bikemaniak Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Co sądzicie o tej przerzutce wygląda spoko ale czy działanie również celujące ?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=83997168 nadaje się ona do XC ?? Co to za grupa Srama nie znam p.s. chyba leciutka
Marcin5611 Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Stary model:) O ile sie nie myle to wczesniej to byl Sash:) Ale nie warto jedno ze ten sprzedawca ma drogo... i pracują w tym sklepie lewary(przynajmniej jak mieli tez sklep w lodzi) a po drugie lepiej kupic Sram x7/x9 ew. jak bardzo zalezy ci na wadze np. sram9.0/9.0sl A tak dla porownania ceny:) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=83662557 sram quarz od innego sprzedawcy...
bikemaniak Napisano 1 Lutego 2006 Autor Napisano 1 Lutego 2006 hehe ja już kupiłem przerzutkę Shimano XT i jak będe kupował następną to bedzie to XTR A o tego srama to się pytam bo nie znałem jej dziwna ta przerzutka i trochę brzydka hehe ale wygląd nie jeździ kto wie może lepsza od XT ,XTR /X9 ,X0
Spider Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 hehe ja już kupiłem przerzutkę Shimano XT i jak będe kupował następną to bedzie to XTR A o tego srama to się pytam bo nie znałem jej dziwna ta przerzutka i trochę brzydka hehe ale wygląd nie jeździ kto wie może lepsza od XT ,XTR /X9 ,X0 Bikemaniak -twój post to samo OT ,chwalisz się co kupiłeś ..a tym nie pomagasz koledze TUTAJ jest test srama Quarz ,mam nadzieję ,że pomogłem
Cub_S Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Jes leciutka bo waży ok 200 g czyli podobnie do XTR , podobno niezła jakiś gość kiedyś na forum BW bardzo ją sobie chwalił ale cena na tej aukcji to serio z kosmosu
MIC Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Quarz to podobno swietna przezutka Srama z tych starszych modeli ale znacznie lepsza jest Sram Plasma w cenie obecnej x-9. Wzial bym chyba jednak x-9
Cub_S Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Myśle ze z X9 <> Plasma x9 powinno być wytrzymalsze
bikemaniak Napisano 1 Lutego 2006 Autor Napisano 1 Lutego 2006 Bikemaniak -twój post to samo OT ,chwalisz się co kupiłeś ..a tym nie pomagasz koledze TUTAJ jest test srama Quarz ,mam nadzieję ,że pomogłem hahahhhahhahhahhahhahhahah :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Ale walłeś duuuuuuuuuuuuuuuuuużżżęeeeee ooooooggggrrrrooommmmnnnnneee OT bo to ja napisałem ten temat haha sprawiłeś mi ubaw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.