[rower]Czy macie sny?
Started By Pioe, kwi 28 2006 07:53
347 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 sierpień 2011 - 14:44
Dziś kolejny sen : że jechałem drogą,którą dzisiaj jechałem na zioła i tę drogę zrobili i kładli chodnik
Jeszcze miałem dzisiaj jeden sen,ale nie pamiętam
Rowery
Napisano 20 sierpień 2011 - 19:01
Wczoraj robiliśmy tylne światełko,po czym śniło mi się,że zatrzymaliśmy się na poboczu i wypadły ze światełka baterie i się ono rozleciało
I coś jeszcze mi się śniło.Jakiś stary chodnik czy coś
Napisano 21 sierpień 2011 - 20:16
Ja miałem straszny sen odnośnie roweru
Śniło mi się że skakając na jakiejś hopie i główkę ramy szlag strzelił, pamiętam tyle że byłem wkurzony nie miłosiernie, a drugi sen był taki że ukradli mi rower i nie wiedziałem kto, kiedy ani nic, byłem jakoś dziwnie wkurzony i zdruzgotany tą sytuacją, innych snów nie mam
Napisano 22 sierpień 2011 - 17:21
Ja dzisiaj śmigałem na jakimś zjeździe i byli inni rowerzyści. Potem w jakiejś drewnianej chacie na palach jakieś interesy ciemne prowadziłem i chcieli mnie dorwać. Wyskoczyłem przez okno i udawałem że nie żyję. Potem wsiadłem na jakiegoś składaka ale mnie ruszyło sumienie, że on do kogoś należy i odstawiłem idąc dalej na piechotę własciwie nie wiem do kąd i po co.
Napisano 28 sierpień 2011 - 22:50
mi się śniło ostatnio że siedziałem na kompie i musiałem klikać w mój rower xd i jak nie trafiłem to on mi odjechał do parku i musiałem go tam szukać raz go znalazłem a za 2 już nie i się obudziłem ;/ tani dziwny ten sen ;d macie jakieś sposoby na więcej snów ;d ?
Rowery
Napisano 29 sierpień 2011 - 18:49
Jeżeli chodzi o fabułę snów, to nic wartego uwagi nie napiszę, ale zwrócę uwagę na inny aspekt - zgodnie z Wikipedią we śnie:
Ja do tych zdarzeń "nagłych" dodaję wpięcie/wypięcie z SPD. Podczas snu zdarzało mi się, że jechałem wpięty, potem bez wyraźnego powodu nogi mi się plątały i nie mogłem się wpiąć, potem znów jechałem wpięty bez nastąpienia wpięcia
itd.
Cytat
Zdarzenia, które normalnie dzieją się nagle (strzał z broni, włączenie światła, upadek), odbywają się z oporem, opóźnieniem lub nie mają związku z przyczyną.
Ja do tych zdarzeń "nagłych" dodaję wpięcie/wypięcie z SPD. Podczas snu zdarzało mi się, że jechałem wpięty, potem bez wyraźnego powodu nogi mi się plątały i nie mogłem się wpiąć, potem znów jechałem wpięty bez nastąpienia wpięcia
Użytkownik woolfik edytował ten post 29 sierpień 2011 - 18:50
Napisano 31 sierpień 2011 - 20:37
Cytat
macie jakieś sposoby na więcej snów ;d ?
Kolejną kwestią jest zdolność zapamiętywania snów. Rano myśl od razu o śnie. Najlepiej od razu prześledź wydarzenia w głowie i zapisz w senniku to, co pamiętasz. Nawet skrótowe hasła dają potem możliwość powrotu do tych "wspomnień"
Ten sam mechanizm działa przy rowzwiązywaniu problemów. Myślisz nad czymś, zasypiasz a rano budzisz się z koncepcją. Dla tego z problemem warto się "przespać"
Jak by to jedna rowerzystka ujęła "Pozdrówko psychologiczne"
Użytkownik wikrap1 edytował ten post 31 sierpień 2011 - 20:40
Napisano 04 listopad 2011 - 23:08
Miałem taki fajny że jeździłem po jakiś kanadyjskich szlakach górskich . Oj super . Ale to tylko sen