Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mówcie gdzie i kiedy !

i jakie tępo mniej więcej.

TEMPO

ja bym zapodał godz 12 pod milenijką -od strony osobowic. Tempo hm zależy jaki teren i jak Waszmości moce przerobowe. Ostatnio tempo miało być 15 ale okazało się ciut za szybkie:) Myślę że tempo wyjdzie w trakcie jazdy :icon_wink: Może być 10 a może być 30+ Jakoś się dostosujemy do tych wolniejszych/dopiero zaczynających sezon :-)

Napisano

spx tak btw sobotnie wypady są bardziej nastawione na turystykę zaawansowaną jeśli tak można to nazwać a w niedzielę robię sobie rozjazdówkę co by się nogi nie zastały.

Bardzo miło mi to czytać :icon_mrgreen:

Dochodziłem trochę do siebie po ostatniej sobotniej jeździe, ponieważ trochę mnie dystansem przerosła (myślałem do 50 km, a wyszło 70 km) i pod względem czasu spędzonego na mrozie (6h). Testy sprzętu wyszły pomyślnie, wszystko wciąż działa. Rzeczywiście trochę głupio wyszło z końcówką... szkoda, że nie przejechaliśmy trasy do końca, bo Wiśniowa Góra i okolice są historycznie ciekawe. Pod koniec chaozz trochę przycisnął na wylajtowanym singlu i gdzieś po drodze odpadłem :P

zdjęcia:

Owieczki

dsc00001xz.jpg

Las Miękinia

dsc00002.jpg

dsc00003rd.jpg

Napisano

Ja jutro pyce w ASG wiec robie wymiekadlo..

ale kolejny weekend wydaje sie upojnie wolny i mozna go spedzic w siodle :D

szerokosci jutro! :P

ps. za tydzien najprawdopodobniej zapodam juz z BOMBO-JETem :D

Napisano

Szoppers a nie pykacie przypadkiem w Lasku Osobowickim? Bo dziś znaleźliśmy z chłopakami tarczę do strzelania zawieszoną i trochę strach było jeździć żeby ktoś w tyłek nie postrzelił :icon_mrgreen: .

Póki co pogoda obiecująca, -0,1 stopnia. Więc mam nadzieję do zobaczenia za kilka godzin pod Milenijką.

Napisano

Szoppers a nie pykacie przypadkiem w Lasku Osobowickim? Bo dziś znaleźliśmy z chłopakami tarczę do strzelania zawieszoną i trochę strach było jeździć żeby ktoś w tyłek nie postrzelił :icon_mrgreen: .

Póki co pogoda obiecująca, -0,1 stopnia. Więc mam nadzieję do zobaczenia za kilka godzin pod Milenijką.

Dzisiaj Szczodre :P jesli zawieszona tarcza to na bank jakas niedielna rodzinna imprezka z jedna bronia ;) spoxik

Napisano

Dochodziłem trochę do siebie po ostatniej sobotniej jeździe,

cały tydzień dochodziłeś do siebie?? :icon_mrgreen: Dziś turystyka, zwykła bez komplikacji :whistling: Kosma'ty a Ty dalej na portki czekasz?? Wpadaj :thumbsup:

Napisano

przydałoby się nowe mapy wypróbować na gpsie, ponoć jedyne dobre turystyczne - KaMap... ale nie wiem czy zdążę do Was, muszę jakoś dzień z żoną poustawiać bo mamy obowiązki... Postaram się być pod Mille, ale nie obiecuję ;)

Napisano

Kolega Monovan może czuć się oszukany - pisałem że nie będzie komplikacji a jednak były: krzaki, zwalone drzewa, ciut enduro. Thx Panicze za wspólne śmiganie - Jaro next time zaciśnij obie klamy, może jeszcze mięśnie pośladków spalisz :icon_mrgreen: Bartol - qpuj butle z nitro - będzie lepiej. Do 2kwietnia macie Panicze trochę czasu to może na Smrk'u poszalejemy :whistling:

eh pięknie się w lesie robi :) zielenieje, błoto w końcu jest normalne a nie zamarznięte :thumbsup:

Napisano

Bez butli z nitro się nie obejdzie, póki nie będzie ze 20 stopni :icon_wink: .

A Smrk bardzo fajna opcja, ale czasu nie tak wiele jak sie startuje z poziomu kondycji -1. Mocy nie ma ani tyci.

Napisano

Dzieki za wspólne smiganko :) Sorka za problemy natury technicznej na trasie powrotnej. Siodło już ustawione. Mocy nie było bo jak sie jedzie na zablokowanym tylnym hamulcu to cudów nie ma :P ( a ja się zastanawiałem co jest qwa grane). Zacisku nie ustawiłem... nie chciało mi sie i wiało okrutnie. Cisnąłem na jame na trącej tarczy. Uda napuchły tak, że teraz zastanawiam się, czy się wcisnę jutro w spodnie ;)

Thx Panicze za wspólne śmiganie - Jaro next time zaciśnij obie klamy, może jeszcze mięśnie pośladków spalisz :icon_mrgreen:

Dupka* też dostała swoje ;)

* Wpisując d u p a poprawia na - nic nie wyszło... wtf? O_o

Napisano

Kosma'ty a Ty dalej na portki czekasz?? Wpadaj :thumbsup:

w tygodniu latam ,bo w weekendy panne trzymam za reke i nie mam sily na pedalowanie :)

Napisano

A ja ponawiam propozycję, tym razem na sobotę lub niedzielę 12 lub 13 marca, zapowiadana pogoda słoneczna 9-13 stopni...

Wyjazd w Rudawy Janowickie, pociągiem z Wrocławia Głównego do Marciszowa lub Janowic Wielkich...

Odjazd z Wrocławia: 07:50, wysiadka około 10:40 (zależnie z której strony gór i w jakim miasteczku się wysiada).

Powroty do Wrocławia - odjazd około 16:30 lub 17:40, we Wrocławiu +- 19:30 lub 20:30 jest się z powrotem.

Pogoda na sobote dla okolic:

Pogoda Jelenia Góra

I mnóstwo pięknych tras łagodnie-górksich.

Trasy

Mapy, przewodniki i gps oraz orientację z pamięci posiadam...

Pozdro i wstępnie sam zdecydowany czekam na Wasze zdanie w tej sprawie :)

Ps. Można to potraktować jako rozgrzewkę przed Smrkiem :) i odmóżdżenie na jeden dzień od wielkiego miasta hehe :]

Napisano

w tygodniu latam ,bo w weekendy panne trzymam za reke i nie mam sily na pedalowanie :)

ja w ten łikend odpadam bo też będę swoją Pannę trzymał nie koniecznie za rękę :icon_mrgreen: Miłego pedałowanka :icon_wink:

Napisano

ja w ten łikend odpadam bo też będę swoją Pannę trzymał nie koniecznie za rękę :icon_mrgreen: Miłego pedałowanka :icon_wink:

Szkoda, ale ja też bym wybrał trzymanie Panny ;) Pozdro :]

Napisano

Mam co najmniej jednego chetnego poza mna na sobote :) dajcie znac gdzie, dokad i na ktoora :)

Super :) a reflektujecie na wyjazd o którym pisałem? pogoda ma być bajeczna... 7:50 w sobote wyjazd z głownego pkp :) w Rudawy Janowickie :]

Napisano

Super :) a reflektujecie na wyjazd o którym pisałem?

Wątpię, aby ktoś się zdecydował. Proponowałem kiedyś wyjazd w góry bardzkie, a w zeszłym sezonie w kotlinę kłodzką i odzew był znikomy (poza Pawłem).

A kręci ktoś w tygodniu ? Jutro, piątek- do południa ?

Jak najbardziej kręci. W piątek mam wolne, więc czekam na propozycje.

Sobota też mi oczywiście pasuje.

Napisano

Ja wczoraj i dzisiaj zrobiłem razem 86 km asfaltem, a że dopiero się rozkręcam (kondycja marna) to chciałem jutro w jakieś ciekawe miejsce skoczyć, niekoniecznie w szaleńczym tempie bo zakwasy mam itd., ale nie znam żadnych ciekawych miejsc :wallbash: stąd pytam czy ktoś kręci i czy można by było się doczepić :thumbsup:

Napisano

Wątpię, aby ktoś się zdecydował. Proponowałem kiedyś wyjazd w góry bardzkie, a w zeszłym sezonie w kotlinę kłodzką i odzew był znikomy (poza Pawłem).

szkoda, bo warto się ruszyć poza Wrocław, mając tak piękne okolice, na 2 godziny drogi od miasta... i szczególnie w taką pogodę... ja troche mam opory by jechać samemu, ale pewnie tak się skończy :(

Ja w sobote wyjeżdżam, tyle wiem ;) i zapraszam ze mną :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...