Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pewnie chodzi o edycje:D

No właśnie ja 3 razy próbowałem dodać PS a nie mogę, nic się nie pojawia... :/ pewnie Wy widzicie jakieś bzdury a ja nic nie widzę... :(

Ps. nie mniej jednak, pomimo problemów z pisaniem zapraszam zapewne w niedzielę 27. w Rudawy :):D

Napisano

a na kiedy planowany jest wypad na Pradziada?

bo jakby mi termin pasował to chętnie się wybiorę :icon_lol:

O ile wiem, to na Pradziada w najbliższym czasie nie jest planowany wypad, a jedynie o Pradziadzie wspomniano odnośnie hamulców ;)

Napisano

a na kiedy planowany jest wypad na Pradziada?

3 zlot FR.org będzie odbywał się w okolicy Jeseników, więc jakaś grupa zapewne zaatakuje Pradziada.

btw Jest ktoś chętny na jutro, wzgórza trzebnickie (szosowo)?

Napisano

Raczej za daleko, tzn. bliżej do Opola, niż Wrocławia... Jakby w województwie dolnośląskim nie było odpowiednich lasów, choćby za Jelczem, oraz na wschód od Oławy.

Napisano

mam małe pytanko Ma ktoś może 2 ogniwka łańcucha XTR CN-7701 chętnie przygarnę i odwdzięczę się jakimś browarem !

Napisano

Myślicie, że jesteście twardzielami?

Syte!

mam małe pytanko Ma ktoś może 2 ogniwka łańcucha XTR CN-7701 chętnie przygarnę i odwdzięczę się jakimś browarem !

Ja mam ;) popsulem to oddam ;) a tka na powaznie to jak dorzucisz spinke to masz -1 ogniwo co nie znaczy nic dla tak dlugiego lancucha :) bedziesz mial lepiej napiety wozek.. ale jesli chcesz to nie ma sprawy - zapraszam na miejsce zbiorki jutrzejszego wyjazdu do Rudaw albo po weekendzie na przekazanie :)

Napisano

Krótko i na temat:

Pętla oleśnicka, dystans ok 100

Najpierw Wzgórza Trzebnickie i kilka podjazdów, dalej płasko, trochę lasem.

Start: jutro 11, skrzyżowanie Krzywoustego i Gorlickiej

Napisano

Ktoś chętny na sobotę, dworzec główny, pocionk 7:50 w górki i jednodniowy rozjazd? ze mną i Kolegą Kopaczusem?

:)

Napisano

No nie wiem... ja nie startuję, więc nie mam parcia na pojawianie się tam, jako kibic również niezbyt byłbym zaaferowany... Wole pojeździć w wolny dzień dla przyjemności :) Bez zabawy na czas czy też tylko patrzenia jak inni jeżdżą... ;)

Napisano

Jeśli nie będę wadził, to w niedzielę również się chętnie się wybiorę. Tylko rower muszę poskręcać do końca...

Napisano

Jeśli nie będę wadził, to w niedzielę również się chętnie się wybiorę. Tylko rower muszę poskręcać do końca...

ja generalnie wolałbym sobotę i wcześniej niż 11 - szkoda dnia!!!

Napisano

ja nie moge w sobote w ogóle, mam szkolenie :(

w niedziele mogę i od 8mej-9tej, ale nie chce tez ustawiać wszystkich pod siebie bo to głupio...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...