Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Starałem się jak mogłem i w tej kupie poskręcanego złomu wyrobów roweropodobnych moje oko nie dostrzegło nic godnego zainteresowania ...

60 rowerów po średnio 15 kg sztuka daje 900 kg ... stal w skupie teraz to jakieś 700 zł/tona ... nieopłacalne :)

Na niezłą wystawkę koleś musiał trafić.

Pozdro

Napisano

Spójrzmy na drugie zdjęcie, rower od dołu.

Poważny amor do DH na burzliwe czasy :w00t:

Jestem ciekaw co by się stało jak sprzedający zgodziłby się na wysyłkę tych wszystkich rowerów :woot:

Napisano

No i po co ten burdel z niemiec do Polski przywozić ? :)

Widocznie moda na niemieckie auta minęła... teraz rowery na topie. O- nawet jakby spojrzeć na resztę jego przedmiotów, to są i samochody z celownikiem na masce- pewnie w gratisie do rowerów dostał.

Napisano

No i po co ten burdel z niemiec do Polski przywozić ? :)

To jest kropla w morzu tego co przyjeżdża do PL :woot:

Dobrze,że ostatnimi czasy duże tego złomu wywożą dalej na wschód :icon_exclaim:

pozdr.

R/

Napisano

Starałem się jak mogłem i w tej kupie poskręcanego złomu wyrobów roweropodobnych moje oko nie dostrzegło nic godnego zainteresowania ...

A rower z napisem Flinstones ?!?!?!?

Ja bym wziął z 10 sztuk tych kół, przednich oczywiście, bym miał koła treningowe na najbliższe 500 lat :PP

Napisano

Jeszcze nigdy nie widzaiłem takiego XTC Composite. Ani starsze wersje ani nowa nie wygląda w ten sposób. Zupełnie inne widełki i górna rura. Myślę, że jest to jakiś malowany chińczyk albo rama Gianta z Azji.

Napisano

Dziwny ten Giant. Pisze, że rama malowana, a posiada takie naklejki, które chyba mało kto by zakładał po malowaniu (przy suporcie). Poza tym pisze, że do ramy dodaje RST. Nie wygląda mi to na RST, bo ma dwie podkowy. Coś tu jest kombinowane, ale nie znam się na tyle na Giant'ach, żeby stwierdzić, czy to oryginał czy nie, a jeśli oryginał to i tak nie ma gwarancji, że nie była pęknięta..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...