[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.
Started By Sokol91, sty 02 2010 20:45
1711 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 maj 2012 - 18:32
co to jakaś nocna wyrypa się szykuje?
nie lepiej za dnia?
Rowery
Napisano 04 maj 2012 - 07:37
byłoby miło wybrać się na na rower w ciągu dnia, niestety w moim przypadku ostatnimi czasy jest to trudne do zrealizowania..
Napisano 04 maj 2012 - 12:08
rozumiem. niestety ja dzisiaj się nie wybiorę na ta wieczorną przejażdżkę, bo jadę w góry.
Gdyby ktoś był chętny to jutro planuję zrobić Szyndzielnię oraz Klimczok i Błatnią, jeżeli kolano pozwoli. Wyjeżdżam już dzisiaj wieczorem, więc ewentualni chętni musieliby dojechać sami i spotkalibyśmy się w Bielsku. Tempo i długość trasy zależne od kolana
Gdyby ktoś był chętny to jutro planuję zrobić Szyndzielnię oraz Klimczok i Błatnią, jeżeli kolano pozwoli. Wyjeżdżam już dzisiaj wieczorem, więc ewentualni chętni musieliby dojechać sami i spotkalibyśmy się w Bielsku. Tempo i długość trasy zależne od kolana
Rowery
Napisano 05 maj 2012 - 15:31
gozdi89 zakręciłeś wczoraj pod żyletę? ;>
Napisano 07 maj 2012 - 20:41
hmmm.. wątpie, ale co tam! Ma ktoś ochotę pozwiedzać miasto nocą? ;>
Napisano 23 maj 2012 - 20:13
Co taka cisza w sosnowieckim temacie? Jakiś kryzys? 
W sobotę planuję wypad w góry, tempo lajtowe, trasa do ustalenia, ale na pewno Beskidy. Ktoś chętny?
W sobotę planuję wypad w góry, tempo lajtowe, trasa do ustalenia, ale na pewno Beskidy. Ktoś chętny?
Napisano wczoraj, 21:02
krzychu22, nie marudź, Ty ze swoim bicyklem nie masz prawa odmawiać wyjazdu w góry 
Ja zostałem już zwerbowany drogą pozaforumową. Prognozy na razie wskazują, że pogoda będzie bardzo dobra - lekkie ochłodzenie, ale bez deszczu i wiatru. Jak to się sprawdzi, to już tylko pozostaje trasę jakąś obmyślić i jechać.
Ja zostałem już zwerbowany drogą pozaforumową. Prognozy na razie wskazują, że pogoda będzie bardzo dobra - lekkie ochłodzenie, ale bez deszczu i wiatru. Jak to się sprawdzi, to już tylko pozostaje trasę jakąś obmyślić i jechać.
Napisano dziś, 10:28
właśnie miałem pisać co się stało, że taka cisza w sosnowieckim wątku :/
A jest ktos zainteresowany jakąś jazdą po okolicznych terench, w granicach 50 km? Np. Sosnowiec-Jaworzno-Bukowno itp. może baza nurkowa w Jaworznie.
A jest ktos zainteresowany jakąś jazdą po okolicznych terench, w granicach 50 km? Np. Sosnowiec-Jaworzno-Bukowno itp. może baza nurkowa w Jaworznie.