Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciekawe jak działa ta zmiana biegów jedną manetką :icon_question:

jeden biegów, aby obsłużyć wszystkie zmiany biegów

dodatkowe bezpieczeństwo w ​​łańcuchu będzie

Google Translator :whistling:

Napisano

Polecam, tylko nie białe.

Cena to 62.99zł tylko buraki na przesyłce kombinują.

Nie są to super ekstra sztywne zaciski ale w porównaniu do poprzednich mych Dartmoor Bolt-ON .... no właśnie, nie ma nawet co porównywać. :)

Napisano
ale w porównaniu do poprzednich mych Dartmoor Bolt-ON .... no właśnie, nie ma nawet co porównywać. :)
Ja mam bolt on w rowerze startowym i nie narzekam.
Napisano

Kupował ktoś od niego ? Kurczę rowerek z wysokiej jakości rama Carbon i pełen osprzęt XX ..za taką kasę, Pewnie dałoby się utargować coś mniej nawet. Ciekawe skąd on to ma... :027:

Napisano

nie bójcie się tak tych niskich cen, raczej sprawdzajcie kontakt ze sprzedawcą

to że sprzedałem koledze ramę Yeti 575 z foxem RP23 za 1500zł też może być "podejrzane" a jednak miałem dobry dzień

i uległem prośbom :)

Napisano

a pisałem na forum to nie było chętnych ;p

Jak piszę że można negocjować to znaczy że warto zadzwonić ;p

ale jak ktoś chce to mam w dobrej cenie Rocky Mountain elementa z RP23 :)

gdyż szukam enduraka

Napisano

nie bójcie się tak tych niskich cen, raczej sprawdzajcie kontakt ze sprzedawcą

to że sprzedałem koledze ramę Yeti 575 z foxem RP23 za 1500zł też może być "podejrzane" a jednak miałem dobry dzień

i uległem prośbom :)

(-:

Jak się kupi coś przedtem taniej to można za 1500 zl sprzedać(-:

Ciekawe jak Byś wyłożył na ten set Tyle kasy ile kosztował nowy w sklepie ,a póżniej go sprzedawal to czy też miałbyś dobry dzień.

Pozdrawiam

Napisano

Wartość sentymentalna niekoniecznie jest równa wartości rynkowej, ale swoją drogą napisałem to co wcześniej, tworząc mały offtop, który chciałbym w tym miejscu zakończyć, aby uświadomić, że ważniejszy jest sam przedmiot i renoma, wiarygodność sprzedającego, aniżeli sama cena.

Także kończę ten wątek i wracamy do szukania okazji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...