[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe
Napisano 02 luty 2005 - 21:08
http://www.allegro.p...p?item=40064160
Oszczednosc jest spora, bo w stosunku do ceny sugerowanej zaplacilem ok. 30% taniej.
PS. Te pedaly sa sprowadzone z USA. Facet deklaruje mozliowsc sprowadzenia niemalze wszystkiego nie tylko do bike'a ze Stanow.
Rowery
Napisano 06 luty 2005 - 17:44
(sorka za błędy ort..:)))
Napisano 07 luty 2005 - 20:22
Napisano 14 luty 2005 - 14:47
nowe przygody ze sklepami rowerowymi: CYKLOTUR - kupiłem kilka rzeczy przysłali szybko, okazało sie że jedna jest uszkodzona, zadzwoniłem powioedziałem ze chce zareklamować powiedzieli żeby odesłać wymienią "od ręki" i co??..czekałem 2 tygodnie i nic, dzwonie a kolo mówi że aktualnie niama i bedzie w marcu...###### mać! jak bym nie zadzwonił to bym czekał nieświadom w nieskończoność, a według naszego posranego prawa, ma na reklamacje czas 14 dni. jedyna co maja w tym sklepie teraz to negocjonowane ceny, jak znajdziesz coś taniej na necie, to obniża cene.
BIKEONLINE, narazie najwiecej u nich kuliłem, ostatnim zakupemm była lampka tylna cateya, przysłali szybko, ale ###### przednia, odesłałem przysłali tylna ale inny model, po trzech dniach sie zepsuła...i reklamacja, czekam na rozaptrzenie...###### i nic mi nie mruga z tyłu..
Napisano 14 luty 2005 - 16:15
Rowery
#46 Gość_Anonymous_*
Napisano 14 luty 2005 - 18:00
fatmark napisał:
a jaka Twoim zdaniem firma produkuje lepsze lampki ?? niż cateye ???
jeżdżę noca i lampa z tyłu mi się przydaje, ale uznam to za pytanie retoryczne.....
Napisano 14 luty 2005 - 19:03
#48 Gość_kifor_*
Napisano 14 luty 2005 - 19:30
- OTB - kupowałem obręcz i parę innych drobiazgów, przesyłka przyszła szybko tyle że przysłali nie tę obręcz :shock: więc wysłałem do nich meila (bo było już trochę późno) a tu za chwilę telefon od nich że nastąpiła pomyłka przy pakowaniu i żebym odesłał im tę obręcz co dostałem a oni następnego dnia wyślą tą co trzeba i zwrócą koszt wysyłki, więc tak zrobiłem i za dwa dni miałem tę obręcz co zamawiałem i kase za przesyłkę
- ArniK - tu zrobiłem większy zakup bo kupiłem w końcu hamulec tarczowy Avida :twisted: i muszę przyznać że wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie czyli dobry kontakt i w ciągu chyba czterch dni hamulec był u mnie
Co do innych sklepów w których robiłem zakupy to Cult-Bikes, Cyklotur, Erowery i tam też wszystko bez problemów
Napisano 14 luty 2005 - 20:43
Napisano 14 luty 2005 - 21:14
W międzyczasie korzystałem jeszcze z Cykloturu, wszystko tak jak być powinno, szybka wysyłka.
PS. Za dużo już tego OT się robi w tym temacie, robi się nieczytelny...
Napisano 17 luty 2005 - 12:08
www.unibike.pl
Zamówiłem tam towar 09.02. i do tej pory nic nie dostałem chociaz kase wysłałem w ten sam dzień co zamówiłem!!!!!!!! :evil: Najpierw babka zgubiła zamówienie to teraz wysyłają tydzień !!!!!!!! :evil: Pier......ny sklep K.....a mać Niech się zajmą sprzedażą zniczy na cmentarzach a nie cześći rowerowych przez net !!!!! :evil: Chociaz wątpie żeby sobie poradzili ze zniczami :evil: :evil: :evil: :evil:
My BIKE: NON
Napisano 17 luty 2005 - 15:04
Napisano 17 luty 2005 - 15:12
My BIKE: NON
Napisano 17 luty 2005 - 22:13
albo nie odpisują, albo nie mają, albo każą czekać ch.. wie ile, albo mi cena nie odpowiada...
może Wy mi pomorzecie...?? :-(
Napisano 17 luty 2005 - 23:06
#56 Gość_kani_k_*
Napisano 18 luty 2005 - 18:20
Napisano 18 luty 2005 - 19:41
jak kupowac to u wlasnie tu
Napisano 18 luty 2005 - 21:36
no chyba że kupicie coś u Arniego z grupy Ritcheya... to będę szczęśliwy...
(RITCHEY THE BEST) :lol:
#59 Gość_nołnejm:)_*
Napisano 22 luty 2005 - 01:40
#60 Gość_Ecia_*
Napisano 25 luty 2005 - 23:00
Pozdrówko pełne nadziei i oczekiwania :-) ...
PS. ewentualnie - może być Truvativ :wink: .