASYW ŚNIEŻNIKA

w jedno z powyższych dwóch miejsc, czyli w Stołowe z noclegiem u podnóża Szczelińca lub w Bialskie po Masywie Śnieżnika z noclegiem w schronisku pod Śnieżnikiem wybieram się w sobotę i niedzielę 7,8 czerwca lub w piątek, sobotę i niedzielę 13,14,15 czerwca... W ciągu około 10ciu dni ustaliłby się termin jeden bądź drugi i miejsce wypadu (w zależności od wolnego bądź nie piątku, 13.VI. Czy są chętni? Wypad z Wrocławia lub ewentualnie zbiórki w Kudowie Zdroju czy Międzylesiu... Dodam, że okolice znam świetnie i mogę służyć za przewodnika :)

Trasy znam doskonale, zapewniam przewodnictwo na szlaku i w miejscu odpoczynku :)

W obu wypadkach w planach grill lub ognisko, no i browarki :)

Pozdrawiam,

Bergen

Napisano

witam, brzmi interesująco zwłaszcza GÓRY STOŁOWE mi się bardzo podoba, Śnieżnik jush zdobyty:) aczkolwiek objechać cały masyw...tysh można, jakie szacunkowe koszty noclegów?

Napisano

Koszty w granicach 30 zł... Warunki raczej "spartańskie", bo schroniskowe lub ewentualnie coś około 10 zł drożej, ale to bym musiał jeszcze pozałatwiać :) Ja bym się skłaniał ku Stołowym, a to dzięki klimatowi schroniska w Pasterce i obsłudze tam :) No i widokowi z krzesełek w ogródku na Szczeliniec :) Ehhhh :)

Napisano
Witam wszystkich w moim pierwszym poście i jednocześnie zapraszam chętnych:

GÓRY STOŁOWE LUB MASYW ŚNIEŻNIKA

w jedno z powyższych dwóch miejsc, czyli w Stołowe z noclegiem u podnóża Szczelińca lub w Bialskie po Masywie Śnieżnika z noclegiem w schronisku pod Śnieżnikiem wybieram się w sobotę i niedzielę 7,8 czerwca lub w piątek, sobotę i niedzielę 13,14,15 czerwca... W ciągu około 10ciu dni ustaliłby się termin jeden bądź drugi i miejsce wypadu (w zależności od wolnego bądź nie piątku, 13.VI. Czy są chętni? Wypad z Wrocławia lub ewentualnie zbiórki w Kudowie Zdroju czy Międzylesiu... Dodam, że okolice znam świetnie i mogę służyć za przewodnika ;)

Trasy znam doskonale, zapewniam przewodnictwo na szlaku i w miejscu odpoczynku :P

W obu wypadkach w planach grill lub ognisko, no i browarki :)

Pozdrawiam,

Bergen

..wstepnie sie pisze..a jak z dojazdem???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...