karbeti Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Witam. Od dwóch dni mam problem z zalogowaniem się na forum. Wiświetla mi się: Internal Server Error Mogę się zalogować dopierro po kilku próbach. Wcześniej tego nie było. Czy taki problem występuje tylko u mnie?
karbeti Napisano 14 Października 2011 Autor Napisano 14 Października 2011 I co, nikt nie pomoże? Nie mogę otworzyć strony forum, udaje mi się raz na kilkanaście prób. Inne strony b/u O co chodzi?
dziobolek Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 Nie tylko Ty masz ten problem - http://www.forumrowerowe.org/topic/101110-problem-z-serwerem/ - kazano czekać, więc czekamy cierpliwie Pozdrówka!
Mod Team mrmorty Napisano 17 Października 2011 Mod Team Napisano 17 Października 2011 Nie mogę napisać nic ponad to, że trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi też to przeszkadza, zwłaszcza gdy wywala mnie podczas finezyjnego opisywania za co daję ostrzeżenie ale kierownik już działa.
Root Admin Mieciu Napisano 18 Października 2011 Root Admin Napisano 18 Października 2011 Walczymy od czwartku
karbeti Napisano 18 Października 2011 Autor Napisano 18 Października 2011 Walczymy od czwartku Dobrze że walka odnosi skutek. U mnie działa bez zastrzeżeń.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.