Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale jaki alkohol :icon_question::icon_exclaim: Na zlotach tylko i wyłącznie pije się mleko,kefirki lub izotoniki :stupid:

Na ten wzór C2H5OH mówmy..... mleko :icon_cool:

Napisano

Pij mleko - zapewnione miejsce na podium w rankingu gleb IV Zjazdu fr.org :laugh:

To może się dowiemy gdzie będziemy jeździć?

Sam się zabrałem i na chwilę obecną Z GŁOSÓW POTWIERDZONYCH POSTAMI wynika że mamy 31 głosów na Beskid Żywiecki/Zawoje, 28 na Izery i po 1 na Bieszczady i Masyw Śnieżnika.

Napisano
bo do "mojej" ekipy potrzebuje ludzi, którzy za kolnierz nie wylewaja
Tylko nie pij na widoku ...
Raczej jak zobaczą zgraną, rozbawioną grupę bikerów to poproszą... ale o flaszkę

Co to ma być? Same chlory jadą na zlot?? Przeca to inicjatywa sportowa, a nie konkurs rodem z ławeczki pod sklepem :036:

Ja tam alkoholu spożywać nie będę... :icon_mrgreen:(zwłaszcza popijając zabarwioną kranówą)

Napisano

Ja tam alkoholu spożywać nie będę... :icon_mrgreen:(zwłaszcza popijając zabarwioną kranówą)

Czyli tez masz uraz do czerwonych "napojow" po Durbaszce? :D hihihi kieliszki z szyjki po mineralce i rozrobiony powerade :) no i litr wyborowej :D ech mlodosc :P

Napisano

a dałoby sie zrobić ankietę kto jakim typem roweru przyjedzie ? Bo nas było by 5 na crossach a jak tylko my to na tych rowerach nie będzie łatwo nadążyć za FS I HT :D

Napisano

Regulamin, punkt 2i - Franio :-)

i koniecznie z opcja zaznaczenia koloru ;)

Panie pod goore, jesli masz "lyde" to i carbonowego Epica objedziesz ukraina... w dol faktycznie cross moze byc nieco wolniejszy.. ale toz to zlot a nie wyscig :D

• Mod Team
Napisano

Może i wyścig to nie będzie, ale jak przed podjazdem ktoś rzuci hasło "Ostatni na górze stawia wszystkim pianę!", to tempo na pewno wzrośnie. :P

• Mod Team
Napisano

Ostatni na górze stawia wszystkim pianę!

0_o

Nie wiem jak reszta, ale ja przecież złożyłem specjalnie rower pod zlot :D

@bigos97: Trochę techniki i na crossie przejedziesz to, czego niektórzy (być może i ja :P) na FS nie przejadą (-:

Napisano

Na crossach i nawet na szosówkach można. Pytanie tylko z kim i jaką trasę będziecie w stanie na tym zrobić.

Nie wiem jak reszta, ale ja przecież złożyłem specjalnie rower pod zlot :D

Widzę co chwilę jakieś zdjęcia Twoich komponentów na wadze i drżę normalnie. W tym roku miałeś taką skromną maszynę, a w 2012 będzie mi wstyd koło Ciebie jechać ;)

Napisano

i koniecznie z opcja zaznaczenia koloru ;)

Ja na zielonym HT z 80mm skoku :laugh:

A co w końcu wygrało? Będą wyniki? Bo coś tam się przewijało, że głosy miały być liczone z postami i dodatkowo jakaś weryfikacja użytkowników - martwych dusz będzie.

Napisano

w tym roku najdłuższy dystans miałem 120 pętle po powiatach :D vmax na porstej 65 to myślę ze z góry na dół bym poszedł :D

Napisano

jak usłyszałem od znajomych kolarzy:

"z góry to i cegła poleci..."

Wspinanie się przez parę km na szczyt uczy pokory i szybko weryfikuje umiejętności...

Napisano

Tylko weź pod uwagę, że w góry potrzeba nie tylko siły, ale także techniki, co z tego, że pojedziesz w dół kilkadziesiąt na godzinę, jak rozbijesz się na drzewie.Ogólnie rzecz biorą 120km po asfalcie to moim zdaniem o wiele za mało, aby zmierzyć się z górskimi podjazdami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...