Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja nie wiem czy na to się wybierać. Znając siebie pójdę spać późno w piątek i w sobotę ciężko będzie mi się zerwać rano. I muszę w końcu zebrać się i umyć rower bo cały jest zabłocony od tygodnia po zawodach :rolleyes:

Napisano

Gal widzę że 'kolega' też z ND, mnie poznacie po mało profesjonalnym stroju - żaden - i niezbyt czystym sprzęcie bo z braku czasu w piątek będzie ciut zasfiony ale może rafki przetrę :)

Napisano
To może by się tak ustawić gdzieś przed tym wszystkim ?

to gdzie się ustawiamy?? ja pewnie i tak gdzieś się będę kręcił w pobliżu B)

Napisano

Kilka postow wczesniej proponowalem spotkac sie jakies 15min. przed rozpoczeciem np. pod pomnikiem Fredry.

Napisano

biorąc pod uwagę że to sobota, dzień wolny, może być tłoczno, po za tym sama impreza przyciągnie troszkę ludzi (oby) więc będzie ciasnawo B)

Napisano

Witam wszystkich. Melduje się kolejny świeżak B) Jako, że sobota ma być słoneczna (oby) będę leciał prawdopodobnie około 12 spod Hali Ludowej. Może się ktoś przyłączy?

Napisano
Witam wszystkich. Melduje się kolejny świeżak B) Jako, że sobota ma być słoneczna (oby) będę leciał prawdopodobnie około 12 spod Hali Ludowej. Może się ktoś przyłączy?

to poleci nas dwóch chyba ze ktoś dołączy

Napisano

Pod Halę Ludową mam 5 minut drogi jadąc bardzo turystycznie :D Więc można się pod halą ludową spotkać a jeszcze lepiej pod Iglicą. Skoro się to wszystko zaczyna o 12:30 to tak 12:15 na spokojnie można się zgadać bo do rynku przelecieć to max. 10 minut :rolleyes:

Napisano

to gdzie się w końcu ustawiamy?

Ja proponuje żeby na samym rynku to pod Pręgierzem się spotkać, ja o 12.30 już tam będę ;)

jakoś się chyba rozpoznamy ;D ja nalepki xc-zone juz mam ;D

Pozdro ;)

Napisano

ja z thrawnikiem i ew Orzech'em89 przylecimy spod pergoli mnie poznacie po gównianym stroju i unibike'u a jako skrzydłowego będę miał qmpla (thrawn) w czerwieni na meridce;)

Napisano
Evo07: To o której pod Iglicą się widzimy ?

Jestem zmuszony jechać szoówką bo dzisiaj łożyska mi poszły w MTB ;)

my z thrawnikiem będziemy w okolicy pergoli bliżej ogrodu japońskiego i będziemy dętki łatać;) a na miasto wyruszamy o 10 spokojne ok 12:00 możesz nas tam szukać

Napisano

Hejka wszystkim.

Jak kolega będzie na szosówce to go nie dogonimy w trasie na rynek ;) Do zobaczenia pod pręgierzem i na paradzie. Mam nadzieję, że jakieś ładne panie też będą. A ram spawać raczej nie będziemy ;)

Napisano

Można zawsze wolniej jechać, żaden problem. Nie muszę lecieć na maksymalnym tętnie ;) Dobra, to ja z Prix'em widzę się 12:30 pod pręgierzem. Będę na czerwono cały i biały kask.

Napisano

Orzech89 bądź o 12 na pergoli od strony ogródka japońskiego ;) jakoś Cię wyczaimy albo prędzej Ty nas-dwóch leserów, spawać nie będziemy bo uprawnień nie posiadamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...