evo07 Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 mówcie gdzie i kiedy ! i jakie tępo mniej więcej. TEMPOja bym zapodał godz 12 pod milenijką -od strony osobowic. Tempo hm zależy jaki teren i jak Waszmości moce przerobowe. Ostatnio tempo miało być 15 ale okazało się ciut za szybkie:) Myślę że tempo wyjdzie w trakcie jazdy Może być 10 a może być 30+ Jakoś się dostosujemy do tych wolniejszych/dopiero zaczynających sezon :-)
tajemniczyjogurt Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 spx tak btw sobotnie wypady są bardziej nastawione na turystykę zaawansowaną jeśli tak można to nazwać a w niedzielę robię sobie rozjazdówkę co by się nogi nie zastały. Bardzo miło mi to czytać Dochodziłem trochę do siebie po ostatniej sobotniej jeździe, ponieważ trochę mnie dystansem przerosła (myślałem do 50 km, a wyszło 70 km) i pod względem czasu spędzonego na mrozie (6h). Testy sprzętu wyszły pomyślnie, wszystko wciąż działa. Rzeczywiście trochę głupio wyszło z końcówką... szkoda, że nie przejechaliśmy trasy do końca, bo Wiśniowa Góra i okolice są historycznie ciekawe. Pod koniec chaozz trochę przycisnął na wylajtowanym singlu i gdzieś po drodze odpadłem zdjęcia: Owieczki Las Miękinia
Szoppers Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Ja jutro pyce w ASG wiec robie wymiekadlo.. ale kolejny weekend wydaje sie upojnie wolny i mozna go spedzic w siodle szerokosci jutro! ps. za tydzien najprawdopodobniej zapodam juz z BOMBO-JETem
thrawn Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Szoppers a nie pykacie przypadkiem w Lasku Osobowickim? Bo dziś znaleźliśmy z chłopakami tarczę do strzelania zawieszoną i trochę strach było jeździć żeby ktoś w tyłek nie postrzelił . Póki co pogoda obiecująca, -0,1 stopnia. Więc mam nadzieję do zobaczenia za kilka godzin pod Milenijką.
Szoppers Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Szoppers a nie pykacie przypadkiem w Lasku Osobowickim? Bo dziś znaleźliśmy z chłopakami tarczę do strzelania zawieszoną i trochę strach było jeździć żeby ktoś w tyłek nie postrzelił . Póki co pogoda obiecująca, -0,1 stopnia. Więc mam nadzieję do zobaczenia za kilka godzin pod Milenijką. Dzisiaj Szczodre jesli zawieszona tarcza to na bank jakas niedielna rodzinna imprezka z jedna bronia spoxik
evo07 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Dochodziłem trochę do siebie po ostatniej sobotniej jeździe, cały tydzień dochodziłeś do siebie?? Dziś turystyka, zwykła bez komplikacji Kosma'ty a Ty dalej na portki czekasz?? Wpadaj
pilon Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 przydałoby się nowe mapy wypróbować na gpsie, ponoć jedyne dobre turystyczne - KaMap... ale nie wiem czy zdążę do Was, muszę jakoś dzień z żoną poustawiać bo mamy obowiązki... Postaram się być pod Mille, ale nie obiecuję
tajemniczyjogurt Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 cały tydzień dochodziłeś do siebie?? Całe popołudnie, następnego dnia już byłem na rowerze . Dzisiaj byłem na Ślęży (pieszo) i śniegu już nie ma
evo07 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Kolega Monovan może czuć się oszukany - pisałem że nie będzie komplikacji a jednak były: krzaki, zwalone drzewa, ciut enduro. Thx Panicze za wspólne śmiganie - Jaro next time zaciśnij obie klamy, może jeszcze mięśnie pośladków spalisz Bartol - qpuj butle z nitro - będzie lepiej. Do 2kwietnia macie Panicze trochę czasu to może na Smrk'u poszalejemy eh pięknie się w lesie robi zielenieje, błoto w końcu jest normalne a nie zamarznięte
thrawn Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Bez butli z nitro się nie obejdzie, póki nie będzie ze 20 stopni . A Smrk bardzo fajna opcja, ale czasu nie tak wiele jak sie startuje z poziomu kondycji -1. Mocy nie ma ani tyci.
Szparek82 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Dzieki za wspólne smiganko Sorka za problemy natury technicznej na trasie powrotnej. Siodło już ustawione. Mocy nie było bo jak sie jedzie na zablokowanym tylnym hamulcu to cudów nie ma ( a ja się zastanawiałem co jest qwa grane). Zacisku nie ustawiłem... nie chciało mi sie i wiało okrutnie. Cisnąłem na jame na trącej tarczy. Uda napuchły tak, że teraz zastanawiam się, czy się wcisnę jutro w spodnie Thx Panicze za wspólne śmiganie - Jaro next time zaciśnij obie klamy, może jeszcze mięśnie pośladków spalisz Dupka* też dostała swoje * Wpisując d u p a poprawia na - nic nie wyszło... wtf? O_o
MonoVan Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 dokładnie ! było fajnie taka niedzielna spacerowa lekka i spokojna wycieczka, Dzięki !
Kosma Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Kosma'ty a Ty dalej na portki czekasz?? Wpadaj w tygodniu latam ,bo w weekendy panne trzymam za reke i nie mam sily na pedalowanie
pilon Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 A ja ponawiam propozycję, tym razem na sobotę lub niedzielę 12 lub 13 marca, zapowiadana pogoda słoneczna 9-13 stopni... Wyjazd w Rudawy Janowickie, pociągiem z Wrocławia Głównego do Marciszowa lub Janowic Wielkich... Odjazd z Wrocławia: 07:50, wysiadka około 10:40 (zależnie z której strony gór i w jakim miasteczku się wysiada). Powroty do Wrocławia - odjazd około 16:30 lub 17:40, we Wrocławiu +- 19:30 lub 20:30 jest się z powrotem. Pogoda na sobote dla okolic: Pogoda Jelenia Góra I mnóstwo pięknych tras łagodnie-górksich. Trasy Mapy, przewodniki i gps oraz orientację z pamięci posiadam... Pozdro i wstępnie sam zdecydowany czekam na Wasze zdanie w tej sprawie Ps. Można to potraktować jako rozgrzewkę przed Smrkiem i odmóżdżenie na jeden dzień od wielkiego miasta hehe :]
evo07 Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 w tygodniu latam ,bo w weekendy panne trzymam za reke i nie mam sily na pedalowanie ja w ten łikend odpadam bo też będę swoją Pannę trzymał nie koniecznie za rękę Miłego pedałowanka
pilon Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 ja w ten łikend odpadam bo też będę swoją Pannę trzymał nie koniecznie za rękę Miłego pedałowanka Szkoda, ale ja też bym wybrał trzymanie Panny Pozdro :]
Szoppers Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Mam co najmniej jednego chetnego poza mna na sobote dajcie znac gdzie, dokad i na ktoora
pilon Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Mam co najmniej jednego chetnego poza mna na sobote dajcie znac gdzie, dokad i na ktoora Super a reflektujecie na wyjazd o którym pisałem? pogoda ma być bajeczna... 7:50 w sobote wyjazd z głownego pkp w Rudawy Janowickie :]
kuLungeLe Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 A kręci ktoś w tygodniu ? Jutro, piątek- do południa ?
argusiol Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Super a reflektujecie na wyjazd o którym pisałem? Wątpię, aby ktoś się zdecydował. Proponowałem kiedyś wyjazd w góry bardzkie, a w zeszłym sezonie w kotlinę kłodzką i odzew był znikomy (poza Pawłem). A kręci ktoś w tygodniu ? Jutro, piątek- do południa ? Jak najbardziej kręci. W piątek mam wolne, więc czekam na propozycje. Sobota też mi oczywiście pasuje.
kuLungeLe Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Ja wczoraj i dzisiaj zrobiłem razem 86 km asfaltem, a że dopiero się rozkręcam (kondycja marna) to chciałem jutro w jakieś ciekawe miejsce skoczyć, niekoniecznie w szaleńczym tempie bo zakwasy mam itd., ale nie znam żadnych ciekawych miejsc stąd pytam czy ktoś kręci i czy można by było się doczepić
pilon Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Wątpię, aby ktoś się zdecydował. Proponowałem kiedyś wyjazd w góry bardzkie, a w zeszłym sezonie w kotlinę kłodzką i odzew był znikomy (poza Pawłem). szkoda, bo warto się ruszyć poza Wrocław, mając tak piękne okolice, na 2 godziny drogi od miasta... i szczególnie w taką pogodę... ja troche mam opory by jechać samemu, ale pewnie tak się skończy Ja w sobote wyjeżdżam, tyle wiem i zapraszam ze mną
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.